Jumbo Modena 8 Parça Titanyum Gold Tencere Seti

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.970 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Modena 8 Parça Titanyum Gold Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TrendTechno Satıcı Ünvanı: LOKMAN TUĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8600290060
    Bu ürün TrendTechno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kusursuz ve lezzetli yemekleri için el lezzetinin yanı sıra pişirme gereçlerinin de kalitesi oldukça mühim. Sevdikleriniz için özenle hazırladığınız tariflerinizle fark yaratmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Jumbo Modena 8 parça tencere seti standartların ötesindeki kalitesiyle yemeklerinize usta dokunuşunda bulunuyor. Kalabalık sofraların hazırlığında dahi kullanabileceğiniz bu setle evinizde şef profesyonelliğini keşfedin! Jumbo Modena tencere setinin üretildiği paslanmaz çelik materyali yemeklerin pişmesi için gerekli olan sağlıklı ortamı oluşturuyor. Yemeklerinizi kararında ve hijyenik bir biçimde hazırlamanın şifresi Jumbo'nun kalitesinde saklı. Bununla birlikte setin içerisinde bulunan parçalar mutfağınızdaki tüm ihtiyaçlarınızı karşılamanız için özenle tasarlanıyor. Çorba, pilav, sulu yemek veya kızartma gibi lezzetlerinizi konforlu bir biçimde hazırlayabilmek için bu seti gönül rahatlığıyla sepetinize ekleyebilirsiniz. Her öğünün seçkin lezzetleri Jumbo Modena titanyum gold tencere setinden geçiyor! Mutfakta Altın İhtişamının Farkını Hissedin Jumbo Modena 8 parça tencere takımı işlevsel set içeriğinin yanı sıra tasarımıyla da mutfakları zenginleştiriyor. Her detayının özenle tasarlandığı bu set ihtişamlı ve zarif mutfak görünümleri için birebir. Jumbo Modena tencerelerinin altın kulpları adeta klasik şıklığın simgesi. Bununla birlikte tencereleri çevreleyen titanyum çelik materyalinin parıltısı gold renginin çekiciliğini destekler nitelikte. Mutfağınızda zamansız ve çarpıcı bir stil tercihinizse doğru adrestesiniz. Söz konusu mutfak ve yemek hazırlama olduğunda kusursuzluktan yanaysanız Jumbo Modena tencere seti vazgeçilmeziniz olacak. Tüm bunlara ek olarak bu set kullanım konusunda kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. Bulaşık makinesinde temizlenmeye uygun yapıya sahip olan bu seti pratik bir şekilde temizleyebilir, sonraki yemek hazırlığına tertemiz başlayabilirsiniz. Mutfağınızda farklı lezzetleri ustaca hazırlama konforu için sitemizdeki modellerini de incelemeden geçmeyin! Ürün Özellikleri: Renk: Titanyum Gold Malzeme: Paslanmaz Çelik - Cam Parça Sayısı: 8 Parça Set İçeriği: 24 cm Derin Tencere - 4,5 litre 20 cm Derin Tencere - 2,5 litre 16 cm Derin Tencere - 1,4 litre 24 cm Basık Tencere - 2,2 litre Ürün Özellikleri İndüksiyonlu ocaklarda kullanıma uygundur.
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
  • Parça Sayısı 8
Geri Bildirim Ver