9
ErkekBoxer kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Jack & Jones Jack Jones Lıver 5 Li Paket Erkek Boxer

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
891 TL868 TL
Kargo Bedava
919,99 TL
Kargo Bedava
1.049,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jack & Jones Jack Jones Lıver 5 Li Paket Erkek Boxer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farm Animals Satıcı Ünvanı: FARM ANİMALS TEKSTİL AKSESUAR TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385157573100001 Vergi Kimlik Numarası: 3851575731
    Bu ürün Farm Animals tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • JACOLIVER TRUNKS 5 PACK NOOS

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 5'li
  • Desen Slogan
  • Renk Gri
  • Ortam Casual/Günlük
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Bel Normal Bel

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni95% Pamuk, 5% Elastan

Yıkama Talimatları

  • Type 1
Geri Bildirim Ver

Jack & Jones Jack Jones Lıver 5'li Paket Erkek Boxer

Jack & Jones Liver 5’li paket erkek boxer ürünleri günümüzde erkekler tarafından sıklıkla tercih edilen iç çamaşırlarından biri olmaktadır. Jack & Jones tarafından üretilmiş olan 5’li paket boxer seçenekleri uzun süreli kullanımlarda kişileri oldukça memnun etmektedir. Birçok yönden artısı bulunan bu ürünler kullanım sırasında hem sağlığınız için bir tehdit oluşturmayacak aynı zamanda kullanım sırasında rahatlık sağlayacaktır.

 
  • Üst düzey iplik kalitesi ve dikiş kalitesi
  • Uzun süreli kullanıma uygun
  • 5 farklı renk

Jack & Jones Liver 5’li Paket Erkek Boxer Özellikleri

Jack & Jones Liver 5’li Paket Erkek Boxer Özellikleri

Jack & Jones markası tarafından üretilmiş ve satılmakta olan paket boxer çeşitleri, kullanıcıların rahatlığını ve aynı zamanda gün içerisindeki hareketlerini düşünerek üretilmektedir. Günlük kullanımda insanların bir gün boyunca rahat ederek kullanacakları bir boxer olmasından dolayı birçok kişi tarafından aktif bir şekilde tercih edilmektedir. Özellikle dikişlerinin kalitesinden dolayı, hareket esnasında insanların hareketlerini kısıtlamayan ve rahatsızlık vermeyen bir kesime sahiptir. Tüm bu olumlu etkenler sayesinde gündelik kullanım için harika bir iç çamaşır modeli olarak karşınıza çıkar. Jack Jones 5’li boxer paket halinde satışa sunulmaktadır ve paket içerisinde belirtildiği gibi 5 farklı renkte boxer bulunmaktadır. Paket içerisinde tüm bedenler aynı olmak üzere kaliteli iplik ile üretilen ürünler kullanıcıların rahatını korur. Özel dokusu sayesinde kullanıma bağlı cilt dokusunda herhangi bir tahriş oluşturmaz.

 

Jack & Jones Liver 5’li Paket Erkek Boxer Kullanımı ve Yorumları

Jack & Jones Liver 5’li Paket Erkek Boxer Kullanımı ve Yorumları

5’li paket boxer, Jack & Jones tarafından üretilen ve gündelik hayatta oldukça fazla kişi tarafından satın alınan bir ürün halini almaktadır. Kişiler hem kaliteli hem de rahat boxer bulmakta zorlanabilir. Tam olarak bu noktada insanların sorunlarına ve aynı zamanda isteklerine çözüm getirebilen bir ürün olarak karşınıza 5’li paket olarak sunulan erkek boxer ürünleri çıkmaktadır. Özellikle gün içerisinde oldukça hareketli olan kişiler için boxer kimi zaman bir kabus olabilmektedir. Doğru ve kaliteli kesimlere sahip Jack & Jones boxer modelleriyle gün boyunca bir problem yaşamadan hayatınıza devam edebilirsiniz. Jack & Jones Liver 5’li paket erkek boxer yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek aynı zamanda ürün hakkında daha detaylı bilgiler de elde edebilirsiniz. Bu sayede alacağınız ürünler hakkında öncesinde bir bilginiz ve yorumunuz oluşabilir. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeniz için buna dikkat edebilirsiniz.

 

Jack & Jones Liver 5’li Paket Erkek Boxer Fiyatı

Jack & Jones Liver 5’li Paket Erkek Boxer Fiyatı

Jack & Jones tarafından üretilmekte olan Liver model 5’li paket halinde ve farklı renk seçenekleri ile karşınıza çıkar. Üretiminde pamuk kullanıldığı için uzun süre yıpranmadan kullanma imkanı sağlar. Çamaşır suyu kullanılmaması, düşük ısıda kurutulması ve makinede 30 derecede yıkanması gibi çeşitli yıkama talimatların uyduğunuz sürece ürünler zarar görmeyecektir. Öte yandan ürünlerde kullanılan iplik kalitesi ve dikim teknikleri de rahat kullanım sunar. Bu noktada Jack & Jones markasını tercih edebilirsiniz. Sade ve aynı zamanda şık bir boxer modeli arayışı içerisindeyseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz. Jack Jones Liver 5’li paket erkek boxer fiyatı hakkında detaylı bilgi için Trendyol’u inceleyebilir, aynı zamanda hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.