Jack Wolfskin Troposphere Ins Jkt M Erkek Mont 1115321

Tükeniyor!
Beden: L
S
M
L
XL
2XL
3XL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
11.019,99 TL
Kargo Bedava
11.599 TL
Kargo Bedava
11.599,99 TL
Kargo Bedava
11.599,99 TL

Ürün Bilgileri

Jack Wolfskin Troposphere Ins Jkt M Erkek Mont 1115321

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: athleticzone Satıcı Ünvanı: SPOR ATLETİK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781050437600012 Vergi Kimlik Numarası: 7810504376
    Bu ürün athleticzone tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jack Wolfskin Troposphere İns Jkt M Erkek Mont Sizi sıcak, kuru ve rahat tutacak bir kış cekti arıyorsanız, Jack Wolfskin Troposphere İns Jkt M Erkek Mont tam size göre! Son teknoloji, yalıtımlı, sert kabuklu bir ceket olan TROPOSPHERE, gelişmiş hareket kabiliyeti için esnek bir dış kumaşa sahiptir. TEXAPORE PRO kumaşı, ceketi çok rüzgar geçirmez ve su geçirmez hale getirirken, aynı zamanda son derece nefes alabilir özelliğiyle terlemeyi en aza indirir. PRIMALOFT BLACK RISE dolgu, soğuk havalarda sizi sıcak tutar ve geri dönüştürülmüş sentetik elyafdan yapılmıştır, böylece çevre dostu bir seçim yapmış olursunuz. TROPOSPHERE ayrıca, havalandırma fermuarları sayesinde istenildiğinde hava akışını sağlayabilir. Kapüşonlu tasarımı, başınızı ve yüzünüzü soğuk hava koşullarından korurken, yeşil düğme ve bluesign® sertifikaları ile çevre dostu olduğunu kanıtlar. Bu ceket, üç dış cep ve bir iç cep gibi pratik detaylarla donatılmıştır. 830 g (M beden) ağırlığında olan TROPOSPHERE, birçok farklı aktivite için idealdir. Modelimiz 189 cm boyunda olup M beden giymektedir. TROPOSPHERE, sıcak astarı sayesinde sizi soğuk kış günlerinde bile sıcak tutar. Bu ceketi giyerek, her türlü hava koşuluna karşı hazır olabilirsiniz. Gozdespor.com'da en uygun fiyatlarla Jack Wolfskin Troposphere İns Jkt M Erkek Mont'u sipariş edebilirsiniz. Çevre dostu ve işlevsel bu kış ceketini hemen satın alın ve kışın keyfini çıkarın!

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Renk Siyah
  • Kol Tipi Standart Kol
  • Boy Standart
Geri Bildirim Ver