IKEA KLIPSK Yatak Tepsisi

589 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
588,71 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
654,74 TL624 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
642,86 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA KLIPSK Yatak Tepsisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hediyenza Satıcı Ünvanı: MURAT KUBİLAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5900432098
    Bu ürün Hediyenza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yatak Tepsisi Beyaz Güçlendirilmiş Polipropilen Plastik Katlanabilir Ayaklar Yatak Tepsisini Fazladan Yer Kaplamadan Saklamayı Kolaylaştırır.
  • Tabletinizi Yivli Kanal İçine Güvenle Yerleştirebilirsiniz.
  • Yatak Tepsisinin Kablo Çıkış Deliği Sayesinde Tabletinizi Kolayca Şarj Edebilirsiniz.
  • Nemli Bir Bez İle Siliniz.
  • Yatakta Tepsi İçin Maksimum Yük 5 Kg.
  • Uzunluk: 56 Cm Genişlik: 36 Cm Yükseklik: 26 Cm Üründe Kullanılan Malzeme Geri Kazanımlı Olabilir.
  • Lütfen Çevrenizdeki Geri Kazanım Alanlarını Ve Kurallarını Kontrol Ediniz.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 26cm
Geri Bildirim Ver

IKEA 00258882 KLIPSK Yatak Tepsisi

İşlevsel özellikleriyle hayatı kolaylaştıran yatak tepsileri konforlu bir kullanım olanağı sunar. IKEA Klipsk yatak tepsisi sade ve şık tasarımıyla hemen herkesin beğenisini kazanır. Üründe bulunan kablo çıkış deliği sayesinde elektronik aletlerinizi yataktan kalkmadan kolayca şarj edebilirsiniz. Dinlenme keyfiniz bölünmeden yemeğinizi yiyebilir; yivli bölmesine yerleştirdiğiniz tablet ve telefonunuzu dilediğinizce kullanabilirsiniz. Kolay silinebilir bir yapıda olan bu ürün zahmetsiz bir şekilde temizlenerek yeniden kullanıma hazır hâle getirilir. IKEA Klipsk yatak tepsisinin katlanabilir ayakları ürünü kolayca saklamanıza olanak tanır. Şık görünümü ve ergonomik yapısıyla evlerinizi daha konforlu bir hâle getirir.

  • Tablet ve telefonları sabitlemeye yarayan yivli kanal
  • 5 kg’a varan taşıma kapasitesi
  • Kolay temizleme ve saklamaya uygun tasarım

IKEA Klıpsk Yatak Tepsisinin Boyutu

IKEA Klıpsk Yatak Tepsisinin Boyutu

IKEA Klipsk yatak tepsisi ergonomik tasarımıyla oldukça kolay kullanım sağlayan bir üründür. 56 cm uzunluk ve 36 cm genişliğe sahip olan bu ürün tabaklarınızın rahatlıkla sığacağı ebattadır. Bu sayede kahvaltı, öğlen ve akşam yemeği gibi öğünlerinizi yatağınızda uzanarak rahatça tüketebilirsiniz. Klipks yatak tepsisinin 26 cm yüksekliği sayesinde hareket alanınız kısıtlanmadan konforlu bir kullanım sağlayabilirsiniz. Oldukça fonksiyonel bir kullanım imkânı veren bu ürün, yaşam alanlarınızda dağınık bir görünüm oluşmasını önler. Ürünün boyutları, yemek yemek dışında birçok farklı şekilde kullanmanız için elverişlidir. Yatakta kitap okurken kahve bardağınızı koyacak sert bir zemine ihtiyacınız varsa ya da maillerinizi kontrol ederken bilgisayarınız sabit dursun istiyorsanız bu üründen yararlanabilirsiniz.

IKEA Klıpsk Yatak Tepsisi Kullanışlı mıdır?

IKEA Klıpsk Yatak Tepsisi Kullanışlı mıdır?

IKEA Klipsk 56x36x26 cm beyaz yatak tepsisi, şık tasarımı ve minimal dizaynıyla dikkat çeken bir üründür. Çok amaçlı kullanım olanağı sunan bu ürünü evlerinizin yatak odası dışında da kullanmanız mümkündür. IKEA Klipsk yatak tepsisinin üzerine dizüstü bilgisayarınızı yerleştirebilir; kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu sayede; sağlık sorunu yaşadığınız, yorgun olduğunuz veya sadece konforlu bir gün geçirmek istediğiniz günlerde işlerinizi halledebilirsiniz. IKEA Klipsk yatak tepsisi; ders çalışırken, oyun oynarken ya da tabletten bir şeyler izlerken çocuklarınızın da gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir üründür. Tepsinin üzerinde bulunan özel bölme tablet ve telefonların sabit durmasını sağlar. Kablo çıkış deliği sayesinde dağınık bir görünüm oluşmadan cihazlarınızı şarj etmenize de yardımcı olur. IKEA Klipsk yatak tepsisinin katlanabilir ayakları ürüne kullanışlı bir detay katar. Ürünü servis tepsisi olarak da kullanabilir; misafirlerinize şık sunumlar yapabilirsiniz.

IKEA Klıpsk Yatak Tepsisi Sağlam mıdır?

IKEA Klıpsk Yatak Tepsisi Sağlam mıdır?

IKEA Klipsk güçlendirilmiş polipropilen plastik materyalden üretilmiştir. Bu sayede ısıya karşı son derece dayanıklı bir yapıdadır. Sıcak yemek ve içeceklerinizi yerleştirdiğinizde veya elektronik aletlerinizi şarj ettiğinizde oluşan ısıdan olumsuz etkilenmez. Dizüstü bilgisayarınızı yerleştirdiğinizde oluşan bu ısıdan bacaklarınızı da korumanıza olanak tanır. Ürünün taşıma kapasitesi maksimum 5 kg’a kadardır. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süreli kullanıma uygun bir üründür. Oldukça kolay temizlenebilen bu ürünü bulaşık makinesinde veya elinizde yıkama zahmetine girmenize gerek yoktur. IKEA Klipsk yatak tepsisini nemli bezle pratik bir şekilde silerek temizleyebilirsiniz. Ürünün ilk günkü formunda kalmasını sağlayarak uzun süreli bir kullanımı mümkün kılabilirsiniz. IKEA Klipsk yatak tepsisini katlayarak dolap ve raflarınıza kolaylıkla sığacak hâle getirebilirsiniz. Böylece ürünün olumsuz etkenlerden ve olası ev kazalarından etkilenmesini önleyerek sağlamlığını koruyabilirsiniz. IKEA Klipsk 56x36x26 cm beyaz yatak tepsisi yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu yatak tepsisine sahip olmak istiyorsanız Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.