Jack N'Jill Jack N' Jill Doğal Diş Macunu Ahududu 1 Adet

175 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL
3 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Jack N'Jill Jack N' Jill Doğal Diş Macunu Ahududu 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natura Keratin Satıcı Ünvanı: FUER KOZMETİK BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0595008036900016 Vergi Kimlik Numarası: 5950080369
    Bu ürün Natura Keratin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jack N' Jill Doğal Diş Macunu Ahududu 1 Adet
Geri Bildirim Ver

Jack N' Jill Natural Ahududu Aromalı 50 gr Macun

Jack N’Jill natural 50 gr ahududu aromalı macun çocuklar için üretilmiştir. USDA sertifikalıdır ve organik bir içeriğe sahiptir. Ürün diş etlerini rahatlatır ve yutulmasında bir sakınca yoktur. Aynısefa bitkisi özü ve ahududu aroması içerir. Florür, şeker ve renklendirici barındırmadığı için güvenle kullanılabilir. Aynı zamanda SLS ve koruyucu madde de içermeyen bu ürün açıldıktan sonra 6 ay boyunca tüketilebilir. Emniyetli ve kolay açılabilen bir kapağa sahiptir. Ürünün geri dönüştürülebilir bir ambalajı vardır. %40 Xylitol oranı, diş macunun bir hayli faydalı olmasını sağlar.

  • Çocukların ağız bakımına kolay alışması için meyve aromalıdır.
  • Organik ve vegan sertifikalı bir üründür.
  • İnsan sağlığını olumsuz etkileyebilecek herhangi bir zararlı kimyasal barındırmaz.

Jack N'Jill Natural 50 gr Ahududu Aromalı Macun Doğal mıdır?

Jack N'Jill Natural 50 gr Ahududu Aromalı Macun Doğal mıdır?

Jack N’Jill natural 50 gr ahududu aromalı macun doğal bir formüle sahiptir. Ürün çocukların güvenle kullanabilmesi için özel olarak geliştirilmiştir. Ağız ve diş sağlığını korur. Yutulması durumunda herhangi bir probleme yol açmaz. Kapağı kapalı tutulduğu hâlde 6 ay boyunca gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Jack N’Jill natural 50 gr ahududu aromalı macun, Skin Deep Cosmetics Database projesinde birinci seçilmiştir. Bu, ürünün üretim aşamasında insan sağlığını ve çevreyi kötü etkileyebilecek hiçbir maddenin kullanılmadığı anlamına gelir. Bu diş macunu, içeriğinde xylitol barındırır. Bu sayede ürün çocukların hoşuna gidecek bir tada sahip olur fakat çürüklere yol açmaz. Ayrıca doğal bileşenleri sayesinde ebeveynlerin oldukça beğenisini kazanır.

Jack N'Jill Natural Ahududu Aromalı Macunu Kimler Alır?

Jack N'Jill Natural Ahududu Aromalı Macunu Kimler Alır?

Bu macun çocuklar için üretilen bir ağız ve diş bakımı ürünüdür. Diş etlerinin rahatlamasını ve yatışmasını sağlar. Kullanım sırasında kapak açılarak diş fırçası üzerine yeterli miktarda macun sürülmelidir. Ardından fırçalama işlemi dairesel hareketlerle ve nazikçe gerçekleştirilmelidir. Sabah ve akşam olmak üzere günde en az iki sefer ağız bakımı yapılmalıdır. Ürünün kapağı dişler fırçalandıktan sonra kapatılmalı ve bu şekilde muhafaza edilmelidir. Böylece içeriğinin bozulması önlenebilir. Jack N’Jill natural 50 gr ahududu aromalı macun jel yapıdadır. Böylece kullanım esnasında köpürmez. Ürün, ağızda hoş bir tat ve koku bırakır. Bu sayede çocukların ağız bakımı alışkanlığı kazanmasına yardımcı olur. Gün içerisinde ikiden fazla kez kullanılması tavsiye edilmez.

Jack N'Jill Natural Ahududu Aromalı Macun Güvenilir mi?

Jack N'Jill Natural Ahududu Aromalı Macun Güvenilir mi?

Jack N’Jill 50 gr natural ahududu aromalı macun oldukça güvenilir bir üründür. Hem doğaya hem de insanlara zarar vermeden tüketilebilmesi amaçlanmıştır. Bitkisel bir formüle sahip olduğu için çocukların sağlığı üzerinde olumsuz bir etki yaratmaz. Ürün sadece kullanılırken değil, bittikten sonra da çevreye zarar vermez. Bunun sebebi diş macununun ambalajının geri dönüştürülebilir bir materyal olmasıdır. Böylece çocukların çevre bilinci kazanmaları da sağlanır. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve muhafaza edildiğinde dişlerde ve ağızda rahatsızlık hissi yaratmaz. Ürünü fırçanın üzerine nohut tanesi büyüklüğünde sıkmak yeterlidir. Yüksek kalite standartları gözetilerek üretilen bir diş macunu olduğu için uluslararası standartlara uygundur. Bu diş macunu yutulduğunda sindirim sistemine zarar vermez. Ayrıca Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Jack N’Jill natural 50 gr ahududu aromalı macun yorumlarını inceleyerek diğer ebeveynlerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Çocuğunuzun sağlıklı dişlere ve güzel bir gülüşe sahip olmasına yardımcı olacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.