Jumbo Lyon 4 Parça Midi Tencere Seti

2.620 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.579 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.995 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.890 TL
1.900 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.899 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Lyon 4 Parça Midi Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Acet Home Satıcı Ünvanı: MUAMMER ACET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0050646398
    Bu ürün Acet Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yemeklerinizi konforlu bir şekilde hazırlamak ve saklamak aynı gereçlerle nasıl mümkün olabilir? Jumbo Lyon tencere seti bu sorunun en net cevabı! Yemeklerinizi şef edasıyla hazırlamak veya sonraki öğünleriniz için muhafaza etmek Lyon tencere setiyle çok pratik. Farklı ebatlarda tencerelerden ve saklama kapaklarından oluşan bu set yemeklerinizi sağlıklı ve lezzetli bir biçimde hazırlamanıza aracılık ediyor. Lyon tencerelerinin farklı ebatlarla hazırlanan parçaları farklı lezzetleri konforlu bir biçimde hazırlayabilmeniz için oldukça ideal. Bu ürünü tercih ederek her öğünde zengin sofralar kurmanın keyfini çıkarın. Lyon tencere takımında bulunan saklama kapakları yemekleri sonrasında hijyenik ve sağlıklı biçimde muhafaza edebilmek için birebir. Yemeklerin hava almasını engelleyerek taze kalmalarını sağlayan kapakları kullanarak lezzetlerinizi bir sonraki öğüne taşıyabilirsiniz. Bunlara ek olarak Lyon tencere setinde bulunan küçük tencere ve sosluk gibi parçalar buzdolabına rahatlıkla sığabiliyor. Bu avantaj ile yemeklerinizin günlerce taze bir şekilde saklayabilirsiniz. İster günlük yemek hazırlığında ister kalabalık davetlerde kurtarıcı bir tencere seti arıyorsanız doğru adrestesiniz! Şıklık ve Fonksiyonellik Bir Arada Jumbo Lyon tencere takımı fonksiyonelliği ve dekoratif görünümü bir arada sunuyor. Oldukça kullanışlı parçalara sahip olan Lyon tencere seti estetik açıdan da kullanıcıların vazgeçilmezi olmayı başarıyor. Lyon tencerelerinin kulp tasarımları modern zarafetin imzası niteliğinde. Buna ek olarak ürünlerin ışıltılı çelik rengi bulunduğu alanda çekici bir atmosfer oluşturuyor. Mutfağınızda dikkat çekici ve zarif bir görünüm arzuluyorsanız bu set tam size göre! Lyon tencere seti zarif olduğu kadar dayanıklı yapısıyla da takdirleri kazanıyor. Üstün kaliteli paslanmaz çelik materyalinden imal edilen bu setle yemeklerinizi uzun süre sağlıklı ve lezzetli bir biçimde hazırlayabilirsiniz. Mutfağınızı şık ve kullanışlı kılmak için sitemizdeki diğer pişirme gereçlerini de incelemeden geçmeyin. Renk: Gri Malzeme: Çelik Parça Sayısı: 7 Parça Set İçeriği 16 cm Sosluk 16 cm Tencere 16 cm Sahan 3 Adet Saklama Kapağı 1 Adet Cam Kapak Ürün Özellikleri Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • İndüksiyonlu ocaklarda kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 16 x 16
  • Parça Sayısı 4 Parça
Geri Bildirim Ver

Jumbo Lyon 4 Parça Midi Tencere Seti

Tencereler yemek yapmada kullanılan önemli gereçlerden birisidir. Hayatınızı kolaylaştıran mutfak ürünlerden birisi de midi boy tencere setleridir. Çelik tencereler sağlıklı ve kolay temizlenebilir modellerdir. Jumbo Lyon 4 parça midi tencere seti 500.01.01.8207 mutfakta yemek yapmada yardımcı ürünlerinizden birisi olabilir. Ürünün cam kapaklı olması, pişirdiğiniz yiyeceği kolaylıkla görmenizi sağlar. Saklama kabı kapakları ile yiyeceklerinizi buzdolabına direkt olarak tencere içinde koyabilirsiniz. Kaliteli paslanmaz çelikten tasarlanan bu ürünü bulaşık makinesinde kolayca temizleyebilirsiniz. Kaliteli üretim materyali sayesinde paslanmaya ve kararmaya karşı dayanıklıdır. Lezzetli yiyecekler için çelik tencereler uygun tercihlerden birisidir. Set sayesinde lezzetli yiyecekleri kolay bir şekilde kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Kaliteli ve şık tasarımlı Jumbo Lyon 4 parça midi tencere setinin kullanışlı özellikleri şunlardır;

  • Kaliteli çelik malzeme
  • Cam kapak
  • Ekstra saklama kapakları

Kaliteli Jumbo Lyon Tencere Seti Özellikleri

Kaliteli Jumbo Lyon Tencere Seti Özellikleri

Mutfak ürünlerinde çelik, sağlıklı bir tercihtir. Alınan tencerenin ısıyı eşit olarak dağıtması ise pişirme için önemli bir unsurdur. Jumbo midi tencere seti ısıyı doğru şekilde yayarak yiyeceklerin sağlıklı ve doğru bir biçimde pişmesini sağlar. Çelik materyal ayrıca yemeğinizin hızlı pişmesini sağlar ve böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz. Tencere tabanının kalınlığı pişirilen yemeğin lezzetini etkiler. Jumbo Lyon tencere seti taban kalınlığı pişirme için uygundur. Kaliteli çelikten üretilen bu set solma yapmaz. Uzun yıllar yemek yapmak için kullanabilirsiniz. Yemeklerinizin pişirilmesinden sonra birkaç saat boyunca ısısını koruması sağlar. Böylece enerji tasarrufu sağlayabilirsiniz. Jumbo marka bu setle sulu yemeklerinizi ya da soslarınızı kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Paslanmaz çelik tutacakları ocakta ısınmaz. Böylece yemeğin ocaktan alınması sırasında ev kazaları oluşmaz. Ek olarak kaliteli çelik malzemesi sayesinde bulaşık makinesinde şekli bozulmaz ve deforme olmaz.

Şık Tasarımlı Jumbo Midi Tencere Seti Avantajları

Şık Tasarımlı Jumbo Midi Tencere Seti Avantajları

Yemek pişirilirken kullanılan malzemeler kadar yiyeceklerin nerede piştiği de önemli bir kriterdir. Çelik tencereler sağlığa zararlı madde içermediğinden güvenli pişirme sağlar. Jumbo tencere seti, 18/10 paslanmaz çelikten üretilir. Midi boyu sayesinde tek yaşayanlar için uygun üründür. Sağlıklı çelik tencereleri yiyeceklerinizi ısıtmak için kullanabilirsiniz. Öğünlerinizi hızlı bir şekilde hazırlamak için de tercih edebilirsiniz. Bu seti dilerseniz kendiniz ya da çeyiziniz için alabilirsiniz. Jumbo Lyon 4 parça midi tencere seti yorumları ile ürün hakkındaki fikirlere ulaşabilir, çeyizinizi bu setle tamamlayabilirsiniz. Sevdiklerinize uzun ömürlü bir hediye vermek istiyorsanız Jumbo tencere seti uygun bir tercih olabilir. Jumbo Lyon 4 parça midi tencere seti kullananlar mutfaklarında sağlıklı ve lezzetli yemek pişirmenin keyfini yaşarlar. Jumbo tencereler silindir gövdeye sahiptir. Böylece yanma gibi istenmeyen durumlara neden olmaz.

Jumbo Lyon 4 Parça Midi Tencere Seti Fiyatları

Jumbo Lyon 4 Parça Midi Tencere Seti Fiyatları

Sağlıklı beslenme adına kendi yemeğinizi pişirmek önemli bir adımdır. Doğru gıdanın doğru şekilde pişmesi, uygun bir tencere seçilmesi önemlidir. Mutfakta çok tercih edilen ürünlerden olan çelik, sağlıklı olmasıyla öne çıkar. Lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmek için Jumbo Lyon midi tencere setini güvenle satın alabilirsiniz. Yüksek ısılara hızlıca ulaşabilen çelik, ısıyı uzun süre muhafaza edebilir. Çizilmelere ve deformasyonlara karşı dayanıklıdır. Kolaylıkla aşınmaz ve oksitlenme sorunu yaşatmaz. Set içerisinde bulunan ekstra kapaklar sayesinde yemekleri pişirdiğiniz zaman başka bir kaba aktarmanıza gerek kalmaz. Kullanışlı özellikleriyle müşteriler tarafından beğenilen Jumbo Lyon 4 parça midi tencere seti fiyatları modelin tüm özelliklerine göre belirlenir. Bu ürünü avantajlı fiyatıyla online alışverişin güvenli adresi Trendyol üzerinden satın alabilir, sağlıklı ve lezzetli yemekleri kolayca pişirebilirsiniz.