Huawei Watch Gt2e 46mm Siyah

2.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Huawei Watch Gt2e 46mm Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOLOJİDERYASI Satıcı Ünvanı: İLKER BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4630965371400001 Vergi Kimlik Numarası: 1890455537
    Bu ürün TEKNOLOJİDERYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Batarya aşağıdaki durumlarda 2 hafta sürebilir. Günün 24 saati , kalp atış hızı izlemesi etkin, huawei trusleep uyku modu için etkin, her hafta 90 dakika egzersiz (gps etkin) , mesaj bildirimleri etkin (50 kısa mesaj ve günde 3 alarım) günde 200 kez ekran açma , her hafta günde 30 dakika müzik çalma. Pil ömrü kullanıma bağlı olarak değişebilir. Saat arayüzü pazar uygunluğuna göre bölge bölge değişebilir. Yalnızca emuı 10.0 veya üzeri ile kullanılabilir. Bu özellik ios' ta desteklenmemektedir. Bu özelliğe ota güncellemeleri yoluyla erişilebilir. Vo2max sadece egzersiz seansları sırasında ölçülebilir. Herhangi bir hastalığı teşhis etmek, tedavi etmek, iyileştirmek veya önlemek için tasarlanmamıştır. Tüm veriler ve ölçümler yalnızca kişisel referans için kullanılmalıdır. Saatinizde yerel oynatma için yalnızca mp3 ve lc-Aac formatları desteklenir. Müzik çalmak için bir android telefona bağlantı ve en az 2 gb depolama alanı gerekir. Müzik dinlemek için bluetooth ve kulaklıklara ihtiyac vardır.

Ürün Özellikleri

  • İşletim Tipi Android
  • Garanti Tipi Huawei Türkiye Garantili
  • Renk Siyah
  • Kasa Renk Siyah
  • Kordon Renk Kırmızı
  • Ekran Boyut Aralığı 1" - 1.5"
  • Batarya Kapasitesi Aralığı 400-500 mAh
  • Adımsayar Var
  • GPS Var
  • Nabız Sensörü Var
  • Suya/Toza Dayanıklılık Var
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Var
  • Sesli Görüşme Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Huawei Watch 46mm GT 2E - (Huawei Türkiye Garantili)

Teknolojinin yeniliklerinden yararlanmayı seven kişilerin vazgeçilmezi haline gelen akıllı saatler, çok çeşitli modellerle karşınıza çıkar. Bunlar arasında öne çıkan Huawei Watch GT 2E, teknolojiyi saat olarak kullananların hayatında benzersiz bir yol arkadaşı olur. Günlük hayatınıza adapte edebileceğiniz pek çok fonksiyona sahip olmasına rağmen uygun fiyatı ile beğeni toplayan ürün, üstün kalitesiyle de uzun vadeli kullanım olanağı sunar. Huawei Watch 46mm GT 2E, konforu da sizler için ön planda tutan özel bir akıllı saattir. Hafif ve ergonomik yapısı ile sizlere rahatlık sunar. Hem sağ kola hem de sol kola takabileceğiniz bir şekilde tasarlanan ürün, müşterilerine verdiği konfor, şıklık ve yüksek performans ile akıllı saat keyfini üst seviyede yaşatır.

  • Hafif ve ergonomik tasarım
  • Sert hava koşullarına dayanıklı yapı
  • Çok çeşitli egzersiz modu

Sağlığınızı Her Yönden Destekleyen Huawei Watch Akıllı Saat

Sağlığınızı Her Yönden Destekleyen Huawei Watch Akıllı Saat

Huawei Watch GT 2E 46mm, sağlığınız söz konusu olduğunda da oldukça önemli bir destekçidir. İçerisinde bulundurduğu özellikler sayesinde kalp ritminizi düzenli aralıklarla ölçebilirsiniz. Böylece anlık kalp ritminizdeki oynamaları tespit ederek bir sağlık sorununuz olduğunda daha kesin bir sonuca varabilirsiniz. Bunun yanında çeşitli spor modlarından yararlanarak dilediğiniz egzersizi verimli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Öte yandan kalp atış ritminize göre antrenmanı hangi tempoda yapmanız gerektiğini de söyleyen Huawei Watch GT 2E 46mm akıllı saat; sadece spor esnasında değil, spordan sonra da pek çok niteliği ile hayat kalitenizi artırmaya yardımcı olur. Kandaki oksijen miktarını ölçme ve spor sonrası dinlenme tavsiyesi verme özelliğiyle size kolaylık sağlar. Sporunuz bittikten sonra nasıl dinlenmeniz gerektiği konusunda sizi yönlendirerek sağlığınızı korumaya destek olur.

Maksimum Konfor Sunan Tasarımı ile Huawei Watch

Maksimum Konfor Sunan Tasarımı ile Huawei Watch

Huawei Watch GT 2E özellikleri yazılımsal açıdan oldukça başarılı olmanın yanı sıra, donanımsal açıdan da dikkat çekicidir. Huawei markasının bu nitelikli ürünün dış tasarımı, konforunuzu artıracak şekilde üretilir. Her bilek kalınlığına uyum sağlayabilen kordonu kullanışlı ve rahat olur. Böylece size herhangi bir huzursuzluk vermez. Saat gövdesi ise sadece 43 gramdır. Bu eşsiz özelliklerinden dolayı Huawei Watch GT 2E kullanıcı yorumları arasında konforundan sıklıkla bahsedilir. Aynı zamanda dayanıklılığıyla da dikkatleri üzerine çeken tasarım, 1.39 inçlik geniş ekranı ve uygun parlaklık değeri ile açık hava koşullarına tam uyum sağlar. Suya ve ısıya karşı dayanıklıdır. Böylece yüzerken, sıcak havalarda gezerken ya da yağmurlu günlerde sokaktayken size hiçbir sorun çıkarmaz. Huawei Watch 46mm GT 2E - (Huawei Türkiye Garantili) akıllı saati dış ortamlarda hiçbir şeyden kaygı duymadan kullanabilirsiniz.

Huawei Watch GT 2E 46mm Fiyatları ve Yorumları

Huawei Watch GT 2E 46mm Fiyatları ve Yorumları

Huawei Watch 46mm GT 2E özellikleri, oldukça beğeni toplar. Üstün niteliklere sahip olan cihazın 1.39 inçlik AMOLED ekranı bulunur. Bakmaya doyamayacağınız canlılıkta renkler sunan ekran, oldukça parlak yapısıyla zaman ve mekan fark etmeksizin kullanıma imkan tanır. Ekranın bu kadar parlak olmasına rağmen cihazın oldukça düşük güç tüketmesi ise dikkat çekicidir. Tasarım harikası bir işlemciye sahip olan cihazın güç gerektiren tüm fonksiyonları, özel işlemcisi sayesinde minimal bir güçle çalışır ve yüksek performans gösterir. İki hafta boyunca akıllı saatinizi hiç şarj etmeden kullanabilirsiniz. Bluetooth desteğiyle telefonunuza bağlanan bu saatin bir diğer artısı ise barındırdığı depolama kapasitesidir. 4 GB depolama kapasitesi olan Huawei Watch GT 2E yorumları arasında bu özellikten övgüyle bahsedilir. Bütün bu özelliklerine rağmen Huawei Watch GT 2E fiyat performans ürünü olarak Trendyol’da sizleri bekler.