İdeal Sarraf 14 Ayar Altın 7 Cm Tül Bilezik

Ürün Bilgileri

İdeal Sarraf 14 Ayar Altın 7 Cm Tül Bilezik

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • ürün bilgisi: ürün gr: 29 gr ürün ayar: 14 ayar ürün genişlik: 7 cm

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
Geri Bildirim Ver

İdeal Sarraf 14 Ayar Altın 7 Cm Tül Bilezik

Kadınların severek kullandığı ziynet eşyalarından biri olan ve yatırım amaçlı da sık değerlendirilen altın bilezik modelleri, çeşitli tasarımlara sahiptir. Kolay işlenen değerli bir maden olan altına verilen zarif işemeli ayrıntılar, göz kamaştıran modeller ortaya çıkarır. Bu modellerden biri olan İdeal Sarraf 14 ayar altın 7 cm tül bilezik dikkat çeken işçiliğiyle tercih sebebidir. Özel günlerde kullanıma uygun gösterişli tasarımı ve zarafetini yansıtan işçiliği, ürünü popüler hale getirir. Bilek üzerinde kapladığı alana oranla oldukça kullanışlı ve şık bir model olan tül tasarım, kombin seçeneklerini de çoğaltır. Bombeli tasarımıyla bileği saran tasarım 14 ayar altından üretilir. Özel günlerde dikkatleri üzerinize çekmek ve kombininize zarafet katmak için değerlendirebileceğiniz modeli inceleyerek alabilirsiniz.

  • Şık ve estetik görünüm
  • %58,5 oranında altın
  • Hafif yapılı tasarım

İdeal Sarraf 14 Ayar Altın 7 Cm Tül Bilezik Yorumları

İdeal Sarraf 14 Ayar Altın 7 Cm Tül Bilezik Yorumları

Değeri sürekli artan bir maden olması sebebiyle hem takı hem de yatırım olarak değerlendiren İdeal Sarraf 14 ayar altın 7 cm tül bilezik yorumları büyük oranda beğeni içeren satırlar barındırır. Ürünün işçilik detayları ve boyutları müşteriler tarafından çok sevilir. Hafif tasarımıyla bileğinizde hissetmeden kullanabileceğiniz model yalnızca 29 g olarak belirlenir. Fantezi model bir ürün olması nedeniyle özel günlerinize farklı bir ahenk katabilir. Gece elbiseleri, abiye modelleri, sade tasarımlı kıyafetlerle kullanabileceğiniz tasarım tüm kombinlerinizi hareketlendirebilir. Genişliği 7 cm olarak üretilen bombeli tasarımı kısa kollu, kolsuz, truvakar kol ya da sıfır kollu kıyafetlerinizle gösterişli bir şekilde takabilirsiniz. Kararma yapmayan ve alerji riski çok düşük olan altının sağlıklı kullanım imkanıyla değerlendirebileceğiniz tül işlemeli modeline sahip olarak, özel günlerde takabileceğiniz kıymetli bir takı edinebilirsiniz.

Kaliteli İdeal Sarraf 14 Ayar Tül Bilezik Kullananlar

Kaliteli İdeal Sarraf 14 Ayar Tül Bilezik Kullananlar

Kaliteli işçiliğiyle göz dolduran İdeal Sarraf 14 ayar altın 7 cm tül bilezik kullananlar şık bir modele sahip olmanın keyfini çıkarır. Düğün, nişan, gezi, özel davetler ve çeşitli organizasyonlarda kullanmak için ideal bir alternatif olan bu kıymetli tasarım, 14 ayar özelliği ile yatırımınızı korumanıza vesile olur. Tül tasarımının verdiği avantajla çizilme gibi durumlarla karşılaşma riski barındırmayan bu şık ürün, İdeal Sarraf güvencesiyle müşteriye sunulur. Zarif yansımalar sunan değerli takıyı özel günlerinizde tüm dikkatleri üzerinize çekmek için kullanabilirsiniz. Gösterişli detaylar içeren ve bileği kaplayarak şık bir görsel vadeden modelin uç kısımları bombe ayrıntılarıyla oldukça zarif durur. İlgi uyandıran bombe detayları, ürünü oldukça farklı kılar. Tüm renklerle kombin edebileceğiniz dikkat çekici tül modele sahip olarak anlamlı günlerinizde tek dokunuşla zarafeti yakalayabilirsiniz.

İdeal Sarraf 14 Ayar Altın 7 Cm Tül Bilezik Fiyatı

İdeal Sarraf 14 Ayar Altın 7 Cm Tül Bilezik Fiyatı

Risk oranı çok düşük bir yatırım aracı olan altın madeni, takı olarak değerlendirmek için avantajlı bir alternatiftir. İdeal Sarraf 14 ayar altın 7 cm tül bilezik fiyatı güncel altın kuruna, işçilik detaylarına ve 14 ayar kapasitesine göre belirlenir. Daima kullanılabilen ya da kasada saklanarak uzun vadeli yatırım olarak değerlendirilen tasarım, bütçenizi katlamak için elverişli bir araçtır. Ürünün titizlikle hazırlanan ayrıntıları ve fantazi tarzı, yetişkinlerin kullanımına uygun olmasını sağlar. Kalitesi ve duruşuyla zarafet timsali olan tül modeli kullanmadığınız zamanlarda kasanızda muhafaza edebilir, evlatlarınıza hediye etmek adına ömür boyu saklayabilirsiniz. Değeri düşmediği ve popülerliğini hiç yitirmediği için evladiyelik olarak nitelenen İdeal Sarraf altın tül bilezik özel törenlerde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz unutulmaz bir armağandır. Fiyatı ve kalitesiyle dikkat çeken modele Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.