Jellycat Bashful Gri Tavşan Orta Boy 31 Cm

Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jellycat Bashful Gri Tavşan Orta Boy 31 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Isabel Abbey Satıcı Ünvanı: ARTA INTERNATIONAL TEKSTİL PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0085085372200001 Vergi Kimlik Numarası: 0850853722
    Bu ürün Isabel Abbey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jellycat Bashful Gri Tavşan Orta Boy 31 cm Yaş Grubu: Doğumdan itibaren uygundur. Ürün Özellikleri: Çocuklarınızın ruhsal sağlığı kadar, beden sağlığını da önemseyen Jellycat ürünleri
  • tamamen anti alerjik özelliğe sahiptir.
  • Çocukların uyku düzenini olumlu yönde etkilediği bilimsel olarak kanıtlanan uyku arkadaşları ile 0-5 yaş grubu çocukların uyku eğitimi çok daha eğlenceli hale gelebiliyor.
  • Uyku arkadaşlarını görür görmez uyku zamanlarının geldiğini anlayan bebek ve çocuklar, geceleri çok daha huzurlu bir şekilde uykuya dalmaktadır.
  • Ürün boyu: 31 cm
  • Güvenlik ve Bakım: Bir çocuğun hayalinden ilham alarak oyuncaklar diyarına giren Jellycat, Avrupa Birliği (CE ve EN71) ve A.B.D (ASTM) standartlarına uygun üretimler gerçekleştirmektedir.
  • Yalnızca süngerle temizleyin
  • kurutmayın, kuru temizleme yapmayın veya ütülemeyin.
  • Çamaşır makinesinde temizlenmesi önerilmez!

Ürün Özellikleri

  • Boyut 30 cm
  • Renk Beyaz
  • Yaş 1+ Yaş
  • Dil Evrensel Dil
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

Jellycat Bashful Gri Tavşan Orta Boy 31 Cm

Minik bebekler, uyku zamanlarında yalnız hissetmemek adına bazen bir uyku arkadaşına ihtiyaç duyar. Yumuşak oyuncaklar onların uykularına eşlik etmeleri için özel olarak tasarlanır. Bu noktada bebeğinizin sağlık durumunu gözeterek onun için uygun uyuma arkadaşını tercih ederek hem huzurlu uyku hem de eğlenceli oyuncaklara sahip olmalarını sağlayabilirsiniz. Tercih edilen oyuncağın tüy yapısı göz önünde bulundurularak uygun seçimler yapılması, bebeğinizin rahatsız olmaması açısından gereklilik gösteren bir durumdur. Jellycat Bashful gri tavşan orta boy 31 cm antialerjik özellikler gösteren bir tasarıma sahiptir. Ürünün, çocukların uyku düzenini olumlu yönde etkilediği bilimsel olarak test edilerek üretilir. Çocuğunuzun fiziksel ve ruhsal sağlığını eş zamanlı olarak desteklemek adına tercih edebileceğiniz ürünün özellikleri şu şekilde sıralanır.

  • Avrupa Birliği ve ABD standartlarına uygun tasarım
  • Antialerjik özellik
  • Bebeğinizin vücuduna uyum sağlayacak boyut

Uyku Arkadaşı ile Sağlıklı Geceler

Uyku Arkadaşı ile Sağlıklı Geceler

Belirli bir yaş aralığında bebekler, gece uykusuna dalmadan önce uyku arkadaşı olan oyuncaklarına ihtiyaç duyar. Bebekler uyku arkadaşlarını gördüklerinde uyuma vaktinin geldiğini anlayarak sağlıklı bir şekilde kendiliğinde uyurlar. Bebeğinizin düzenli uyuma alışkanlığı kazanması adına satın alabileceğiniz Jellycat tavşan orta boy gri rengiyle, sağlıklı bir uyku uyumasını sağlayabilirsiniz. Rengi ve tasarımıyla minik bebeğinizin ilgisini çekecek bir yapıya sahip oyuncakla uykuya dalarken huzurla uyumasının keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda bebeğinizin uykuya dalmadan önce problem yaşaması gibi durumların önüne geçebilirsiniz. Jellycat gri tavşan orta boy tasarımıyla bebeğinizin ilgisini çekebileceği gibi, boyut olarak da ideal ölçülere sahiptir. Bebeğinizin vücuduyla uyum sağlayacak ve onu rahatsız etmeyecek yapısıyla konforlu bir uyku arkadaşıdır. Jellycat Bashful tavşan satın alarak bebeğinizin sağlıklı ve mutlu bir şekilde uyumasını sağlayabilirsiniz.

Jellycat Bashful İdeal Uyku Arkadaşı

Jellycat Bashful İdeal Uyku Arkadaşı

Jellycat Bashful gri tavşan 31 cm peluş yapısıyla, minik yavrunuzun dokunmaktan hoşlanacağı, uyku esnasında ona eşlik etmesinden keyif duyacağı bir görünüme sahiptir. Yumuşak dokusu ile minik yavrunuzu mutlu edecek Jellycat gri tavşan orta boy 31 cm boyutuyla, minik yavrunuzun yatağı üzerine yerleştirebileceğiniz, alan bakımından tamamen uygun bir yüzölçümüne sahiptir. Minik yavrunuzun yatağı içerisinde rahat hareket edebilmesinin önüne geçmeyecek boyutlarda tasarlanan Jellycat orta boy sevimli görüntüsüyle bebeğinizin ilgisini çeker. Rahat ve konforlu bir şekilde uyuyan bebeğinizin gün içerisinde daha aktif ve enerjik bir şekilde aktivitelerini tamamlar. Bu durum hem ruhsal gelişimi hem de bedensel sağlığı için önemli bir yere sahiptir. Bebeğinize satın alacağınız Jellycat bashful gri tavşan ile düzenli uyuma alışkanlığı edinmesini sağlayabilir, geceleri rahat ve huzurla uykuya dalmalarına yardımcı olabilirsiniz.

Jellycat Tavşan Fiyatları ve Yorumları

Jellycat Tavşan Fiyatları ve Yorumları

Minik yavrunuzun severek kullanacağı, peluş yapısıyla dokunmaktan hoşlanacağı Jellycat tavşan orta boy seçeneğini Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlara bulabileceğiniz Jellycat tavşanla bebeğinizi mutlu edebilir, sağlıklı ve rahat bir uyku çekmesini sağlayabilirsiniz. Bebeğinizin gün içerisinde rahat ve enerjik bir şekilde hareket edebilmesi adına önemli bir yere sahip olan uyku düzenini peluş oyuncak yardımıyla sağlayabilirsiniz. Uyurken ona eşlik eden Jellycat Bashful gri tavşan orta boyu görmüş olmanın verdiği huzurla uykuya dalar. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürünle bebeğinizin uyku düzenini sağlayabilir, yumuşak görüntüsüyle huzurlu ve keyifli bir şekilde oyuncağıyla oynamasını sağlayabilirsiniz. Ürünü satın almış diğer müşterilerin yorumlarını okuyabilir, detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabilir, bebeğiniz için her an yanında olacak ve ona güven verecek bir oyuncak verebilirsiniz.