HyperX Cloud Earbuds HX-HSCEB-RD Kulak İçi Oyuncu Kulaklığı

1.399 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HyperX Cloud Earbuds HX-HSCEB-RD Kulak İçi Oyuncu Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FEDSONLİNE Satıcı Ünvanı: FEDS ONLİNE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385162433300001 Vergi Kimlik Numarası: 3851624333
    Bu ürün FEDSONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 116 dB ses seviyesine sahip olan ve özellikle de Nintendo Switch, PS4 kullanıcıları için üretilen kulak içi Bluetooth kulaklık, bu sayede de keyifli bir oyun ve müzik deneyimi imkanı sunar.
  • 65 Ohm’luk bir ses direnci bulunan kablolu Bluetooth kulaklık, 42 dB olan bir mikrofon hassasiyeti ile karşı tarafa sesi oldukça net iletir.
  • Hyperx Cloud Earbuds, 19 GR ağırlığı sayesinde de kulakta rahatsızlık yaratmaz ve spor esnasında oldukça konforlu bir kullanım deneyimi vadeder.
  • Mıknatıs tipi neodim olan mikrofonlu Bluetooth kulaklık, aynı zamanda dinamik sürücü türü ile öne çıkar.
  • Gürültü önleyici Bluetooth kulaklık, bu özelliği sayesinde de kullanım sırasında dışarıdaki sesi önler ve ses deneyiminin kalitesini artırır.
  • Elde tutarak oynama için tasarlanan 5.2 Bluetooth kulaklık, 90 derece açılı jak girişi ve 1.2 M olan kablo boyu ile dolanma yaşanmasının önüne geçer.
  • Oyun sırasındaki konuşmalar için kablo üzerinde ince yapıda bir mikrofonu bulunan renkli Bluetooth kulaklık, birbirinden farklı 3 boyda olan ve kulağa en uygun şekilde oturan silikon kulaklık uçları ile tercih edilebilir.
  • Bas konusunda yeni nesile teknolojiler ile geliştirilen Hyperx Cloud Earbuds kulak içi gaming kulaklık HX-HSCEB-RD, oyun esnasındaki seslerin oldukça net duyulmasına olanak tanır.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

HyperX Cloud Earbuds Kulak İçi Gaming Kulaklık HX-HSCEB-RD Oyuncu Fiyatı - Trendyol

Gelişen teknoloji ile beraber herkesin ihtiyacı haline gelen kulaklık, ses dinleme amacıyla kullanan kişinin dışında kalanları rahatsız etmenin önüne geçer. Kablolu ve kablosuz seçenekleri gibi kulak içi kulaklık da bu modellerin arasında başta gelir. HyperX Cloud Earbuds kulak içi kulaklık HX-HSCEB-RD hafif yapısı ve tasarımı ile öne çıkar. Şık bir görünüme sahiptir. Müşteriler için maksimum konforu sağlar. Üstün kaliteli ergonomik dizaynı sayesinde kulak içine tam oturur. HyperX Cloud Earbuds kulak içi kulaklık kullananlar silikon uçları sayesinde rahat eder. Silikon uçlar toplamda 3 boy olarak bulunur. Bunlar arasından size uygun olanı seçerek kullanabilir, rahat edebilirsiniz. Yapısı ve tasarıımı sayesinde kullanım esnasında rahatsızlık veya ağrıya neden olmaz.

  • Ergonomik ve şık tasarım
  • 3 boya sahip silikon uç
  • Hafif yapılı

Konforlu HyperX Cloud Earbuds Kulak İçi Kulaklık Özellikleri

Konforlu HyperX Cloud Earbuds Kulak İçi Kulaklık Özellikleri

HyperX Cloud Earbuds kulak içi kulaklık kullanışlı kablo yapısına sahiptir. Ürünün elde tutarak kullanma imkanı sağlayan 90 derece açılı kablosu mevcuttur. Bu kısım dolanma veya takılma yapmayan şekildedir. Bu özelliği ile beraber kablosunu cebinizde veya çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kulak uçları sizi rahatsız etmeyecek şekilde yumuşak ve güvenli bir oturuş sağlar. Kulağa tam oturan yapısı ile HyperX Cloud Earbuds gürültü giderme özelliğine sahiptir. Böylece dış sesler sizi bölmeden her yerde müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Ürünün dahili mikrofonu kablo üzerindedir ve bu sayede kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Gelen aramaları yanıtlamak, video izlerken ve müzik dinlerken duraklatmak için entegre düğmeye basmanız yeterli olur. Böylece mikrofon ile ses kontrolünü kolayca yapabilirsiniz. Kolay kullanımlı bu ürünü satın alarak keyifli bir şekilde müzik dinleyebilir ya da aramalarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Etkileyici Tasarım Cloud Earbuds Avantajları

Etkileyici Tasarım Cloud Earbuds Avantajları

Cloud Earbuds ile müşteriler büyük avantaj yakalar. Hareket halindeyken bile müziğin keyfini çıkarmanız oldukça önemlidir. Kaliteli şık tasarımı ile birlikte konforu bir arada sunar. Dijital ses kalitesini etraftaki gürültüden arındırarak size sunar. HX-HSCEB-RD kulaklık ucu koni şekli ile beraber kulağınıza eşit derecede oturur. Ayrıca maksimum konfor alanı ile beraber tam kapsamlı gürültü giderme özelliği büyük avantaj sağlar. Kontrol her zaman parmaklarınızın ucundadır. HyperX marka Earbuds kulaklık gelişmiş bas özelliği sayesinde yüksek, orta ve düşük seviyede müzik deneyimine ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda bu sayede oyun deneyiminizi ve heyecanınızı artırma şansı bulursunuz. Ürün 20 Hz frekans aralığına sahiptir ve böylece kesinti, takılma ve gecikme gibi sorunlarla karşılaşmadan kullanım sağlayabilirsiniz. Tüm bu özellikleri ile siz de bu modeli güven içerisinde tercih edebilirsiniz.

Etkili Ses Deneyimi ile HyperX Cloud Earbuds Fiyatı

Etkili Ses Deneyimi ile HyperX Cloud Earbuds Fiyat

HyperX Cloud Earbuds fiyat seçenekleri kulaklık tipi, renk, model ve özelliklerine göre farklılık gösterir. Modelin satışa sunulduğu rakam farklı bütçelere hitap eden şekildedir. Dolanma yapmayan kabloya sahip olması, kullanışlı yapısı ve birbirinden teknolojik özellikleriyle öne çıkan bir seçenektir. Ürünle birlikte gelen taşıma çantası ise beraberinde müşterilere büyük avantaj sağlar. Yapısı ve ideal boyutları sayesinde kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz. Oyun içi sohbetlerinizde kolay bir şekilde iletişim kurmanızı sağlarken aynı zamanda rekabet avantajı elde edebilirsiniz. Ürün üzerinde bulunan kaliteli mikrofonu da fiyatı etkileyen diğer bir faktördür. Minimal tasarımıyla oldukça hafif bir yapıya sahiptir, bu noktada taşınması oldukça kolaydır. HyperX Cloud Earbuds yorum ve tavsiyelerini inceleyerek cihaz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir, online alışverişin güvenli adresi Trendyol aracılığıyla kısa sürede satın alabilirsiniz.