Hunter Node 100 (1) Istasyonlu Pilli Kontrol Ünitesi (bobinsiz)

2.450 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
1.000 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.292,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hunter Node 100 (1) Istasyonlu Pilli Kontrol Ünitesi (bobinsiz)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAHÇEM YAPI Satıcı Ünvanı: SİMAY KATIRANCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1059111839800015 Vergi Kimlik Numarası: 7361207858
    Bu ürün BAHÇEM YAPI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER Tip : Sabit. Pille çalıştırılır ve pil ömrü göstergesi içerir. İstasyon sayısı : 1, 2, 4, 6. Gövde: Su geçirmez iç mekan/dış mekan gövde. Bağımsız program sayısı: 3. Her program için başlatma zamanı sayısı: 4. İstasyon maks. çalışma süresi: 6 saat. Global mevsimsel ayarlama. Ana Vanayı çalıştırma (2, 4, 6 istasyon modellerinde bulunur). Güneş Paneli Kiti, bakım gerektirmeyen çalışma imkanı sunar. 99 güne kadar programlanabilir kapatma. Manuel Döngü. Yağmur sensörü atlatma. Garanti süresi: 2 yıl. Easy Retrieve™ Kolay Erişilebilir Hafıza. ELEKTRİK ÖZELLİKLERİ Kablolu Sensör girişleri: 1. Yalnızca DC latching solenoidle çalışır (P/N 458200)P/MV (çok istasyonlu modeller). Güç kaynağı: 9 volt pil (en fazla iki adet) veya şarj hücreli Güneş Paneli. ONAYLAR IP68, CE, FCC, C-tick Gün içinde 15:00'e kadar verilen siparişler yapılır.
Geri Bildirim Ver