Joyroom S M403 Ben Serisi Apple Lightning To Ligtning Ses Şarj Çoğaltıcı Iphone Lightning

396,31 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
396,31 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
396,30 TL

Ürün Bilgileri

Joyroom S M403 Ben Serisi Apple Lightning To Ligtning Ses Şarj Çoğaltıcı Iphone Lightning

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BBTECH Satıcı Ünvanı: BEDİRHAN BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5518360677800001 Vergi Kimlik Numarası: 1570786619
    Bu ürün BBTECH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus ve iPhone 7 dahil olmak üzere iOS 10 veya üstünü çalıştıran tüm Apple cihazları destekler
  • iPhone’unuza/iPad'inize güç girişi ve ses çıkışı sağlar Yalnızca Lightning Audio özelliğini destekler
  • iPhone ve iPad için 12 W'a kadar doğrudan iletim ile şarj özelliğini destekler

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 4 Ay
Geri Bildirim Ver

Joyroom S M403 Ben Serisi Apple Lightning to Ligtning Ses Şarj Çoğaltıcı

Telefonlar ile birden fazla işlem aynı anda yapılabilir. Müzik dinlerken sosyal medyada gezinmek gibi aktiviteler bu işlemlere örnektir. Bazı işlemleri yapmak için ise şarj çoğaltıcı gibi ek ürünler kullanmak gerekir. Joyroom S M403 Ben serisi Apple lightning to ligtning ses şarj çoğaltıcı müzik dinlerken aynı zamanda telefonu şarj etme olanağı sunar. Apple marka cihazlar ile uyum içinde çalışan bu ürün, sağladığı birden fazla fonksiyonuyla da dikkat çekici bir modeldir. Görüntülü konuşma sırasında yüksek ses kalitesi sunar. Ses kontrolünü sağlarken aynı zamanda telefonu şarj etmeye devam eder. Hafif olması sayesinde rahat bir şekilde taşınır. ABS metal kaplamalı olduğu için uzun süreli kullanım imkanı sunar. Lightning çevirici bağlantı uçları ile işlevlerini yerine getirir.

  • ABS metal kaplama
  • İşlevsel tasarım
  • Yüksek kaliteli ses

Kaliteli Tasarımı ile Joyroom Çoğaltıcı

Kaliteli Tasarımı ile Joyroom Çoğaltıcı

Online oyunlarda diğer oyuncular ile iletişim içinde olmanız gerekebilir. Telefon şarjı, bu oyunlar sırasında hızlı bir şekilde tükenir. Bu nedenle de oyun kesintiye uğrar. Telefona takılacak çoğaltıcı sayesinde oyun keyfi kesintiye uğramadan devam eder. Joyroom S M403 Ben serisi Apple lightning to ligtning ses şarj çoğaltıcı kullananlar, bu üründen duydukları memnuniyeti aktarır. Ses efektlerinin yoğun olduğu ve diğer oyuncularla iletişimde kalınması gereken oyunlar için tercih edilen bir üründür. Lightning uçları sayesinde cihaz şarj olurken diğer işlemleri yapmaya olanak sunar. Joyroom çoğaltıcı üzerindeki kulaklık ve şarj aleti girişi yan yana olduğu için ürünün kullanımı pratiktir. Seste ve şarj hızında azalmaya neden olmaz. Apple marka telefon, tablet ve diğer ürünlerle uyum sağladığı için yaygın olarak kullanılır. Ürünün sade ve işlevsel bir tasarımı bulunur.

Joyroom S M403 Ben Serisi Ses Şarj Çoğaltıcı Avantajları

Joyroom S M403 Ben Serisi Ses Şarj Çoğaltıcı Avantajları

Telefonlarda yer alan kulaklık ve şarj girişleri ayrı bölgelerde olabildiği gibi tek girişin bulunduğu modeller de vardır. Apple marka ürünlerdeki telefonu şarj ederken kulaklık kullanmanın mümkün olmaması, müşterileri alternatif yollar aramaya yönlendirir. Joyroom ses şarj çoğaltıcı sayesinde bu iki işlem aynı anda yerine getirilir. Telefonun bataryası dolarken aynı zamanda müzik dinleyebilirsiniz. Dışarıda telefonunuzu şarj ederken bir yandan da kulaklıkla görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız bu ürünü kullanabilirsiniz. Joyroom S M403 Ben serisi Apple lightning to ligtning ses şarj çoğaltıcı yorum ve değerlendirmeleri, ürünün sağladığı avantajlardan duyulan memnuniyeti yansıtır. Ürün, ABS metal kaplama özelliği ile yıpranma olmadan uzun süre kullanılır. 5.5 gram ağırlığı sayesinde yanınızda ürünü rahatça taşıyabilirsiniz. Müzik dinlemeyi, oyun oynamayı ve görüntülü konuşmayı bırakmadan telefonun şarj işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Joyroom S M403 Ben Serisi Apple Ses Şarj Çoğaltıcı Fiyatı

Joyroom S M403 Ben Serisi Apple Ses Şarj Çoğaltıcı Fiyatı

Telefonlara eklenen aparatlar işlevsel bir kullanım sunar. Şarj ve kulaklık girişi bulunan cihazlarda birden fazla işlemi bir arada yürütmek için ek aparatlara ihtiyaç duyulur. Müzik dinlerken ya da görüntülü konuşma yaparken telefon şarjının azalması durumunda bu işlemleri durdurmak gerekir. Joyroom S M403 ile bu işlemleri durdurmak yerine hepsini bir arada yapabilme imkanınız olur. Oyun oynarken diğer oyuncularla iletişim içinde kalmak ve ses efektlerini duymaya devam etmek için bu ürünü kullanabilirsiniz. Ürün üzerindeki girişler, kulaklık ve şarj aleti için uygundur. 5.5 gram ağırlığı ve kaliteli malzemesiyle tercih sebebidir. Joyroom S M403 Ben serisi Apple lightning to ligtning ses şarj çoğaltıcı fiyatı ile müşteri memnuniyetini kazanır. İşlevsel bir kullanım sunan bu ürünü online alışverişte pratiklik sağlayan Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.