IKEA Çocuk Masa Lambası, Beyaz-siyah, 200 Lm, Led'li Meridyendukkan Futbol Topu Modelli

1.499,90 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL

Ürün Bilgileri

IKEA Çocuk Masa Lambası, Beyaz-siyah, 200 Lm, Led'li Meridyendukkan Futbol Topu Modelli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Branco Town Satıcı Ünvanı: BRANCO TASARIM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187166716600001 Vergi Kimlik Numarası: 1871667166
    Bu ürün Branco Town tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 804.692.77 804.692.77 Yumuşak ışık verir. Minik parmakların ampule erişmesini engelleyecek şekilde tasarlanmıştır. Bilmekte Fayda Var LED ampul ürüne dahildir. Ampul önceden monte edilmiştir ancak gerektiğinde değiştirilebilir. Yedek parça olarak mevcuttur. Daha fazla bilgi için, size en yakınLamba 200 lümen ışık yayar, bu da 21watt bir akkor ampulün yaydığı ışığa eşittir. Kabloyu daima ürüne dahil olan aparatlarla duvara sabitleyiniz. Bu ürün CE işareti taşımaktadır. Işık kaynağı belli bir ömre sahiptir. Yaklaşık 25.000 saat. Lamba günde 3 saat açık kalıyorsa bu durumda yaklaşık 20 yıla karşılık gelir. Entegre ampül değiştirilebilirdir. Tüm kablolar boğulma tehlikesi yaratabilir. Çocuk karyolası, beşik ya da oyun parkı yakınında, çocukların erişebileceği kablolu bir ürün bulundurmayınız. 3 yaş üzeri için tavsiye edilmiştir. Bakım Talimatları Lambanın tozunu, toz süpürgesi ile alın. Malzeme Abajur:ABS plastik, Boya Taban:ABS plastik Çevreye Duyarlılık Daha az enerji kullanmanıza yardımcı olan ürünler tasarlayarak, evde daha sürdürülebilir bir yaşam sağlanmasına katkıda bulunuyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver