Imaginarium Ahşap Pizza Kesme

Ürün Bilgileri

Imaginarium Ahşap Pizza Kesme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün IMAGINARIUM TR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • En sevdiğim pizza tahta bir yapboz! Akşam yemeği vakti! Ve bugün haftanın en sevdiğim günü çünkü bugün pizza! Ama sadece herhangi bir pizza değil. En sevdiğim malzemelerle yapabileceğim bir pizza. Peynir ve hamsi. Salam. Mantar. Ya da hep birlikte! Yuvarlak tabanı üzerinde hazırlayacağım, kesicimle altı parçaya bölüp bütün aileye dağıtacağım. Eksikse, daha çok pizza yaparım ... ama yeterince varsa, onları yerim! Farklı tatların bölümleri Bu ahşap pizza, gerçek pizzaların şeklini, malzemelerini ve porsiyonlarını yeniden üreten bir bilmecedir. Çocukların istediği kadar lezzette pizzalar yaratmak ve haftanın herhangi bir gününü en sevdikleri ana dönüştürmek için şekiller ve renkler. Bu ahşap dilimlenmiş pizza, dilimlerinizi ve malzemelerinizi yerleştirmek için dairesel bir tabana, kolay açıp kapamak ve tekrar oynatmak için cırt cırtlı sekmelere, istediğiniz kadar yeni aromalı pizzalar icat etmeye yönelik dairesel bir tabana sahiptir. Mutfak oynamak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Eğlenceli ve lezzetli Çocuklar, özellikle en sevdikleri yiyeceklerse yemek oynamayı severler. Bu nedenle bu pizza, en sevdikleri öğle veya akşam yemeğini hazırlarken, en çok sevdikleri malzemeleri ekleyip çıkararak eğlenebilecek küçükleri çok mutlu edecek. Güvenli, kaliteli ve eğlenceli olmasının yanı sıra çeşitli beslenmeyi ve çeşitli öğrenme türlerini teşvik ettiği için yetişkinlerin de sakin olacağı bir oyun. Evde küçük bir şef Bu pizza, eğlenmenin ve lezzetli bir pizza hazırlamanın çifte zorluğunu ortaya koyuyor! Bununla birlikte, evde gördükleri şeyleri yaparak yaşlanarak oynamanın yanı sıra, parçalarını seçerken ve yerleştirirken, hayal güçleriyle çalışacak, görme, dokunma gibi tüm duyularla böyle bir duyusal oyunun tadını çıkaracaklar. Ayrıca, bunu yaparken, parçaların şekil, renk ve boyutlarıyla çalışarak mekansal algıyı geliştireceklerdir. Aynı zamanda sizi tüm aile ile paylaşmaya davet eden bir oyundur. Porsiyonları dağıtın ve her parçayı her birinin zevkine göre hazırlayın, empatiyi teşvik eden, öz saygıyı geliştiren ve aşkı bolca boşa harcayan bir etkinliktir. Ayrıca rahatlıkla taşınabilen bir oyundur, böylece istediğiniz yere götürebilir ve tek başınıza, arkadaşlarınız veya ailenizle, istediğiniz zaman ve durumda eğlenebilirsiniz. Küçük çocuğunuzu gerçek bir pizzayla şaşırtın Tahta dilim pizzasını yapmak için seçtiği malzemelerle evde gerçek bir pizza yaparak onu şaşırtın. Tabanı hazırlamanıza ve malzemeleri yerleştirmenize yardım etmesini isteyin. Heyecan verici olacak. En sevdiği yemekle ona büyük keyif vermenin ve pizzasının gerçeğe dönüşmesini görmenin yanı sıra, onunla çok eğlenceli bir tarif pişiriyor ve bu oyunda çalışılan tüm değerleri güçlendiriyor olacaksınız.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver