Jumbo Bouquet 6 Kişilik 26 Parça Kahvaltı Takımı

3.399 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.599 TL

Ürün Bilgileri

Jumbo Bouquet 6 Kişilik 26 Parça Kahvaltı Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: En.Trend Satıcı Ünvanı: KENAN ÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2280476041
    Bu ürün En.Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jumbo Web Bouquet blue 26 prç 6 kişilik kahvaltı takımı nefis deseniyle sofranıza baharı getirmeye geliyor. Beyaz üzerine mavi deseni, dayanıklı ve uzun ömürlü stoneware malzemesi, yuvarlak formu ve Jumbo kalitesiyle burada bulabileceğiniz bu na sadece birkaç tıkla zahmetsizce sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ürünü hemen şimdi sepetinize eklemek. Alışverişi tamamladığınızda satın aldığınız Jumbo Web Bouquet Blue 26 parça 6 kişilik kahvaltı seti, kısa süre içinde kapınıza kadar geliyor. İster çeyizinizde ister gündelik sofranızda tercih edebileceğiniz bu takımı hemen şimdi satın alın, Jumbo kalitesini deneyimlemek için geç kalmayın. Jumbo Web Bouquet Blue 26 Parça Kahvaltı Takımı Jumbo Web Bouquet Blue 26 parça kahvaltı takımı görenlerin içini ferahlatan deseniyle buradaki yerini alıyor. Ürün, yuvarlak formda ve stoneware malzemeden üretilmiş. 26 adet parçası içinde kase, servis tabağı, peynir tabağı, çay bardağı, çay tabağı, tuzluk ve biberlik mevcut. Üstelik her bir parçanın kullanımı ve bakımı son derece pratik. Jumbo Web Bouquet Blue 26 parça kahvaltı setini kullandıktan sonra ister elde isterseniz de bulaşık makinesinde yıkayarak uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize hazırlayacağınız kahvaltı sofralarında gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Jumbo Bouquet Blue 26 parça 6 kişilik bu enfes kahvaltı takımı ile siz de konuklarınızı büyülemeye hazır olun! Stoneware malzemenin dayanıklılığı ile mavi mercan deseninin şıklığını bir araya getiren Bouquet Blue kahvaltı takımı, bu sayfada sizi bekliyor. Acele edin, Jumbo kalitesini deneyimlemek için geç kalmayın! Ürün Özellikleri Renk: Mavi Renkli Desenli Şekil: Yuvarlak Malzeme: Stoneware Kişi Sayısı: 6 Kişilik Parça Sayısı: 26 Parça Set İçeriği 4 Adet Kase 6 Adet Servis Tabağı 2 Adet Peynir Tabağı 6 Adet Çay Bardağı 6 Adet Çay Tabağı 1 Adet Tuzluk 1 Adet Biberlik Ürün Ölçüleri (Uzunluk) Kase: 13,5 cm Servis Tabağı: 27 cm Peynir Tabağı: 17,5 cm Çay Bardağı: 8,5 cm Çay Tabağı: 11,6 cm Tuzluk: 7,3 cm Biberlik: 7,3 cm Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 6 Kişilik
  • Materyal Stoneware
  • Özellik BPA Free
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 26
  • Tema / Stil Klasik
  • Şekil Yuvarlak
Geri Bildirim Ver