JBL Quantum 400 Gaming Siyah Kulaklık ( Türkiye Garantili)

1.690 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

JBL Quantum 400 Gaming Siyah Kulaklık ( Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Desibela Satıcı Ünvanı: MAİ GRUP DANIŞMANLIK VE ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0610101550600001 Vergi Kimlik Numarası: 6101015506
    Bu ürün Desibela tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jbl quantum 400 gaming kablolu kulaklık jbl quantumsurroundtm ve dts ile oyunu yaşayın birlikte verilen jbl quantumengıne pc yazılımı tarafından desteklenen kişiselleştirilmiş surround ses ile oyunun en etkileyici ses deneyiminin keyfini çıkarın. Quantumsound signature en gerçekçi ses deneyimini sunar. Hafif kafa bandı ve akıllı köpük kulak yastıkları, en uzun oyun seansları için tasarlanmıştır. Otomatik açma / kapama ve sessiz özelliğine sahip çıkarılabilir, yönlü boom mikrofon jbl quantum 400 kulaklıklı mikrofon setinde dıscord tarafından onaylanmış bir oyun-Sohbet denge kadranı bulunur. Teamspeak ve diğer iletişim platformlarıyla da uyumludur. Jbl quantum 400 kulaklık, pc, ps4, nintendo switch ve mac'teki usb ile uyumludur. Jbl quantum surround yalnızca pc'de mevcuttur. Sürücü boyutu: 50mm dinamik sürücüler yazar: Yayınevi:Jbl

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
Geri Bildirim Ver

JBL Quantum 400 Gaming Kablolu Kulaklık

Gün içinde sıklıkla kullanılan teknolojik cihazlar arasında olan kulaklıklar insanların hayatını kolaylaştırmak için üretilir. Dikkat çekici ve kaliteli tasarımı ile JBL Quantum 400 gaming kablolu kulaklık, oyunculara yüksek kalitede hizmet verebilmek için geliştirilir. Oyun esnasında sıkça değişen sahnelerde ses geçişlerinin oyunucuya aynı şekilde aktarılması gerekir. Yüksek kalitede bir ses aktarımı oyunun gidişatını büyük ölçüde etkiler. Son teknoloji ile üretilen bu model, küçük ayak seslerinden büyük patlamalara kadar her türlü ses seviyesini size başarılı bir şekilde iletir. Bu özelliği ile daha rekabetçi bir oyun deneyimi sunar. Bu cihaz kaliteli ve dayanıklı tasarımı ile oldukça dikkat çeken bir kulaklık modelidir. Siz de bu ürünü kaliteli bir oyun serüveni yaşamak istiyorsanız deneyimleyebilirsiniz.

  • Kullanışlı tasarım
  • Uzun ömürlü ve konforlu kullanım
  • Kaliteli materyal

Kullanışlı Tasarımı ile JBL Oyun Kulaklığı

Kullanışlı Tasarımı ile JBL Oyun Kulaklığı

JBL Quantum, farklı özellikleri ile pek çok yönden fayda sağlar. Keyifli vakit geçirmenizi sağlayan bu oyuncu kulaklığı, müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Yüksek teknoloji ile oluşturulan bu ürün, sizi oyunun merkezine alarak keyifli bir oyun zevki yaşatır. Başarılı ses sistemi sayesinde kendinizi oyun içinde geliştirebilir ve zafer ile taçlandırabilirsiniz. Oldukça gerçekçi ses performansı ile kaliteli vakit geçirmenize sağlar. JBL Quantum 400 gaming, eşsiz yazılımı sayesinde oyunuzu kendinize göre kişiselleştirebilir ve 6 ayrı profil oluşturabilirsiniz. Ses odaklı, bu aygıt otomatik açma, kapama ve sessize alma özelliklerine sahiptir. Hareketli boom mikrofon ile sesinizi kristal netliğinde ve yüksek şekilde duyurabilir hızlı bir şekilde askerlerinizi toplayabilirsiniz. Bu cihaz sizi oyuna dahil eder ve gelişmiş özellikleri sayesinde oyunda sizi bir adım öne geçirir.

Konforlu Tasarımı ile JBL Quantum 400 Kulaklık

Konforlu Tasarımı ile JBL Quantum 400 Kulaklık

Uzun soluklu oyunlarda kulaklıkları saatlerce kullanmanız gerekebilir. Kulağınızda ağırlığını hissetmeyeceğiniz bir kulaklık aranan önemli bir özelliktir. Hafif kafa bandı ve akıllı kulak yastıkları ile en uzun kullanımlarda size konfor sağlar. Kalabalık ortamlarda kaliteli kulak pedleri sayesinde insanları rahatsız etmeyerek ortamla bağlantınızı kopararak oyununuza adapte olmanızı sağlar. Bu cihaz, kulağınızda baskı ve ağrı hissi yaratmayarak konforlu bir kullanım sunar. Bu kulaklık, uzun kablosuyla rahat bir şekilde hareket etmenize yardımcı olur. Bu sayede bilgisayar başındayken size birçok kolaylık sağlar. Konforlu ve kaliteli bir deneyim sunabilmek için özel olarak tasarlanmış JBL Quantum 400 kulaklık müşterilerin memnuniyetini kazanır. Portatif boyutu ve şık görüntüsüyle oldukça ilgi gören bir modeldir. JBL Quantum 400 gaming kablolu kulaklık kullananlar, ürünün sağladığı avantajlı özelliklerinden memnun kalırlar ve tavsiye ederler.

Uygun Fiyatlarla JBL Quantum 400 Gaming Kablolu Kulaklık

Uygun Fiyatlarla JBL Quantum 400 Gaming Kablolu Kulaklık

Akıcı ve son derece heyecanlı geçen oyunlarda aksiyonunun size iletilmesi oldukça önemlidir. Gelişmiş ses sistemiyle oyun sizi içine olarak anı yaşatmayı başarır. Bu cihaz, yüksek hissiyatı ile kaliteli bir performans almanızı sağlayarak üründen memnun kalmanıza yardımcı olur. Kulaklık kaliteli yalıtımı sayesinde dışarıdan gelen sesleri engelleyerek dikkatinizin dağılmasını engeller. Bu sayede üründen verim alır ve üst düzey bir oyun deneyimi yaşarsınız. Bu model, siyah tasarımıyla oldukça beğeni toplar. Ürünün oldukça hafif tasarlanmış olması kullanım rahatlığı sağlar. JBL Quantum 400 gaming kablolu kulaklık yorumları, kısmından ürünü inceleyebilirsiniz. Ürün hakkında merak ettiğiniz soruları okuyarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. JBL Quantum 400 gaming kablolu kulaklık fiyatları, ürünün tüm özelliklerine göre belirlenir. Siz de bu ihtiyaçlarınıza cevap veren modeli Trendyol sayesinde satın alabilirsiniz.