IKEA Lagt Ütü Masası Kılıfı Gri 108-120 Cm

526,99 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
430,51 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Lagt Ütü Masası Kılıfı Gri 108-120 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Paydos Satıcı Ünvanı: PAYDOS BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SANAYİ TİCARET İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723090806700001 Vergi Kimlik Numarası: 7230908067
    Bu ürün Paydos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yararlı Bilgiler Ütü masanıza yeni bir görünüm kazandırmak için kılıfını kolayca değiştirebilirsiniz. Büzme ipi sayesinde kolayca takılır. Ütü kolaylığı sağlayan yumuşak keçe dolgu ürüne dahildir. Bilmekte Fayda Var 108-120 cm boyunda ve 33-40 cm genişliğindeki ütü masalarına uyar. Bakım Talimatları Kılıf:Makinede yıkanabilir,40°C. Çamaşır suyu kullanılmaz. Makinede kurutulmaz. Yüksek ısıda ütüleyiniz. Kuru temizleme yapılmaz. Malzeme Kumaş:%100 pamuk Dolgu:Polyester dolguİncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

IKEA Lagt Ütü Masası Kılıfı Gri 130x49 cm

IKEA Lagt ütü masası kılıfı gri 130x49 cm ölçüleri ile ideal bir kullanım sağlar. 108x120 cm boy ve 33x40 cm genişlik ölçüleri ile hemen hemen tüm ütü masaları ile uyumludur. Bu bakımdan ideal bir kullanım deneyimi taşıyan kılıf ile işlemlerinizi konforlu bir şekilde yapabilirsiniz. Çamaşır makinesinde de yıkanabilen kılıfı temizlemek için 40 derecelik programı tercih edebilirsiniz. Çamaşır makinesinde yıkamak için ağır kimyasal içeren temizlik maddelerinden uzak durmanız ürünü uzun ömürlü kullanmanız adına önemlidir. Pamuk kumaşa sahip olan kılıf, kumaş kalitesi ile de uzun yıllar kullanılabilir özelliğe sahiptir. Polyester dolgu kaplaması ile üretilmiş yapısı ile işlem yapmayı kolay hale getirir. Tüm bu özellikleri bakımından ideal bir kılıf kullanımı sunan ürünü hem kendiniz hem de sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme
  • %100 pamuk
  • Basit temizleme

IKEA Lagt Ütü Masası Kılıfı Özellikleri

IKEA Lagt Ütü Masası Kılıfı Özellikleri

IKEA ütü masası kılıfı polyester iplikle üretilir. Sağlamlığı sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Kullanmaya başlamanızın üzerinden ciddi bir süre geçmesine rağmen ilk günkü halini korur. Pamuklu kumaşa sahiptir. Yumuşak bir iç yapısı olduğu için temas ettiğinizde hoş bir his uyandırır. Gerdirme ipiyle tüm masalara uyum sağlar. Gri renktedir. Kare desenleriyle tasarlanarak şık bir görünüme sahiptir. Nemi emdiği için sağlık bakımından faydalı çözümler üretir. Hafif bir malzemeden yapıldığı için ağır ve tüylü kumaşlara göre rahattır. Giysilerinizi zorlanmadan işlem gerçekleştirmenizi sağlar. Örtüyü yıkarken deterjan ve çamaşır suyu kullanımından uzak durulmalıdır. Aksi takdirde kılıfın pamuktan oluşan lifleri zarar göreceği için kumaşı çekme yapar. Ürünün sağlığı için üzerinde ütü yapılırken aşırı ısıya maruz bırakılmaması gerekir. Ürünün avantajlarıyla kaliteli bir ütü deneyimi yaşayabilirsiniz.

IKEA Lagt Ütü Masası Kılıfı Gri 130x49 Cm Yorumları

IKEA Lagt Ütü Masası Kılıfı Gri 130x49 Cm Yorumları

IKEA Lagt ütü masası, hızlı ve pratik biçimde iş yapmanıza yardım eder. Yüzeyi doğal liflerden oluşur. Pamukla dokunduğu için kıyafetlerinizdeki kırışıklıkları gidermenizi kolaylaştırır. Kumaşların nemlenmesini önleyip nefes almasını sağlar. Dayanıklı bir yapıda olduğundan yırtılması zordur. İşlem sırasında elbiselerinizin sürekli katlanmasını engeller. Uğraştırıcı faktörlerden sizi uzak tutar. Kılıfın olumlu etkileri sonucu zahmet çekmeden kırışıkları engelleyebilirsiniz. Böylece kusursuz bir ütü performansı sergilemenize katkı verir. Nevresim ya da çarşaf gibi büyük parçaları ütülemenizi kolaylaştırır. Ütü masanızın ve makinenizin fonksiyonlarına bağlı olarak son derece kullanışlı formüller üretir. Efektif çalışmalar yürütmek istediğinizde sizi yarı yolda bırakmayarak destek olur. Giysilerinizdeki buruşuklukları ortadan kaldırarak dilediğiniz zaman giyebilirsiniz. IKEA Lagt ütü masası kılıfı gri 130x49 cm yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz.

Avantajlı IKEA Lagt Ütü Masası Kılıfı Gri 130x49 Fiyatı

Avantajlı IKEA Lagt Ütü Masası Kılıfı Gri 130x49 Fiyatı

IKEA Lagt ütü masası kılıfı gri 130x49 cm fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ütü yapmak, kendi içerisinde özel bir efor gerektirir. Bunun için nitelikli malzemelere sahip olmaya ihtiyaç duyulur. IKEA’nın gelişmiş kılıfı, işe yarar özelliktedir. Giysilerinizin bakımlı görünmesinde yardımcıdır. Ayrıca kumaş özellikleri sayesinde işlem sırasında kaymalarla karşılaşmanızı önler ve konforlu bir işlem sağlar. Buhar geçirgenliği sağlayıp kaliteli bir deneyim yaşatır. Giysilerinizi pürüzsüz hale getirerek tatmin edici bir görünüme kavuşabilirsiniz. Ütünüz kılıfın üzerinde bırakılmamalıdır. Aksi takdirde zarar görerek işlevini kaybedebilir. Ürünle ilgili paylaşılan soru ve cevaplara göz atarak model hakkında daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz. Kaliteli kumaş yapısıyla beğeni toplayan ve işlerinizi oldukça kolaylaştıran IKEA Lagt ütü masası kılıfını Trendyol’da hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.