5
Sarımsak Ezici kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

IKEA -koncis Sarımsak Ezici

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
327,90 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA -koncis Sarımsak Ezici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Home Life Satıcı Ünvanı: YASİN CEBECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2040163630
    Bu ürün Trend Home Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sarımsak Ezeceği Paslanmaz Çelik Paslanmaz Çelik, Çinko, Fırça Cilalı Nikel Kaplama İçindeki Parça Çıkarılarak Kolayca Temizlenebilir.
  • Sarımsaklar Soyulmadan Ezilebilir.
  • Sadece Elde Yıkanır.
  • Uzunluk: 16 Cm Üründe Kullanılan Malzeme Geri Kazanımlı Olabilir.
  • Lütfen Çevrenizdeki Geri Kazanım Alanlarını Ve Kurallarını Kontrol Ediniz.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

IKEA 00089163 KONCIS Sarımsak Ezici

IKEA Koncis sarımsak ezici ile yemeklerinizi lezzetli hâle getirebilirsiniz. Özel olarak dizayn edilen bu ürün; sarımsağı ezerek yemeklerde, soslarda ve salatalarda kullanıma hazır hâle getirir. Söz konusu sarımsak ezicinin kullanımı oldukça kolaydır. Az güç harcayarak kuvvetli basınç uygulayan piston sistemi, sarımsağın saniyeler içinde hazır olmasını sağlar. Bu dizayn, aynı zamanda kullanım esnasında ellerin zarar görmesini de önler. Sap kısımları ergonomik biçimde tasarlanmıştır. Bu tasarım, kullanım esnasında tutuş kolaylığı sağlar. Kaliteli bir yapıya sahip olan bu ürün, uzun süreli kullanıma uygundur. Kaliteli üretim materyali, temiz ve hijyenik bir kullanım sağlar. Kalitesiyle dikkat çeken bu sarımsak eziciyi mutfağınızın bir parçası hâline getirebilirsiniz.

  • Ebat: 5 cm x 3 cm x 16 cm
  • Ağırlık: 16 gram
  • Materyal: Paslanmaz çelik, çinko, fırça cilalı nikel kaplama

IKEA Koncis Sarımsak Ezicinin Özellikleri

IKEA Koncis Sarımsak Ezicinin Özellikleri

IKEA Koncis sarımsak ezici, imal edildiği materyal sayesinde uzun süreli kullanım sağlar. Ürünün orta kısmında delikli bir hazne bulunur. Sarımsak, bu haznenin içine yerleştirilir. Bu kısma baskı uygulayan bir piston mevcuttur. Piston, kollara uygulanan basınçla harekete geçer ve sarımsağın ezilmesini sağlar. Ezilen sarımsak ise haznedeki deliklerden kıyılmış hâlde dışarı çıkar. Sarımsağı bu hâliyle tariflerinizde rahatça kullanabilirsiniz. Ürün, kolay kullanım sağlayan yapısıyla da dikkat çeker. Hazne kısmına sarımsağı kabuklarını soymadan koyabilirsiniz. Özel tasarım, sebzenin preslenmesini ve hazır hâle gelmesini sağlar. IKEA Koncis çelik sarımsak ezici, pratik kullanım özelliği sayesinde sıkça tercih edilir. Modelin bir diğer avantajı da hafif tasarımıdır. Ürün, yalnızca 23 gram ağırlığındadır. Hafif yapısı, ezicinin günlük kullanımında avantaj sağlar. Minimal ebatlara sahip bu ürün, mutfak çekmecesinde kolaylıkla muhafaza edilebilir.

IKEA Koncis Sarımsak Ezici Kaliteli midir?

IKEA Koncis Sarımsak Ezici Kaliteli midir?

IKEA Koncis sarımsak ezici, malzeme kalitesiyle dikkat çeken bir üründür. Bu ezicinin üretiminde birinci sınıf paslanmaz çelik kullanılır. Söz konusu materyal, leke ve pas tutmayan bir yapıya sahiptir. Bu sayede hijyenik ve sağlıklı bir kullanım sağlanır. Paslanmaz çelik, aynı zamanda kolay temizlenebilen bir yapıdadır. Bu ürünü kaliteli kılan bir diğer özelliği de dizaynıdır. İki kollu bir yapıya sahip olan sarımsak ezici, tek el hareketiyle kullanılabilir. Bu sayede yemekleriniz için gereken malzemeyi kısa sürede elde edebilirsiniz. IKEA Koncis 16 cm çelik sarımsak ezici, kullanım özelliklerinin yanı sıra şık görünümüyle de dikkatleri üzerine çeker. Ürünün yüzeyi parlak gri bir renge sahiptir. Özel renk tasarımı ise mutfağınızda şık bir görünüm elde etmenize yardımcı olur.

IKEA Koncis Sarımsak Ezici Nasıl Temizlenmelidir?

IKEA Koncis Sarımsak Ezici Nasıl Temizlenmelidir?

IKEA Koncis sarımsak ezici, kolay temizlenebilir bir yapıdadır. Ürünün leke ve pas tutmayan bir malzemeden imal edilmesi temizleme işlemini kolaylaştırır. Bu konuda bazı noktalara dikkat etmek gerekir. İlk olarak ürünün iç haznesi çıkarılmalı ve diğer parçadan ayrı olarak yıkanmalıdır. Bu ürünün bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun olmadığını da belirtmek gerekir. IKEA Koncis sarımsak eziciyi bulaşık deterjanıyla köpürtülmüş bir süngerle temizleyebilir ve sonrasında durulayabilirsiniz. Ürünü yıkadıktan sonra süzülmeye bırakmamanız ve bir bez yardımıyla kurulamanız gerekir. Her kullanımdan sonra temizlemeniz tavsiye edilir. Yıkama esnasında haznenin deliklerinde kalan sarımsak kalıntılarına dikkat ederek etkili bir temizlik sağlayabilirsiniz. Dilerseniz IKEA Koncis 16 cm çelik sarımsak ezici yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de yemek, salata ve soslarınıza lezzet katmak isterseniz bu ürünü Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.