Jumbo Browni 28 Parça Kahvaltı Takımı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.799 TL6.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.942,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.559,87 TL8.940 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Browni 28 Parça Kahvaltı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ATEŞ İLETİŞİM Satıcı Ünvanı: MURAT BOZDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1830661715
    Bu ürün ATEŞ İLETİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahvaltı sofralarına hareket katmak isteyenlerin tercihi Jumbo Browni 28 parça kahvaltı takımı oluyor. Özel tasarıma sahip bu sofralarınıza şık bir detay katıyor. Asimetrik tasarımı kahverengi tonları ile birleştiğinde bulunduğu ortama modern bir hava katıyor. İster özel misafir davetlerinizde ister günlük kullanımda kullanabileceğiniz Jumbo Browni kahvaltı takımı geniş bir kullanım alanına sahip. Kaliteli stoneware malzemesi ile pürüzsüz bir takım sunan bu kahvaltı seti, çizilme, darbe ve lekelere karşı dayanıklı olup uzun yıllar boyunca sofralarınızda size eşlik edebiliyor. 6 kişiye kadar servis açabileceğiniz bu kahvaltı ile tüm sevdiklerinizi veya ailenizi kahvaltı sofralarında bir araya getirebilirsiniz. Her bir parçası incelikle tasarlanmış bu modern ve sade kahvaltı takımı sofralarınıza şıklık ve zarafet katıyor. Siz de sofralarınıza bu şık bir görünüm katmak istiyorsanız Jumbo Browni kahvaltı takımını tercih edebilirsiniz. Asimetrik Tasarımıyla Jumbo Browni Kahvaltı Takımı Jumbo Browni kahvaltı takımı ile alışılmışın dışında sofralar hazırlayabilirsiniz. Asimetrik tasarımıyla farklı bir tarza sahip olan Jumbo Browni, sofralarınızı hareketlendirebilmenizi sağlıyor. Böylece alışılmış sofralardan kurtularak modern, şık ve benzersiz sofralar hazırlayabilirsiniz. Kahverenginin tonlarına sahip olan bu takım kenar kısımlarından içeriye doğru farklı renk geçişleri görünüyor. Bu da takıma farklı bir hava katıyor. 28 parçalık geniş set içeriği ile de sofrada ihtiyaç duyduğunuz ürünleri tamamlayabilmenize yardımcı oluyor. yanında çay fincanı da set içerisinde yer alıyor olup çay bardağından tuzluğuna kadar her detay düşünülüyor. Siz de Jumbo Browni kahvaltı takımı ile unutulmaz sofralar hazırlamak istiyorsanız hemen sepetinize ürünü ekleyebilir, kaçırmadan bu şık takıma sahip olabilirsiniz. Ürün Özellikleri Malzeme: Stoneware Parça Sayısı: 28 Parça Kişi Sayısı: 6 Kişilik Set İçeriği 6 Adet Servis Tabak 2 Adet 26 cm Kayık Tabak 2 Adet 20 cm Kayık Tabak 6 Adet Çay Fincanı 6 Adet Çay Fincan Tabağı 4 Adet Kase 1 Adet Tuzluk 1 Adet Biberlik Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Stoneware
  • Özellik BPA Free
  • Renk Çok Renkli
  • Parça Sayısı 28
  • Tema / Stil Klasik
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver