Jacobs Lungo 8 Intenso Nespresso Uyumlu Alüminyum Kapsül Kahve 10 Adet X 3 Paket

271,01 TL
(9,03 TL / adet)
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
271,01 TL
200 TL'ye %25 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
305,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jacobs Lungo 8 Intenso Nespresso Uyumlu Alüminyum Kapsül Kahve 10 Adet X 3 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kahve Burada Satıcı Ünvanı: ES-AY İHTİYAÇ MADDELERİ TURİZM GIDA İNŞAAT NAKLİYAT ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377043897500014 Vergi Kimlik Numarası: 3770438975
    Bu ürün Kahve Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lungo 8 Intenso Nespresso Uyumlu Alüminyum Kapsül Kahve 10 Adet X 3 Paket
Geri Bildirim Ver

Lungo Intenso Kapsul Kahve Çeşitleri ile Lezzetli Kahveler

Kahve çekirdeklerini öğütmek için kahve öğütücüler kullanılmaktadır. Öğütücüler sayesinde kahve kırılmadan toz haline gelmektedir. Toz halinde olan kahvenin aromaları dışına çıkmaktadır. Bu aromalar sayesinde kahvenin lezzeti sağlanmaktadır. Kahve kapsülleri bu işlem sırasında kullanılmaktadır. Kahve kapsülleri için üretilen kahve, öğütme işlemi sonrasında kapsülün içine konmaktadır. Kapsül içinde sıkıştırılan ve hava almayan kahve, tek kullanımlık hazırlanmaktadır. Jacobs Lungo kapsül içindeki kahve tazeliğini ve kokusunu kaybetmemiştir. Kapsül halinde bulunan kahveler, kapsül kahve makinesi ile birlikte kullanılmaktadır. Makinenin içine yerleştirilen kapsül daha sonra içindeki kahve ve su tankındaki sıcak su ile buluşmaktadır. Bu sayede doğru kahve miktarını ayarlamak gibi sorunlar ortadan kalkmaktadır. Her kahve kapsülü farklı aromalar içermektedir. İyi paketlenmeyen kahveler nem aldığında tadı bozulmaktadır. Jacobs Lungo 8 ile kahveler nem almaz ve bozulmaz.

  • GDO ve BPA İçermez
  • Alüminyum Kapsül
  • Optimum Fincan Tazeliği

Jacobs Kahve Kapsülleri

Jacobs Kahve Kapsülleri

Kapsül kahve çeşitlerinin her biri farklı aromalar içermektedir. Farklı kahve çekirdeklerinden oluşan kapsüller, belli bir standarta göre hazırlanmaktadır. Bu sayede kahve kapsülü ile yapılan kahvelerde aynı tat elde edilmektedir. Kapsüller yeterli miktarda koruma sağladığı için ekstra koruyucu paketlere ihtiyaç duyulmamaktadır. Birçok kahve kapsülünde alerjen, GDO, BPA bulunmamaktadır. Standart kapsüllerin içinde süt ürünleri, glüten, fındık, soya ve yumurta gibi gıda alerjenleri yer almamaktadır. Jacobs Lungo Intenso 8, yoğun, doyurucu ve derin notalara kapı açmaktadır. Yüksek kaliteden oluşan alüminyum kapsüller sayesinde aroma daha iyi korunmaktadır. Yüksek kaliteli Arabica ile Robusta etkileşimi ile tüketicileri büyüleyen kahve, farklı damak zevklerine hitap etmektedir. Kapsül yapımında kullanılan alüminyum sağlık açısından risk oluşturmamaktadır. Lungo Intenso 8 kapsul kahve 30 kapsül içeriği ile kahve tutkunlarını mutlu etmektedir.

Lungo Intenso ile Kahve Lezzeti

Lungo Intenso ile Kahve Lezzeti

Kahve kapsülleri birçok farklı kahvenin doğal aroması ile üretilmektedir. Günün her saatinde tüketilebilen kahveler, tam olarak bir porsiyona uyacak şekilde hazırlanmaktadır. Her kapsülde ortalama 6-7 gram kahve bulunmaktadır. Dökme uzunluğuna bağlı olarak kapsül 40 ml espresso ya da 110 ml lungo üretebilmektedir. İyi bir köpük sayesinde kahvenin lezzeti artmaktadır. Köpük üretiminde hem kahve kapsülünün hem de makinenin önemi büyüktür. Kahve kapsül makinesi sıcak suyu basınçlı mekanizmada hazırlamaktadır. Jacobs Lungo 8 Intenso, sıcak suyla karıştırılarak hazırlanan kahvelere oranla daha kalıcı köpüğe sahiptir. Kahve kapsüllerinin kalorisi oldukça düşüktür. Bu sebeple farklı diyetlerde rahat bir şekilde tüketilebilmektedir. Kalori yakımına destek veren ürün, sağlığa olumlu etkiler yapmaktadır. Lungo Intenso 8 kapsul kahve 30 kapsül yorum incelemesi yapıldığında ürünün enerji verdiğine yönelik ifadeler dikkat çekmektedir.

Kapsül Kahve Fiyatları

Kapsül Kahve Fiyatları

Kahve kapsüllerinin içerikleri birbirinden farklıdır. Sütlü kahve, sade kahve, aromalı kahve gibi seçenekler mevcuttur. Lungo Intenso 8 kapsul kahve 30 kapsül fiyatı her bütçeye hitap edecek niteliktedir. Kapsüllerin fiyatı aromaya ve paket içindeki kapsül sayısına göre değişmektedir. Kapsül üretiminde kullanılan alüminyum, geri dönüştürülebilir bir maddedir. Alüminyum kahve kapsülleri biriktirilerek geri dönüşüm kutusuna atılabilmektedir. Kapsüller, 900 uçucu kahve aromasını, öğütülmüş kahve içinde sabit tutmaktadır. Optimum fincan tazeliğini garanti eden ürün, kapsül yapısı sayesinde oksidasyonu engellemektedir. Kahve hiçbir şekilde dışarı sızmamaktadır. Akıllı kapsül kapağı sayesinde kahve nemden, rutubetten, havadan ve ışıktan korunmaktadır. Kapsüller, üretim tarihinden itibaren 12 ay süresince bakterilere ve oksijene karşı bariyer görevi görmektedir. Damak zevkine düşkün kişiler, Trendyol'da yer alan Lungo Intenso 8 kapsul kahve 30 kapsül satın al seçeneğini tercih etmektedir.