Joma MUNDIAL 2302 WHITE INDOOR Erkek Futbol Ayakkabı MUNW2302IN

2.122,45 TL
Son 2 ürün!
Beden: 45
Beden Tablosu
40
41
43
44
45
42

Ürün Bilgileri

Joma MUNDIAL 2302 WHITE INDOOR Erkek Futbol Ayakkabı MUNW2302IN

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOONSPORTS Satıcı Ünvanı: KAMER MAĞAZACILIK VE DANIŞMANLIK PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0494053883500010 Vergi Kimlik Numarası: 4940538835
    Bu ürün MOONSPORTS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Profesyonel pratiğiniz seviyesinde bir ayakkabı arıyorsanız, bu model ideal bir seçenektir. Çoğunlukla deriden oluşan klasik kesim ve ön kısımdaki takviye, topla mükemmel bir temasın yanı sıra ayak hareketine benzersiz bir uyum sağlar. Üst kısım çok esnek, en kaliteli deriden yapılmıştır, kullanıma ve zamanın geçişine karşı dayanıklıdır ve çok esnektir. En çok ihtiyaç duydukları alanlarda, ayağın her zaman taze kalması için havanın girip çıkmasına izin veren küçük VTS perforasyonları eklenmiştir. Ayrıca hafiflik sağlamak için hafif ve nefes alabilen tekstilden bir parça içerir. Ayağın uyumunu ve desteğini optimize etmek için dil de kumaştan yapılmıştır. KORUMA teknolojisi ile yapılan burun kısmında takviye içerirler, topla şüpheli bir temas ve çok fazla kontrol sağlarlar. Bu, daha fazla hassasiyet ve güçle çekim yapmanızı sağlar. Orta taban yüksek kaliteli phylon'dan yapılmıştır. Malzeme ayak hareketlerine daha iyi uyum sağlayacak şekilde bölümlere ayrıldığından, futbolcuya esneklikten ödün vermeden maksimum stabilite faydaları sağlar. Aynı zamanda, çok yönlü futsal ayakkabıları için mükemmel bir kombinasyon olan iyi düzeyde yastıklama ve tepkisellik sunar. Taban, DURABILITY teknolojisi sayesinde aşınma aşınmasına karşı yüksek dirençli çok kaliteli kauçuktan yapılmıştır. Kapalı arazide en iyi aderansı sağlarlar. FLEXO bükme hatları da esnekliğe katkıda bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver