Imaginarium Çoklu Spor İçin Akıllı Radar /

Ürün Bilgileri

Imaginarium Çoklu Spor İçin Akıllı Radar /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün IMAGINARIUM TR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ne kadar hızlı olduğunu biliyor musun? Sporun son teknolojisi seninle. Dene! Çoklu spor radarı. Hareketlerinizin hızını tam bir hassasiyetle ölçer. Tenis, futbol, hentbol, yürüyüş ve daha birçok spor dalında performansınızı ölçer. Hafif ve kullanımı kolay. Çoğu hız radarından farklı olarak, tutması ve hedefe yönlendirmesi için ikinci bir kişiye gerek yoktur.. 199 km/h hıza kadar ölçebilir. Düz bir zemine yerleştirmek için üç ayak ve kaidesiyle birlikte sunuluyor. Hızları belirten konuşma özelliği de var. Uzaktan rahatça görülebilen parlak LED ekran. Otomatik enerji tasarruf cihazı. Pil ömrünü uzatmak için 5 dakika işlemsizlik durumunda kendiliğinden kapanıyor. Taşıma çantası. Statik modda hız aralığı: 5 - 199 km/h. Dinamik modda hız aralığı: 40 - 199 km/h. Çalışma süresi: sessiz 50 saate kadar. Sesli 30 saate kadar. Çalışma sıcaklık aralığı: 0-40 °C. Bilgi TAVSİYE EDİLEN YAŞ 6 yaşından itibaren 14 yaşa kadar Sarj piller Piller dahil değildir Pil tipi: AA (LR6) Pil sayısı: 5

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver