hummel HMLROUTE SNEAKER-5 Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı 100549499

164,97 TL
Beden:
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46

Ürün Bilgileri

hummel HMLROUTE SNEAKER-5 Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı 100549499

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hummel Satıcı Ünvanı: RND YAZILIM VE E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735133379200001 Vergi Kimlik Numarası: 7351333792
    Bu ürün Hummel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hummel HmlRoute Erkek Spor Ayakkabı 205645-9001

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Beyaz
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver

Hummel 100549499 HMLROUTE SNEAKER-5 Beyaz Kadın Ayakkabı

Hummel Hmlroute beyaz sneaker günlük kullanım için tercih edilebilir. Ayakkabı oldukça rahat bir kalıba sahiptir. Beyaz renkteki ürünün üzerinde siyah ve gri detaylar bulunur. Giyecek üzerinde yer alan marka ismi siyah renktedir. Ürünün taban kısmı ise kahverengidir. Şık bir görünüme sahip olan ürünün beyaz renkli olması birçok kıyafetle uyum yaratır. Farklı tarzdaki ve renkteki kıyafetler ile kombinlenebilir. Spor için kullanılabileceği gibi istenirse farklı aktivitelerin kullanımı için de seçilebilir. Bağcıkları ayakkabının geri kalanına uyum sağlayacak şekilde beyaz renktedir. Bağcıklar istenilen tarzda bağlanabilir. Ürünün geniş bir numara aralığı bulunmaktadır. Kendi ayağınıza uygun olan bir beden tercih etmeniz kullanımız için faydalı olabilir.

  • Ürünün renkleri siyah, beyaz ve gridir
  • Geniş numara aralığı bulunmaktadır
  • Ayak yapısına uygun olarak üretilmiştir.

HUMMEL Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı Rahat mıdır?

HUMMEL Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı Rahat mıdır?

Hummel Hmlroute beyaz sneaker giyildiği esnada ayakların rahat etmesi için tasarlanmış bir üründür. Özellikle yoğun ve hareketli günlerde ayakların rahat etmesi için tercih edilebilecek bir ayakkabıdır. Gün içerisinde ayağı sıkan, dar kalıplı, sert yapılı alternatiflerinin aksine uzun saatler boyunca kullanılması için üretilmiştir. Böylece gün içerisinde kullanımından kaynaklanabilecek her türlü yorgunluğun ve rahatsızlığın önüne geçilmesi amaçlanmıştır. Hmlroute sneaker, tasarımı sayesinde zamansız parçalar arasındadır. Bu model, arkadaş buluşmalarından, rahat bir ofis ortamına kadar birçok yerde kullanıma uygundur. Ürünü alırken ayak şeklinize göre uygun olmasına dikkat etmeniz size daha konforlu bir deneyim sağlayacaktır. Bununla birlikte, ayakkabıyı giydiğinizde uç kısmında bir miktar boşluk olmasına dikkat etmek de konforunuzu arttırabilir. Ürün, kaliteli malzeme yapısıyla uzun süre kullanılabilir.

HUMMEL Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı Kaliteli midir?

HUMMEL Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı Kaliteli midir?

Hummel hmlroute beyaz sneaker kaliteli ayakkabı arayan kullanıcıların tercih edebileceği ürünler arasındadır. Sade ve şık tasarımıyla kaba bir görünüm oluşturmaz. Dış görünüşüne özen gösteren kullanıcıların beğenisini kazanabilecek tasarımlar arasındadır. Giyildiği sırada temizliğine dikkat edilmesi ürünün ömrü uzatılabilir. Tasarımının unisex olması sebebiyle erkekler ve kadınlar tarafından kullanılabilir. Sade görünümü ile birçok kişinin tercih edebileceği bir ayakkabıdır. Bağcıklı olması sayesinde ayakların rahat edeceği şekilde genişletilebilir veya daraltılabilir. Ayrıca yumuşak bağları, giyerken veya çıkarırken kolaylık sağlar. Günlük yaşam içerisinde uzun yürüyüşler yapan kişilerin seçebileceği bir ayakkabıdır. Uzun süreli kullanıma karşı dayanıklıdır. Doğru kullanım ile yıpranma ve zedelenmelerin önüne geçilerek ilk günkü hâliyle kullanılabilir. Ürünü temizlemek için verilen direktifleri uygulamak yeterli olacaktır.

HUMMEL Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı Kullanışlı mıdır?

HUMMEL Beyaz Kadın Sneaker Ayakkabı Kullanışlı mıdır?

Hummel beyaz kadın spor ayakkabı oldukça kullanışlıdır. Gündelik yaşamda rahat bir deneyim sağlamak için tasarlanmıştır. Kullanım esnasında ayakkabıya zarar verebilecek dış etkenlerden kaçınabilirsiniz. Bununla birlikte giyildiği günlerde hava koşullarına dikkat edilmelidir. Yoğun yağmur ve kar yağışlı günler için uygun olmayabilir. Bunlar dikkate alındığında hem temiz hem de uzun ömürlü olması sağlanabilir. Numara aralığının geniş olması dilediğiniz numarayla değiştirebilmenize olanak tanır. Tasarımında kullanılan sade renk tonları ile kombinlere uyum sağlaması kolaylaşır. Bu model, birçok renk tonuna uyum sağlar. Böylece kıyafete uygun ayakkabı seçimi yapmak için gereken zamandan tasarruf edebilirsiniz. Çok çeşitli ortamlarda giyilebilecek bir seçenek olması da ürünün oldukça kullanışlı olduğunun bir başka göstergesidir. Ürün hakkında daha fazla bilgi için hummel hmlroute beyaz sneaker yorumları incelenebilir. Ek soru olması hâlinde satıcı ile iletişime geçilerek cevap alınabilir. Bu sneaker modelini kullanmaya başlamak için Trendyol’un avantajlı fiyatlarından faydalanabilirsiniz.