JBL Charge Essential, Bluetooth Hoparlör, Ipx7, Siyah JB.JBLCHARGEESSENTIAL

7.599 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

JBL Charge Essential, Bluetooth Hoparlör, Ipx7, Siyah JB.JBLCHARGEESSENTIAL

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miniöde Satıcı Ünvanı: EMPEROR TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334114169500001 Vergi Kimlik Numarası: 3341141695
    Bu ürün Miniöde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Charge Essential, Bluetooth Hoparlör, Ipx7, Siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL Charge Essential, Bluetooth Hoparlör, IPX7, Siyah

Müzik eşliğinde yolculuk yapmak ya da bir hobiyle uğraşmak çoğu insanı mutlu eder. JBL Charge Essential Bluetooth hoparlör IPX7 siyah, 2 x 10 W çıkış gücü sayesinde müzik keyfinizi kaliteli bir hale getirir. Kullanışlı olması ve çok yönlülüğü sayesinde müzikseverlerin rahatlıkla kullanabileceği bir üründür. 20 saate kadar tükenmeyen şarjı sayesinde müziğinizin tadını uzunca çıkarabilir ve yerleşik powerbank özelliği sayesinde şarjınız bittiği zamanlarda da eğlencenize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Açık alanlardaki etkinlikleriniz için ideal olan bu ürün, su geçirmez yapısı sayesinde sizi yarı yolda bırakmaz. Ürün, iki adet telefona ve tablete kablosuz olarak bağlanabilir. Bu kaliteli ürünün yüzeyini saran dış etkenlere karşı dayanıklı kumaş ve sağlam kauçuk ile muhafaza edilir.

  • 2 x 10 RMS
  • Su geçirmez yapı
  • 20 saate kadar tükenmeyen şarj

Kullanışlı JBL Charge Essential Hoparlör Özellikleri

Kullanışlı JBL Charge Essential Hoparlör Özellikleri

JBL Charge Essential birçok işlevsel özelliğe sahiptir. Dayanıklı bataryası ve güçlü sesi ile ürün, siz müzik ve eğlence tutkunlarına kaliteli dakikalar yaşatır. Çalan şarkının sesini yoğun bir basla destekleyen ürünün sahip olduğu ikili pasif sürücüler ile düzenlediğiniz partiler başladığı hızla kesintisiz devam eder. Yerleşik powerbank ve USB bağlantı noktası sayesinde dilediğiniz tüm cihazların kullanım için her zaman uygun olmasını sağlar. Silindir yapısı sayesinde ürünü taşıması oldukça kolaydır ve siz neredeyseniz hoparlörünüz de sizinledir. Bluetooth 4.1 sayesinde telefonunuza ya da tabletinize kolaylıkla bağlanabilir ve istediğiniz şarkıyı anında dinleyebilirsiniz. JBL Bluetooth hoparlör siyah ve sade şık tasarımı sayesinde bulunduğunuz mekana şık bir görünüm katar. 4 saat kadar az bir sürede şarj olabilen bataryası sayesinde müzik her anınızda size eşlik eder.

JBL Charge Essential Bluetooth Hoparlör Avantajları

JBL Charge Essential Bluetooth Hoparlör Avantajları

Müzik zevkinizin eğlencenize ara vermeden kesintisiz bir şekilde devam etmesi için ürün işlevsel avantajlara sahip olacak şekilde tasarlanır. Su geçirmez dayanıklı yapısı sayesinde şartları umursamadan dilediğiniz parçayı dinleyebilirsiniz. Kullanışlı ve yerleşik powerbank özelliği ile şarj etme sorununu düşünmeden hoparlörünüzü kullanabilirsiniz. Güçlü bas özelliği ile müziğinizin sesi kaliteli bir hal alır. Sağlam ve dayanıklı kauçuktan tasarlanan dış yapısı hoparlörünüzü dışarıdan gelebilecek darbelere karşı her zaman korur. Bu kullanışlı ve kaliteli hoparlör ile müzik dinlemek dışında da istediğiniz aktiviteyi yapabilirsiniz. Herhangi bir video ya da film izlerken de kullandığınız cihazı bu sahip olduğunuz hoparlöre Bluetooth ile kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Siz de müzik ile güzelleşen dakikalarınızı benzersiz bir hale getirmek istiyorsanız JBL Charge Essential Bluetooth hoparlör IPX7 siyah kullananların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

JBL Charge Essential Bluetooth Hoparlör Kullanımı ve Fiyatı

JBL Charge Essential Bluetooth Hoparlör Kullanımı ve Fiyatı

Kullanımı oldukça basit olan bu ürün, bir adet kullanım klavuzu ile elinize ulaşır. Taşıması kolay ve oldukça hafif olan ürün, arkadaşlarınız ile ya da tek başınıza planladığınız etkinliklerde size eşlik eder. Ürünün donanımlı özellikleri sayesinde müziğiniz sizi yarı yolda bırakmaz. Kaliteden ödün vermeyen JBL güvencesiyle tasarlanan bu hoparlöre sahip olduğunuzda müziğin keyfini kaliteli ve konforlu bir şekilde çıkarabilirsiniz. Şarj problemini düşünmeden kullandığınız ürün, size sınırsız eğlence imkanı sunar. Bütçe dostu JBL Charge Essential Bluetooth hoparlör IPX7 siyah fiyatı ürünün sahip olduğu özelliklere göre belirlenir ve size sunulur. Siz de ürünü satın almış deneyimli müşterilerin yaptığı JBL Charge Essential Bluetooth hoparlör IPX7 siyah yorumlarını okuyarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilir ve cihaza Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.