hummel Hmllenard Erkek Tişört 910998-2001

159,95 TL
Beden:
S
M
L
XL
2XL

Ürün Bilgileri

hummel Hmllenard Erkek Tişört 910998-2001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SPORJİNAL Satıcı Ünvanı: CANERKEK SPOR GİYİM TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0200020222000011 Vergi Kimlik Numarası: 2000202220
    Bu ürün SPORJİNAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Açıklama Yok

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Materyal Kumaş
  • Kumaş Teknolojisi Nefes Alan
  • Kol Tipi Kısa Kol
  • Stil Trend
  • Renk Siyah
  • Boy / Ölçü Orta
  • Boy Mini
  • Kol Boyu Kısa
Geri Bildirim Ver

Hmllenard Erkek Tişört Modelleri ile Tarz Kombinler

Tişörtler, her duruma, mevsime ve günün saatine uyum sağladıkları için en popüler ürünlerdir. Hummel erkek tişört modelleri arkadaşlarla buluşmak, dışarıda yemek yemek veya antrenman yapmak için tercih edilebilir. Özellikle erkekler için çok yönlü çok yönlü tişörtler ve sporcular satın alırken şık ama dayanıklı ve uzun ömürlü ürünlere öncelik vermelisiniz. Hummel, her mevsim için klasik tonlarda ve kesimlerde, parlak renklerde ve çeşitli desenlerde tişörtler sunar. Bu açıdan özellikle Hummel erkek polo yaka tişört erkeklerin favorilerinden biridir. Hemen hemen her kıyafet ile uyum sağlayan polo yaka tişörtler, mevsim fark etmeksizin her an giyilebilir. Bu sebepten dolayı erkeklerin olmazsa olmaz parçalarının başında gelir. Bu ürünleri satın almadan önce ise Hummel erkek tişört indirim ve kampanyalarını takip edebilirsiniz. Bu sayede uygun fiyatlı tişörtlere sahip olabilirsiniz.

  • Dayanıklı ve Uzun Ömürlü
  • Sportif ve Şık Görünüm
  • Günün Her Saati Kullanıma Uygun

Tarzınızı Yakalayan Hmllenard Erkek Tişört

Tarzınızı Yakalayan Hmllenard Erkek Tişört

Hummel erkek t-shirt modelleri, renk, desen ve kumaş olarak oldukça fazla seçeneğe sahiptir. Kullanıcının zevkine ve ihtiyacına uygun bir ürün seçerken dikkat edilmesi gereken noktalardan biri de tişörtün renk kesimidir. Hummel erkek tişört seçenekleri, yuvarlak yakalı, V yakalı, polo yakalı, dikişsiz yakalı, yuvarlak yakalı ve kayık yakalı olarak mevcuttur. Genellikle erkek gardıroplarında bulunan bu modeller, çeşitli kıyafetlerle kombinlenebilen oldukça şık parçalardan oluşmaktadır. Hummel erkek polo tişört tek başına giyildiğinde oldukça sportif ve şık bir görünüm sağlar. Bunun yanı sıra bu tişörtü blazer ceket ile tercih ettiğinizde de aynı etkiyi yaratır. En sevdiğiniz blazer ceketinizin altına uyumlu bir polo yaka tişört giydikten sonra kot pantolon modellerinden birini seçebilirsiniz. Bu açıdan Hmllenard erkek tişört 910998-2001 ihtiyacınız olan üründür.

Rahat ve Şık Hmllenard Erkek Tişört

Rahat ve Şık Hmllenard Erkek Tişört

Erkek tişörtleri sadece spor yaparken değil günün her saatinde giyilebilir. Daha şık bir kombin elde etmek için siyah ve mavi gibi renk seçenekleri bol olan bir polo yaka tişört tercih edebilirsiniz. Bu sayede şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Günlük giyiminin rahatlığına her zaman önem veren biriyseniz bol kesimli tişörtler ve eşofmanlar tarzınızı yansıtabilir. Bu açıdan Hummel erkek tişört siyah modeli, her sezon erkekler için en popüler seçeneklerden biridir. Alternatif olarak gri rengiyle de tasarlanan bu ürün, her tür etkinlik için idealdir. Ayrıca bu tişörtler antrenman için de uygundur. Sadece antrenman için değil, günlük kombinlerde daha sportif kombinler için de kullanılabilen bu tişörtler, size rahatlık ve şıklık sunar. Bu sayede nereye gidecek olursanız olun bu tişörtü kolay bir şekilde kombinleyebilirsiniz.

Hmllenard Erkek Tişört Fiyatları

Hmllenard Erkek Tişört Fiyatları

Erkek t-shirt modelleri onlarca farklı tasarımda karşınıza çıkar. Kısa kollu ve uzun kollu seçeneklerin bisiklet, balıkçı yaka ve V yaka seçenekleri farklıdır. Ayrıca dar, normal ve büyük beden kesimler, kullanım amacına bağlı olarak bir ürün satın alırken göz önünde bulundurulması gereken faktörlerdir. Kısa kollu modeller, klasik, monokrom ve minimalist erkek tişörtlerinden hoşlananlar için uygundur. Bunun yanı sıra sade bir görünüm istiyorsanız siyah tişört de satın alabilirsiniz. Hummel erkek tişört fiyatları ise sezona, tasarıma ve kullanılan malzemelere göre değişmektedir. Bu nedenle her bütçe için uygun bir tişört bulmak oldukça kolaydır. Bu sayede herkesin favorisi olan Hummel erkek tişörtlerini satın alabilirsiniz. Ayrıca Trendyol üzerinden Hmllenard erkek tişört 910998-2001 yorum ve değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz.