JOYSIDEA 16 Inç Ayaklı Vantilatör Fn-100

849 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
899 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

JOYSIDEA 16 Inç Ayaklı Vantilatör Fn-100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Biyazal Satıcı Ünvanı: TEKNOEKSPER BİLİŞİM ÜRÜNLERİ ELEKTRONİK PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0837018001400013 Vergi Kimlik Numarası: 8370180014
    Bu ürün Biyazal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 kademe hız ayarı 5 kanatlı pervane 90 derece salınım Güç: 40W Voltaj: 220-240V 50/60Hz Metal Izgara Yüksek Kaliteli Bakır Motor 1.7 metre kablo uzunluğu Ayarlanabilir Yükseklik Max. 1.25 m yükseklik Sessiz çalışmaz elektrik tüketimi Ergonomik dizayn Pratik Kullanım Yuvarlak Ayak Devrilmez Tasarım Güvenli Kullanım

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Ayaklı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Soğutucu
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Joysidea SİYAH16 16'' Ayaklı Vantilatör

Joysidea 16” ayaklı vantilatör sıcak yaz günlerinde konfor sağlar. Son derece güçlü bir yapıya sahip olan bu gelişmiş ürün, 5 kanatlı pervanesi ile ortamı hızlı bir şekilde serinletir. Elektrikle çalışan vantilatör kullanımını konforlu hâle getiren uzun bir kablo bağlantısına sahiptir. Böylelikle ürünü evin hemen hemen her alanında rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Joysidea 16” ayaklı vantilatör aynı zamanda son derece şık bir görünür. Zarif tasarımı ve hoş siyah rengi ile farklı dekorasyonlara rahatlıkla uyum sağlar. Ürünün kullanımı son derece pratiktir. Joysidea vantilatörün uzunluğu ve hızı ihtiyaca göre ayarlanabilir.

  • 3 farklı hız ayarı
  • 40 Watt güç
  • 5 kanatlı pervane

Joysidea 16'' Ayaklı Vantilatörün Özellikleri Nelerdir?

Joysidea 16'' Ayaklı Vantilatörün Özellikleri Nelerdir?

Joysidea 16” ayaklı vantilatör gelişmiş tasarımıyla yüksek performans sağlar. Ürün son derece dayanıklı bakır bir motora sahiptir. Sağlam tasarımıyla kullanıcılara oldukça uzun ömürlü bir kullanım vadeden bu motor, ortamın hızlı bir şekilde serinletilmesini sağlar. Cihazda 3 farklı hız ayarı bulunur. İhtiyacınıza göre cihazın hızını değiştirerek kolaylıkla ortamın ideal ısıya erişmesini sağlayabilirsiniz. Üründe 90 derece salınım özelliği de bulunur. Vantilatör çalışırken sabit durmaz, sağa sola 90 derecelik bir hareket gerçekleştirerek ortamın eşit şekilde havalanmasını sağlar. Bu tasarım da ortam ısısının daha hızlı bir şekilde düşürülebilmesine olanak tanır. Ayrıca hava tek bir yöne doğru ilerlemediği için kişileri devamlı hava akımına maruz kalması gibi olumsuzluklar da yaşanmaz.

Joysidea 16'' Ayaklı Vantilatör Kullanışlı mıdır?

Joysidea 16'' Ayaklı Vantilatör Kullanışlı mıdır?

Joysidea 16” ayaklı vantilatör kullanıcılara kolaylık sağlayan pek çok özelliğe sahiptir. Ürünün pratik ve basit tasarımı son derece kullanışlı olmasını sağlar. Cihazın ön kısmında basit bir kontrol paneli yer alır. Yalnızca 4 tuştan oluşan bu alan sayesinde kullanıcılar pratik bir şekilde ürünü açıp kapatabilir, ayrıca hız ayarını değiştirebilir. Kontrol panelinin sade tasarımı herkes tarafından rahatlıkla anlaşılabilir. Joysidea 16” ayaklı vantilatör 5 kanatlı pervaneye kullanışlılık kazandıran bir diğer detay ise ergonomik tasarımıdır. Cihazın boyu ayarlanabilir bir yapıdadır. Böylelikle ortamın koşullarına göre yüksekliği rahatlıkla değiştirilebilir. Ürün ayrıca oldukça uzun bir kabloya sahiptir. 1.7 metre uzunluğundaki bağlantı kablosu vantilatöre geniş hareket alanı tanır. Bu sayede Joysidea 16” ayaklı vantilatör 5 kanatlı pervaneyi ihtiyacınıza göre evin farklı odalarında taşıyabilirsiniz.

Joysidea 16'' Ayaklı Vantilatör Kaliteli midir?

Joysidea 16'' Ayaklı Vantilatör Kaliteli midir?

Joysidea 16” ayaklı vantilatör son derece kalitelidir. 1. sınıf materyaller kullanılarak imal edilen pervane, oldukça dayanıklıdır. Ürünün iç kısmında 40 Watt gücünde gelişmiş bir motor yer alır. Sert ve dayanıklı bir malzeme olan bakır kullanılarak üretilmiş olan motor, vantilatörün yüksek güçte çalışabilmesini sağlar. Bakır malzeme dirençli yapısıyla uzun süreli kullanımlarda bir ürünün yüksek performans sağlanmasına yardımcı olur. Ürünün dış iskeleti de oldukça dayanıklıdır. Yuvarlak bir taban üzerine oturmuş olan bu iskelet, devrilmez özelliktedir. Bu sayede evcil hayvanı ve küçük çocuğu olan kişiler tarafından güvenle tercih edilebilir. Ürünün ızgara kısmı da metaldir. Bu sağlam malzeme, ezilme ve kırılmaya karşı dirençlidir. Vantilatörün ızgarası aynı zamanda koruyucu bir özelliğe de sahiptir. Pervanelerin hızla dönerken kişiye zarar vermesinin önüne geçer. Dilerseniz Joysidea 16” ayaklı vantilatör yorumlarını inceleyerek ürünü satın alanların kalitesiyle ilgili değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Eğer siz de evinizde bu gelişmiş cihazı kullanmak isterseniz Joysidea 16” ayaklı vantilatörü uygun fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.