JBL Charge 5 Bluetooth Hoparlör Ipx7 Siyah

7.089 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.088 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.316,36 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.900 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

JBL Charge 5 Bluetooth Hoparlör Ipx7 Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Umay Satıcı Ünvanı: AYFER ÖZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6850527501
    Bu ürün Umay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Charge 5 Bluetooth Hoparlör Ipx7 Siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Dinleme Süresi 5 Saat
Geri Bildirim Ver

JBL JB.JBLCHARGE5BLK Charge 5 Siyah IPX7 Bluetooth Hoparlör

JBL Charge 5 bluetooth hoparlör IPX7 siyah, hayatı kolaylaştıran cihazlar arasında yer alır. Bu alet, müzikseverler de dâhil olmak üzere oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Söz konusu ürünle dizi, film ve müzik keyfinizi çok daha etkileyici kılabilirsiniz. JBL Charge 5 IPX7 bluetooth siyah hoparlör; bilgisayar, tablet ve akıllı telefon gibi aletlerle entegre şekilde kullanılabilir. Yenilikçi bir tasarıma sahip olan JBL Charge 5 hoparlör, oldukça şık tasarımıyla da tam not almayı başarır. Cihazın üzerinde gri detaylara sahip JBL logosu mevcuttur. Ürün, tamamen dolu bir batarya ile oldukça uzun süre kesintisiz çalıştırılabilir. Ayrıca cihaz, suya ve toza karşı dayanıklı olacak şekilde imal edilir.

  • Renk: Siyah
  • Bluetooth versiyonu: 5.1
  • Ölçü: 22 x 9.6 x 9.3 cm

JBL Charge 5 IPX7 Bluetooth Hoparlörün Ses Kalitesi

JBL Charge 5 IPX7 Bluetooth Hoparlörün Ses Kalitesi

JBL Charge 5 IPX7 bluetooth siyah hoparlör, yüksek performans sergiler. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen cihaz, sesi net ve berrak şekilde aktarır. JBL Charge 5 IPX7 bluetooth siyah hoparlör; telefon, bilgisayar ya da tablet gibi diğer aletlerle birlikte kullanılabilir. Bu bağlamda kulaklığın eşleştirildiği cihazın işletim sistemi de belirleyici değildir. JBL hoparlör, bluetooth bağlantı özelliğine sahip ve 5.0 sürümünü destekleyen tüm cihazlarla uyum içinde çalışır. Gelişmiş bluetooth yazılımı ve kaliteli yonga seti sayesinde ürün, 10 metreye kadar hareket imkânı sunar. Belirtilen şartlar karşılandığı sürece hoparlörün ses kalitesi düşmez. Üründe Party Boost özelliği mevcuttur. Böylece iki veya daha fazla sayıda JBL hoparlörü birbirine kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Bu sayede müzik zevkiniz katlanır ve geniş alanlarda bile oldukça yüksek sesli şarkılar dinleyebilirsiniz.

JBL Charge 5 IPX7 Siyah Bluetooth Hoparlörün Pil Ömrü Nedir?

JBL Charge 5 IPX7 Siyah Bluetooth Hoparlörün Pil Ömrü Nedir?

JBL Charge 5 IPX7 bluetooth siyah hoparlörün batarya kapasitesi son derece geniştir. Cihazı kullanarak oldukça uzun bir süre kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. JBL Charge 5 IPX7 bluetooth siyah hoparlör, kısa bir sürede tamamen şarj edilebilir. Dilerseniz ürünün bataryasını bir powerbank aracılığıyla da doldurabilirsiniz. Cihazın kesintisiz çalışma ve medya oynatma süresi ise 20 saate kadar ulaşır. Ürünle maksimum müzik dinleyebileceğiniz süre, ses seviyesi ve oynatılan medyaya göre değişiklik gösterebilir. JBL Charge 5 IPX7 bluetooth siyah hoparlörün batarya türü ise oldukça verimli ve güvenli olan Li-ion polimer pildir. 7500 mAh kapasiteye sahip kaliteli batarya, müzik ve sinema keyfini kesintisiz hâle getirir. JBL hoparlör, oldukça uzun ömürlü enerji ünitesi sayesinde sık sık şarj etme ihtiyacını da ortadan kaldırır.

JBL Charge 5 IPX7 Siyah Bluetooth Hoparlör Dayanıklı mıdır?

JBL Charge 5 IPX7 Siyah Bluetooth Hoparlör Dayanıklı mıdır?

JBL Charge 5 bluetooth hoparlör, birinci sınıf materyallerle üretilir. Ayrıca sektöründe uzman olan markanın bu ürünü hassas bir işçilikle tasarlanır. Böylelikle cihazın tüm parçaları uyum içerisinde çalışır. Tüm bunlara ek olarak ürün, IP67 sertifikasına da sahiptir. JBL Charge 5 IPX7 bluetooth siyah hoparlör, suya ve toza karşı son derece direnç gösterir. Cihaz, bol miktarda sıvıya maruz kalsa bile ürünün devreleri ve sistemi negatif olarak etkilenmez. Böylelikle ürünü açık havada yağmur altında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca cihazı banyo ya da sauna gibi nem oranı yüksek alanlarda da güvenle çalıştırmak mümkündür. Dilerseniz JBL Charge 5 bluetooth hoparlör IPX7 siyah yorumlarına ve kullanıcı değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Cihazı daha önce satın alan kişilerin tecrübelerinden yararlanarak daha doğru bir seçim yapmanız mümkün olur. Siz de müzik dinleme keyfini dilediğiniz her yere taşıyan bu ürünü Trendyol üzerinden zahmetsizce edinebilirsiniz.