Jumbo Utsuri Professional 5 Parça Bıçak Seti

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.450 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.499,27 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Utsuri Professional 5 Parça Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUMBO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: JUMBO EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484087389433427 Vergi Kimlik Numarası: 4840873894
    Bu ürün JUMBO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Utsuri Professional bıçak seti mutfağınıza profesyonellik ve konfor katmaya geliyor! Her parçasında Jumbo kalitesini hissettiren bu set yemeklerinizle evinizin şefi olmanız için birebir. Sevdiklerinizi hazırladığınız lezzetlerle mest etmek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Jumbo Utsuri Professional bıçak seti ergonomik yapısıyla et, sebze, meyve veya balık fark etmeksizin tüm gıdaları ölçülü bir şekilde doğramanıza olanak tanıyor. Çünkü setin içerisinde yer alan her parça kesme, doğrama ve soyma gibi farklı işlemlere özel olarak üretiliyor. Yemek hazırlama serüveninize profesyonellik katmak için ürün gönül rahatlığıyla sepetinize ekleyebilirsiniz. Jumbo Utsuri Professional bıçak setinin sahip olduğu ergonomik sap tasarımı kontrollü ve güvenli bir tutuş sunuyor. Uzun süren yemek hazırlama süreçlerinizi konforlu bir şekilde geçirmek Utsuri bıçaklarıyla mümkün. Bu seti tercih ederek hem yemek hazırlama hem de sunum işlemlerini ustalıkla tamamlayın. Kesimde Estetiği Yakalayın Jumbo Utsuri bıçak setinde bulunan her parça üstün kaliteli 3CR14 çelik türünden imal ediliyor. Yüksek karbon çeliği olarak da ifade edilen bu materyal Utsuri bıçak setini standart bıçaklardan farklı kılıyor. Standartların ötesinde kaliteye sahip olan Utsuri bıçak seti kullanım süresince aşınma gibi problemler yaşatmıyor. Ayrıca oldukça dayanıklı bir materyal olan yüksek karbon çeliği darbelere karşı da maksimum direnç gösteriyor. Mutfağınızın temel taşı olacak bir bıçak seti arayışındaysanız doğru adrestesiniz. Buna ek olarak ürün sap yapısıyla da uzun ömürlü kullanım vaadini destekliyor. Pom malzemeden üretilen Utsuri bıçaklarının sapları düşük nem emilimi ve yüksek dayanıklılıkla her an üstüm performans gösteriyor. 5 parçadan oluşan bu set ile mutfağınızın yıldızı olmaya hazır olun! Mutfak olduğu kadar sofra da sizin için önemliyse sitemizdeki sofra ve sunum gereçlerini de incelemeden geçmeyin! Ürün Özellikleri Parça Sayısı: 5 parça Malzeme: 3CR14 çelik Sap Malzemesi: Pom malzeme sap Pom Malzeme Sap Özellikleri Yüksek dayanım, sertlik ve tokluk Düşük sıcaklıklarda dahi iyi çarpma dayanımı üşük nem emilimi (%0,8'de doygunluk) Üstün aşınma direnci ve kayma özellikleri Mükemmel işlenebilirlik İyi sünme direnci Yüksek boyutsal kararlılık İyi hidrolize direnci (~60 °C'ye kadar) Yüksek karbon çeliği ile mukavemete, sertliğe ve aşınma direncine sahiptir.
  • Uzun yıllar kullanılması adına elde yıkama ve bir bez yardımı ile kurulama yapılması tavsiye edilir.
  • İthal ürün
  • 2 yıl garanti süresi

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Şef Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 5 Parça
Geri Bildirim Ver