IKEA Stopp Halı Kaydırmazı, Beyaz

269 TL
Boyut/Ebat: 67 x 220
67 x 220
100 x 100
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

IKEA Stopp Halı Kaydırmazı, Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALSANNET Satıcı Ünvanı: MERİH ALSANCAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3280181526
    Bu ürün ALSANNET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebatlar Uzunluk: 200 cm Genişlik: 67.5 cm Alan: 1.35 m² Yüzey yoğunluğu: 122 g/m² Yararlı Bilgiler Halının kaymasını önleyerek sabit durmasını ve kolayca süpürülmesini sağlar. Kolayca kesilir veya halı altında katlanabilir ya da birkaç tane kombine ederek tüm boy ve şekildeki halıların altında kullanılabilir. Bilmekte Fayda Var STOPP halı kaydırmaz altlık her tür zemin döşeme üzerinde hatta zemin döşeme altında ısıtma amaçlı olarak bile kullanılabilir. Uzun Vadeli Faydalar STOPP ve STOPP FILT kaymaz halı altlığı halınızın sabit kalmasını sağlar ve kimse üstünde kayıp düşmez. İstediğiniz boyda kesebileceğiniz STOPP FILT, 4 mm olan kalınlığı sayesinde el dokuma halılarınızı korur ve halılarınıza kalın ve yumuşak bir his verir. STOPP ve STOPP FILT kaymaz halı altlığı halınızın sabit kalmasını sağlar ve kimse üstünde kayıp düşmez. İstediğiniz boyda kesebileceğiniz STOPP FILT, 4 mm olan kalınlığı sayesinde el dokuma halılarınızı korur ve halılarınıza kalın ve yumuşak bir his verir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver