Hyundai 50 lt Kompresör

6.598,90 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Hyundai 50 lt Kompresör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: altınata ticaret Satıcı Ünvanı: İSMAİL ALTINATA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0610282367
    Bu ürün altınata ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel özellikler Tek el ile "tut-Çek” tekerlekli kolay taşınır. Basınç göstergesi ve çift quick kaplinli. Güvenlik valfi, geri dönüşsüz valf. Pompa yağı ile yağlanır. Titreşim emici amortisör tabanlı. Hyundaı motor Düşük titreşim ve gürültü seviyesi. Yüksek kapasitesi ve uzun hizmet ömrü sunar. Güvenilir piston Merkezi konumu motor gücünü %20 oranında arttırırken piston %40 oranında verimlilik artışı sağlar. Yağ göstergesi Operatörün kolayca yağ seviyesini kontrol etmesini sağlar. Tahliye deliği Kompresör tankında oluşan kondensi kaldırmak için tasarlanmıştır. Hızlı bağlan Zahmetsizce pnömatik aletleri bağlamanızı ve kesmenizi sağlar. Taşıma kolu Kompresör kolay taşımanızı sağlar. Taşıma tekeri Kompresörü taşımanızı kolaylaştırır. Destek ayağı Kompresördeki titreşimi azaltır ve istikrarlı çalışması sağlar. Basınç düşürücü Manometre ile basınç regülatörü pnömatik aletlere uygulanan çalışma basıncını ayarlama imkanı sağlar. Isteğe basınç göstergesi alıcıda mevcut basıncı gösterir. Hyundaı hm2050b kompresör bakımı nasıl yapılır? Ilk yağ değişimi
  • 25 çalışma saati (2-3 ay sonra) sonrası fabrika tarafından önerilen yağ ile değiştiriniz. Periyodik yağ değişimi
  • senede bir değiştiriniz. Kullanılan ortama göre hava filtresini belli aralıklarla temizleyiniz. 1-2 haftada bir kazanın altındaki tapadan, biriken suyu boşaltınız. Hyundai hm2050 kompresör en paket kompresör akseurlarını bir arada sunarken aynı zamanda en iyi sessiz ve yağsız kompresör yorumlarını ,en iyi fiyat ve performans oranını kullanıcılarına sunmaktadır. Faz / voltaj Monofaze / 220 volt Güç 2 hp / 1,50 kw Kapasite 200 litre / dakika Hava tankı 50 litre Basınç 8 bar/0.8 mpa Ölçüler 850 x 305 x 620 mm Ağırlık 28 kg.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
Geri Bildirim Ver