IKEA SKUBB Kutu

529,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
528,99 TL
1.950 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

IKEA SKUBB Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paydos Satıcı Ünvanı: PAYDOS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723090806700001 Vergi Kimlik Numarası: 7230908067
    Bu ürün Paydos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saklama Kutusu Beyaz 44X55X19 Cm Kumaş:%100 Polyester Astar:%100 Polipropilen Saklama Kutusunu Yatağın Altına Yerleştirerek Yastıklar, Nevresim Ve Yatak Takımları İçin Ekstra Bir Alan Yaratabilirsiniz.
  • Saklama Kutusundaki Kulp Sayesinde Kolayca Çekilir.
  • Giysilerinizi Toza Karşı Korur.
  • Köşelerdeki Havalandırma Ağları Hava Sirkülasyonu Sağlayarak Saklanan Giysi Ve Tekstil Ürünlerinin Hava Almasını Sağlar.
  • Yıkanmaz.
  • Çamaşır Suyu Kullanılmaz.
  • Makinede Kurutulmaz.
  • Ütülenmez.
  • Kuru Temizleme Yapılmaz.
  • Yumuşak Sabunlu Solüsyon İle Silerek Temizlenebilir.
  • 50X58 Cm Ölçülerindeki Pax Gardırop İskeletine Uyacak Şekilde Boyutlandırılmıştır.
  • Genişlik: 44 Cm Derinlik: 55 Cm Yükseklik: 19 Cm Üründe Kullanılan Malzeme Geri Kazanımlı Olabilir.
  • Lütfen Çevrenizdeki Geri Kazanım Alanlarını Ve Kurallarını Kontrol Ediniz.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ikea Skubb Düzenleyici Kutu 44 x 55 x 19 cm

IKEA Skubb kutu, ev ve ofisinizdeki düzeni sağlayabilmeniz adına, ekstra depolama alanı elde edebilmeniz için ideal bir seçenektir. Ürün, beyaz bir saklama kutusudur. Uygun ebat ve malzemesiyle dolap içi, yatak altı ve kitaplık raflarına kolayca yerleştirebilirsiniz. Bu pratik kutuyla giysi ve özel eşyalarınızı toza karşı koruyabilirsiniz. Dayanıklı yapısı ve çevre dostu malzemeleriyle kullanışlı bir üründür.

  • Depolama alanı

  • Kullanışlı

  • Dayanıklı

IKEA Skubb Kutunun Vazgeçilmez Özellikleri

IKEA Skubb Kutunun Vazgeçilmez ÖzellikleriIKEA Skubb kutu özellikleri, kullanıcı dostu olarak dikkat çeker. Ürün, beyaz renkli bir saklama kutusudur. 44 x 55 x 19 cm ölçülerine sahip olan bu ürün, kompakt boyutuyla hem yatak odası hem de giyinme odanızı optimize etmenize yardımcı olur. IKEA Skubb kutunun dış kaplaması %100 polyester kumaş iken iç astarı %100 polipropilen malzemeden üretilir. Bu malzemelerle tasarlanan ürün, dayanıklı olduğu kadar uzun süreli kullanım sağlar. Ayrıca kutu üstünde bir kulp bulunur. Bu kulp, kutuyu kolayca taşıma ve çekme imkanı tanır. Böylece kutuyu dilediğiniz alana kolayca yerleştirebilirsiniz. Bu saklama kutusuyla yastık, nevresim, yatak örtüleri ve takımları gibi çeşitli tekstil ürünlerini düzenli hale getirebilir ve tozsuz bir şekilde saklayabilirsiniz. Ürün, giysilerinizi toza karşı korur. Bununla birlikte ürün malzemeleri geri dönüştürülebilir. Böylece çevre dostu bir kullanım sunar. Ayrıca ürün 50 x 58 cm ölçülerindeki gardırop iskeletine uyacak şekilde boyutlandırılır. Siz de gardırobunuzu IKEA Skubb kutusuyla düzenleyebilir ve sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

IKEA Skubb Kutu Kalitesi ve Kullanımı

IKEA Skubb Kutu Kalitesi ve KullanımıSkubb kutusu teknik özellikleri boyutları dikkat çeken, bir o kadar da pratik ve kaliteli bir çözüm sunan bir saklama kutusudur. Bu yüksek kaliteli malzemeden üretilen IKEA saklama kutusu, dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğüyle ön plana çıkar. Ürünün dış kaplamasının %100 polyester kumaş olarak tasarlandığı ve iç astarının %100 polipropilen malzemeden üretilmesi çizilmelere, yıpranmalara ve yıpranmaya karşı dayanıklı olmasını destekler. Bu sayede dayanıklılığı artar. Bu saklama kutusu yatak, giyinme ve ofis odası gibi çeşitli oturma alanlarında eşyalarınızı saklamanız için ideal bir çözümdür. Dilerseniz bu kutuyu yatağınızın altına, eşya dolabınıza, kitaplık rafınıza veya giysi dolabınıza yerleştirerek ekstra depolama alanı oluşturabilirsiniz. Bu sayede yastık, nevresim, yatak takımları gibi çeşitli tekstil ürünlerini düzenli bir şekilde organize edebilirsiniz. Kutunun kulp tasarımı sayesinde kutucu kolayca çekebilir, taşıyabilir ve yerleştireceğiniz alana sığdırabilirsiniz. IKEA saklama kutusu sayesinde eşyalarınızı gönül rahatlığıyla toza karşı koruyabilirsiniz. Böylece eşyalarınızı uzun süre kullanabilir ve korunduğundan emin olabilirsiniz.

IKEA Skubb Kutu Fiyatı ve Yorumları

IKEA Skubb Kutu Fiyatı ve YorumlarıIKEA'nın sunduğu Skubb saklama kutusu, kullanıcı ve çevre dostu tasarımıyla işlevselliği bir araya getirerek depolamada çözüm sunan dikkat çekici bir üründür. Bu beyaz renkli saklama kutusu, kompakt boyutlara sahiptir. Bu sayede yatak ve giyinme odanızı düzenlemenize organize etmenize yardımcı olur. Ürünün %100 polyester dışı kaplaması ve %100 polipropilen iç astarı sayesinde dayanıklı yapıdadır. Bu, sizlere uzun ömürlü kullanım imkanı tanır. Ayrıca ürün üzerinde bulunan kulp, kutunun kolayca taşınmasını ve çekilmesini sağlar. Böylece ürünü istediğiniz yere rahatça yerleştirmenizi mümkün hale getirir. Ayrıca IKEA saklama kutusu yastıktan nefesime, yatak örtülerinden yatak takımlarına varana dek birçok çeşit tekstil ürününüzü düzenli tutmanıza ve tozdan korumanıza yardımcı olur. Ürünün çevre dostu olması, malzemeleri geri dönüştürülebilir halde olması ürünü cazip kılar. Bu özel kutu, gardırobunuzu düzenli tutmanız için elverişli bir hizmet sunar. IKEA Skubb kutu yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz IKEA Skubb kutu fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilir ve bu ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.