IKEA Zencefilli İnce Kurabiye 400gr

520 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

IKEA Zencefilli İnce Kurabiye 400gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESHLEE Satıcı Ünvanı: MELDA BURCU SINMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7690908219
    Bu ürün ESHLEE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi metal kutu Gerçek zencefil ve bisküvinin lezzet uyumu yakaladığı bir ürün, İsveç'in geleneksel kurabiyesi Anna''s Ginger Thins - Zencefilli Bisküvi. Çay ve kahve saatlerinde tüketebileceğiniz zencefilli incecik kurabiyeler baharat kokulu güzel bir atıştırmalık ve misafirlerinize de ikram edebileceğiniz gerçek bir lezzettir.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.
Geri Bildirim Ver

İkea Annas Zencefilli Kurabiye 400 g Ginger Thins İnce

IKEA zencefilli ince kurabiye 400 gr, tatlı ihtiyacını gidermek için çay ve kahve yanlarına minik ikramlık olarak sunulabilecek bir kurabiyedir. Kurabiyenin içinde zencefil bulunması farklı bir aroma ve tat katarken hoş kokusu ile iştah açıcıdır. genellikle çay veya kahve ile servis edilen bir atıştırmalıktır. Sağlıklı bir alternatif olarak öğün aralarında da tercih edilebilir.

 
  • Zencefil aromalı
  • İnce çiçek desenli
  • Özel koruyucu kutu

IKEA Annas Zencefilli İnce Kurabiye 400 gr Özellikleri

IKEA Annas Zencefilli İnce Kurabiye 400 gr Özellikleri

Zencefilli bisküvi, çay ve kahve saati atıştırmalıkları olarak kullanılabilen, zencefil aromasına sahip ince bisküvilerdir. Kurabiye, tadına ve aromasına katkıda bulunabilecek zencefil ve bisküvi lezzeti bir arada sunulmuştur. Yumuşak bisküvinin lezzetli aroması ve zencefilin eşsiz tadının birleşimi ile ortaya çıkan ince kurabiyeler çay saatlerinin vazgeçilmez ikramlıklarından biridir. 7’den 70’e her yaşta insanın severek yediği bir atıştırmalıktır. Özel kutusu ile birlikte gönderilen ince kurabiyeler özel günlerde tatlı hediyesi olarak da tercih edilebilir. Badem unu, zencefil, tarçın ve diğer baharatlar kullanılarak yapılır ve lezzetli bir alternatif olarak kabul edilirler. Ayrıca, zencefilin anti-enflamatuar özellikleri nedeniyle sağlıklı bir seçenek olarak da görülebilir. İçeriğinde çok fazla şeker bulunmadığından sağlıklı beslenen kişiler tarafından da tüketilebilir. Ara öğünlerde kahve ya da çayın yanında tüketildiğinde tatlı ihtiyacını da giderecektir.

 

IKEA Annas Zencefilli İnce Kurabiye 400 gr Avantajları

IKEA Annas Zencefilli İnce Kurabiye 400 gr Avantajları

IKEA zencefilli kurabiye geleneksel İsveç kurabiyesidir. Çay ve kahve saatlerinde tüketebileceğiniz zencefilli ince bisküvi, baharatlı kokusu ve gerçek lezzetiyle misafirlerinize ikram edebileceğiniz hoş bir atıştırmalıktır. İster arkadaşlarınıza hediye olarak alabileceğiniz isterseniz de misafirlerinize ikram edebileceğiniz zencefilli ince kurabiye özel teneke kutusu ile birlikte gönderilmektedir. Bu kutusu sayesinde uzun süre bayatlamadan muhafaza edilebilir. Gerçek zencefil ile özenle hazırlanan ve lezzetiyle insanları büyüleyen ince kurabiye, zencefilin gerçek tat ve kokusunu hissettirir. Hoş kokusu sayesinde daha yemeden insanı mest eden zencefilli kurabiye enfes lezzeti ile vazgeçilmez bir atıştırmalıktır. Özel formülü ile bambaşka bir lezzet yolculuğuna davet ederken, hoş muhabbetin ve sıcak içeceklerin yanında tadına doyulmaz. Sevdiklerinize tatlı hediyeler göndermek isterseniz sağlıklı ve lezzetli zencefilli ince kurabiyeler harika bir seçim olabilir.

 

IKEA Zencefilli İnce Kurabiye 400 gr Fiyatı ve Yorumları

IKEA Zencefilli İnce Kurabiye 400 gr Fiyatı ve Yorumları

Çiçek şekli ve incecik yapısıyla lezzetli ve narin bir görünüme sahip olan zencefilli ince kurabiye İsveç’ten ithal edilen malzemelerden özenle hazırlanmaktadır. Her bir paketinde aynı lezzet şölenini barındıran IKEA zencefilli kurabiye çay saatlerin en güzel eşlikçisidir. Hem ağızda dağılan yapısı hem de çıtırtısı ile yedikçe daha fazlasını istemenizi sağlayan tarifi ile sizlere sunulur. IKEA zencefilli ince kurabiye 400g fiyatı hakkında detaylı bilgi sayfa üzerinde yer alıyor. Dilerseniz IKEA zencefilli ince kurabiye yorumları ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek müşteri memnuniyetini öğrenebilir, hızlı ve pratik sipariş oluşturarak ürünü temin edebilirsiniz.