Jack Wolfskin 1205933 - Go Down Erkek Outdoor Mont

2.999,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L
2XL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
5.999 TL

Ürün Bilgileri

Jack Wolfskin 1205933 - Go Down Erkek Outdoor Mont

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NSPORT Satıcı Ünvanı: AVRUPA TREND MODA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0106115452100001 Vergi Kimlik Numarası: 1061154521
    Bu ürün NSPORT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 8 adet sipariş verilebilir. 8 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jack WolfSkin 1205933 - Go Down Erkek Outdoor Mont Hafif ve sıcak tutan giysiler arıyorsanız, DOWN mont tam size göre. Bu mont, Jack Wolfskin markasının yeni koleksiyonundan. Çok küçük paketlenmiş boyutları vardır ve kelimenin tam anlamıyla ağırlıksızdır, bu nedenle aktif seyahat ve anlık maceralar için mükemmeldir. STORMLOCK rüzgâr geçirmez mont, birleşik koruma sağlar: rüzgara ve hafif yağmura karşı koruma. DOWN ayrıca son derece nefes alabilir, bu da onu aktif açık hava sporları için ideal hale getirir. Yüksek Kalite Kaz Tüyü: Kaz tüyü Sıcaklık/Ağırlık Oranının Özüdür. Başka Hiçbir Malzeme Bu Kadar Sıcak değildir,Hafiftir Ve Az Yer Kaplar. Karıştırılmış Tüylerden Isı Tutma Derecesi, Kullanılan Kuş Tüyü Yüzdesine (Tüy/En Küçük Tüy Yüzdesi) Ve Doldurma Gücüne (Cuın, "İnç Küp/Ons") Bağlıdır. Küçük Tüy Yüzdesi Ne Kadar Büyük Olursa, Ürün O Kadar Sıcak Olur. 550 Cuın İle 80/20 Ve 700-800 Cuın İle 90/10 Oranlarını Kullanıyoruz. Jack Wolfskın, Yalnızca Rds Sertifikalı (Sorumlu Tüy Standardı) Bir Üreticinin Kaz Ve Ördek Tüylerini Kullanır. Düzenli Ve Bağımsız Denetimler, Tüyün Sorumlu Kaynaklardan (Canlı Yolma Veya Zorla,Beslenen Hayvanlardan Elde Edilmez) Ürün Detayları : 700 cuin dolum ,Rüzgar Geçirmez , Pfc İçermez Kendi cebinde saklanabilir % 100 geri dönüştürülmüş ana kumaşlar Teknolojileri: Kaz Tüyü: 700 cuin dolu 90/10 kaz tüyü(%90 Kaz Tüyü (Göğüs) %10 Kaz Tüyü (Kanat) STORMLOCK RIPSTOP: Çok hafif, nefes alabilirliği yüksek, rüzgar geçirmez kumaşa ek olarak su itici kaplama ve yırtılmaya karşı dayanıklı takviye ipleri %100 Pfc İçermez: En Önemli Hedeflerimizden Biri Koleksiyonumuzdaki Pfc'leri Ortadan Kaldırmaktır .Pfc'ler (Per- Ve Poli-Florür Kimyasalları), Eşyaların Yüzeylerinde, Onlara Su İtici Veya Yağ İtici Özellikler Kazandırmak İçin Kullanılan Maddelerdir, Bu Nedenle Çoğunlukla Su Geçirmez Pantolon Ve Ceketlerde Kullanılırlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Haki
Geri Bildirim Ver