Huawei Band 6 Amber

549 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Huawei Band 6 Amber

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAVİN İLETİŞİM Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR TIRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8430513204
    Bu ürün HAVİN İLETİŞİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Turuncu
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Adımsayar Var
  • GPS Var
  • Elektriksel Kalp Sensörü Var
  • Kamera Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Var
  • Sesli Görüşme Yok
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Var
Geri Bildirim Ver

Huawei Band 6 Amber Turuncu Akıllı Bileklik

Yürüyüş, spor ya da başka aktiviteler sırasında aktivite takibini sağlayan akıllı bileklikler farklı özellikleri ile dikkat çeker. Son zamanların gözde teknolojik ürünü olan bu araçlar birçok alanda size kolaylık sağlar. Huawei Band 6 amber turuncu akıllı bileklik Android işletime sahiptir. Adımsayar ve elektriksel kalp sensörü bulunan ürün, 5 ATM su direncine sahiptir. Aktivite takibi, sağlık parametrelerinin kontrolü, uyku takibi gibi özellikleri olan bu bileklik uzun pil ömrü ile öne çıkar. Bir kere şarj etmeniz ürünü yaklaşık iki hafta boyunca kullanmanızı sağlar. Ayrıca ürünün hızlı şarj olması size kullanım kolaylığı sunar. Kullanışlı ve ergonomik tasarımı ile rahatlık sağlayan bu bilekliğe siz de indirimli fiyat avantajlarıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • Kolay senkronizasyon
  • Sağlık ve aktivite takibi
  • Kullanışlı hoş tasarım

Kullanışlı Tasarımıyla Huawei Band 6 Turuncu

Kullanışlı Tasarımıyla Huawei Band 6 Turuncu

Günlük olarak ihtiyaç duyduğunuz ürünlerin kullanışlı tasarıma sahip olması oldukça önemlidir. Kullanımı rahat olan ürünler konfor sağlar. Ürünlerin işlevsel olmasında kaliteli yapı ve ürün tasarımı önemlidir. Huawei Band 6 amber hoş ve kullanışlı tasarımı ile sevilen bir üründür. Bileğinizde şık duran 55026636 Huawei akıllı bileklik gün boyu kalp atış hızınızı takip eder. Sağlıklı olmaya ve zindeliğe katkı sağlayacak bu özellik, TruSeenTM 4.0 kalp atış hızı izleme teknolojisi ile sağlanır. Bu teknoloji kullandığı optik lens ve yapay zeka tabanlı veri işleme ile doğru sonuçlara ulaşmanızı sağlar. Kalp atış hızınız güvenli seviyelerden sapma gösterdiğinde bileklik sizi uyarır. Ürünün geniş ve büyük ekranı, dokunmatik ekran kontrolü ile verilerinize kolay bir şekilde erişmenizi sağlar. Siz de bu akıllı bileklik ile sağlık ve aktivite takibi yapabilirsiniz.

Dikkat Çekici Özellikleriyle Huawei Band 6 Turuncu

Dikkat Çekici Özellikleriyle Huawei Band 6 Turuncu

Düzenli ve yeterli uyumak, sağlığınızı olumlu etkiler. Huawei Band 6 turuncu akıllı bileklik ile uyku takibini yapabilirsiniz. Uyanma saatinizi 4 farklı uyku durumu özelliği sayesinde belirleyen bileklik, uyku kalitenizi ölçer. Bunun yanında 6 farklı uyku problemini de saptayabilir. Suya ve toza dayanıklılığı olan bu ürün, aktivite takibi için de mükemmel bir seçenektir. Farklı egzersiz modları ve otomatik hareket algılama özelliği size kolaylık sağlar. Üründe regl takibi ve stres takibi özellikleri de bulunur. Stres takibi ile kendinizin daha çok farkında olabilirsiniz. Sıkıntılı olduğunuz zamanların tespitini iyi yapabilir, nefes eğitimi kılavuzu ile gününüzü stressiz geçirebilirsiniz. Huawei Band 6 amber turuncu akıllı bileklik kullananlar ürünün bu özelliklerinden memnun kalırlar. Siz de bu şık teknolojik ürünün sağladığı faydalardan yararlanarak yaşam kalitenizi artırabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Huawei Band 6 Amber

Uygun Fiyatlarla Huawei Band 6 Amber

Telefonunuz ile bağlantı kurarak anında bildirimlere erişim sağlayan Huawei akıllı bileklik, titreşim özelliğine sahiptir. Bu sayede telefonunuz yanınızda olmasa dahi arama ve mesajlardan haberdar olabilirsiniz. Huawei Band 6 Amber Turuncu Akıllı Bileklik yorumları ile ürünün kalitesi ve özellikleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Yorumlar kısmı, ürün hakkındaki sorularınıza yanıt bulabileceğiniz bir yerdir. Bu sayede rahatlıkla ürün tercihi yapabilirsiniz. Yaptığınız egzersizleri analiz eden ve bir veri havuzu oluşturan bu akıllı bileklik ile aktivitelerinizi kolay bir şekilde analiz edebilirsiniz. Ayrıca bu bileklik aktivite konusundaki motivasyonunuzu da artırır. Huawei Band 6 Amber Turuncu Akıllı Bileklik fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Bu ürüne Trendyol'un kampanya ve fırsatlarını takip ederek avantajlı olarak ulaşabilirsiniz. Böylece siz de kalitesi ve özellikleri ile dikkat çeken bu ürünü kolaylıkla edinebilirsiniz.