HP HP-BM200 KAFAÜSTÜ ŞARJLI BLUEOOTH KULAKLIK

1.499,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

HP HP-BM200 KAFAÜSTÜ ŞARJLI BLUEOOTH KULAKLIK

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DTS Teknoloji Satıcı Ünvanı: FATMA İPEKLEŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4790621048
    Bu ürün DTS Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜM ÜRÜNLERİMİZ STOKLARIMIZDAN SATIŞA SUNULMAKTADIR. HP BM200 Bluetooth 4.2 Stereo Kulak Üstü Kulaklık Kaliteli Ses Aktarımı Ses aktarımı konusunda sergilenen performansı barındırdığı yüksek teknolojilere borçludur. Dinlediğiniz müziklerden daha çok keyif almanız adına özel olarak üretilmiştir. Akıllı Gürültü Önleme Özelliği Ses kalitesinin en etkili düzeye ulaşmasına adına barındırdığı özelliklerden biri de Akıllı Gürültü Önleme özelliği olmaktadır. Bu özellik sayesinde gürültünün önlenmesi ve daha verimli bir ses aktarımının sağlanması mümkündür. Bluetooth Teknolojisi İlgili cihazlarınızla gereken bağlantıyı Bluetooth teknolojisi ile kurmaktadır. Bluetooth bağlantısı ile kullanılabilmesi dolayısıyla kullanıcılarının kablolarla kısıtlanmasının önüne geçilmiştir. Kullanıcılar kablosuz bağlantı sayesinde daha rahat bir hareket alanına sahip olur. Bağlı olunan cihazdan uzakta dahi olunca ses aktarımı gerçekleşir. Kullanılan Bluetooth teknolojisi ise Bluetooth 4.2 olmaktadır. Suya Dayanıklılık Su geçirmez özelliği bulunur. Suya ve ter suyuna karşı etkili bir dayanıklılık performansı sergiler. Yağmurlu günlerde yağmur damlalarına karşı direnç gösterir. Mikrofon Özelliği Kaliteli bir mikrofona sahiptir. Mikrofonun kalitesi canlı görüşmeleriniz esnasında en etkili ses aktarımını sağlamaktadır. Ayrıca telefon görüşmelerinizi gerçekleştirmeniz de mümkündür. Telefon görüşmeleriniz sırasında gerçekleşen kaliteli ses aktarımı görüşmelerinizi daha verimli bir hâle getirmektedir. Estetik Görünüm Şık ve sade bir tasarımı vardır. Göz alıcı sade tasarımının yanı sıra dokunmatik kontrolü de estetik tasarımını kuvvetlendiren detaylardan biridir.

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Kahverengi
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver