Jumbo NewWave 29 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı

7.620 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.999 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo NewWave 29 Parça 6 Kişilik Kahvaltı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DizaynShop Satıcı Ünvanı: VİLDAN NUR BİLER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Vergi Kimlik Numarası: 1550764973
    Bu ürün DizaynShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Newwave ile kahvaltı sofralarınıza farklılık katabilirsiniz. Kare şekli ile alışılmış tasarımların dışına çıkan Newwave, mükemmel kahvaltı sofraları hazırlayabilmenize yardımcı oluyor. Modern ve şık bir kahvaltı deneyimi yaşayabilmenizi destekleyen bu kahvaltı takımı geniş parça sayısı ile de sofrada olması gereken tüm ihtiyaçları karşılayabiliyor. Stonewaredan üretilen bu kabartmalı detaylara sahip olup oldukça zarif bir görünüm ortaya koyuyor. 29 parçadan oluşan sette her ihtiyaç düşünülmüş olup eksiksiz bir masa kurmanızı destekliyor. Parlak beyaz üzerindeki dalgalı hatlar modern ve minimalist bir tarzı da vurguluyor. Sade tasarımı sayesinde pek çok tarza hitap eden bu kahvaltı takımı ile siz de benzersiz sofralar hazırlayabilirsiniz. Kahvaltı ihtiyaçlarınızı karşılayabilen bu şık takımı kaçırmadan almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Kahvaltının En Sade Hali: Jumbo Newwave Hem günlük hem de özel gün veya davetlerinizde kullanabileceğiniz Jumbo Newwave kahvaltı takımı her anda yanınızda. Geniş parça sayısı kahvaltı sofralarınızı eksiksiz bir şekilde tamamlamanızı sağlarken bütünsel bir görüntü de oluşturmayı başarıyor. Yüksek kaliteli malzemesi stoneware dayanıklı özelliği sayesinde çizilme, leke ve darbelere karşı oldukça dayanaklı. Böylece uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Servis tabakları yalnızca kahvaltı sofralarında değil gün içinde misafirlerinize tatlı ikram ederken de kullanabilmenize olanak tanıyor. Fonksiyonelliği ve estetikliği bir arada buluşturan Jumbo kahvaltı takımı sevdiklerinize güzel sofralar hazırlamanıza yardımcı oluyor. Ürün Özellikleri Renk: Beyaz Şekil: Kare Malzeme: Stoneware Parça Sayısı: 29 parça Set İçeriği 2 Adet Kase 6 Adet Servis Tabak 2 Adet Büyük Kayık Tabak 6 Adet Çay Fincanı 6 Adet Çay Tabağı 1 Adet Demlik 1 Adet Sütlük 1 Adet Tuzluk 1 Adet Biberlik 1 Adet Şekerlik Ürün Ölçüleri (Uzunluk) Kase: 9 cm Servis Tabak: 25 cm Büyük Kayık Tabak: 19 cm Çay Fincanı: 6,8 cm Çay Tabağı: 15 cm Demlik: 18 cm Sütlük: 9,2 cm Tuzluk: 6,5 cm Biberlik: 6,5 cm Şekerlik: 6 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Bone China
  • Parça Sayısı 29
  • Özellik BPA Free
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Klasik
  • Şekil Kare
Geri Bildirim Ver