HOT WHEELS Mega Tır

949 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
949,99 TL
Kargo Bedava
1.199 TL

Ürün Bilgileri

HOT WHEELS Mega Tır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EymelStore Satıcı Ünvanı: NURAY ASİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0860273608
    Bu ürün EymelStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Hot Wheels Mega Tır

Gelişim sürecinde bebeklerin dikkatini çeken çeşitli nesneler bulunur. Bu nesneler onların gelişimine katkı gösterirken, eğlenmelerine imkan sunabilir. Ebeveynler tarafından tercih edilen oyuncakların dayanıklı ve kimyasal içermeyen materyallerden üretilmesi büyük önem taşır. Küçük parçalar içermeyen oyuncak seçimine de dikkat edebilirsiniz. Bu sayede çocuklarınızın sağlıklı bir şekilde oyun oynamalarına katkıda bulunabilirsiniz. Araba modelleri artık sadece erkek çocukların değil kızların da ilgilerini çeker. Hot Wheels markası tarafından sunulan mega boy araba çeşitleri nitelikleri ile çocukları bir araya getirebilir. Yüksek araç alma ve taşıma kapasitesine sahip tırın, Hot Wheels şehrinin pistlerine bağlanabilen hoş bir ramba özelliği de mevcuttur. Çocuklarınızın, arkadaşları ile hoş vakit geçirmelerine imkan sunan Hot Wheels markasının kırmızı ürününü ekonomik fiyatlardan satın alabilirsiniz.

  • 50’dan fazla araç hacmi
  • Yüksek taşıma kapasitesi
  • Hafif tasarım

Hot Wheels Mega Tır Özellikleri

Hot Wheels Mega Tır Özellikleri

Oyuncaklar, çocukların ilgi alanlarına, yaş grubuna veya zevklerine bağlı olarak çeşitlilik gösterebilir. 3 yaş ve üzeri için tasarlanan Hot Wheels mega tır geniş alanı ve şık görünümüyle çocukların ilgisini üzerinde toplar. 6 farklı kademeden oluşan tır, hafif materyallerden üretilmesinin yanı sıra yüksek taşıma hacmine sahiptir. 50’den fazla minik arabayı üzerinde kolayca taşıyabileceğiniz oyuncağın, portatif sürücü kabini bulunur. Dilerseniz buraya küçük bir şoför figürü yerleştirebilir dilerseniz de 2 araba koyacak kadar yer yaratabilirsiniz. Çocuklarınız ile eğlenceli vakitler geçirmenizi sağlayan model, kalitesiyle dikkat çeken Hot Wheels markasının bünyesinde üretilir. Modelin dikkat çeken tasarımı, katlanabilir taşıma alanları ve turuncu rengiyle çocuklarınız yanından ayırmak istemeyebilirler. Modelin mega boy olmasının yanı sıra taşıması oldukça pratiktir. Bu sayede çocuklarınız ile gittiğiniz tatillerde bu oyuncağı yanınızda götürebilirsiniz.

Hot Wheels Mega Tır Fiyatları

Hot Wheels Mega Tır Fiyatları

Oyuncak arabaların yumuşak kenarlarına, darbe emici özelliğine ve sert olmayan materyal kullanımına özen gösterebilirsiniz. Ürünün bu nitelikleri sayesinde çocuklarınızın oyun oynarken kendisine ve arkadaşlarına zarar vermesini önleyebilirsiniz. Nitelikli materyallerden elde edilen Hot Wheels mega tır fiyatları ile ebeveynlerin yüzünü güldürebilir. Bütçenizi zorlamadan 3 yaş ve üzerindeki bebeklerinize güzel bir hediye alabilir, doğum günlerinin anlamını artırabilirsiniz. Bebeklerinize ve gelişim sürecindeki çocuklarınıza oyuncaklar satın alırken kaliteli malzemelerden tasarlanan, müşteri memnuniyetine önem veren Hot Wheels markasının mega boy araba çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Bu ürün modeli kırmızı rengi ve büyük boyu ile çocuklarınızın ilgisini çekebilir. Markanın sunduğu avantajlı fiyatlar sayesinde dilerseniz üründen birden fazla satın alabilirsiniz. Küçük boydaki arabaları hem taşıyabilen hem de oyuncakların düzenli durmasını sağlayan markanın sevilen ürününü kısa sürede sipariş edebilirsiniz.

Hot Wheels Mega Tır Yorumları

Hot Wheels Mega Tır Yorumları

Oyuncak seçimi yapılırken, çocuklarınızın yaşına, gelişimlerine ve ilgi alanlarına hitap etmesi önemlidir. Bu sayede çocuklar oyuncaklarından kısa sürede sıkılmadan, keyifli bir şekilde oynayabilirler. Gelişmiş özelliklerle donatılan Hot Wheels markasının bünyesinde sunulan mega araba, çocuklarınızın oyun kurma becerilerine katkıda bulunabilir. Model katlı bir şekilde size sunulur. Ürünle oynamak istediğinizde taşıma katlarını açabilir, 6 farklı katına çeşitli boylardaki arabaları yerleştirebilirsiniz. Modelin yük taşıma özelliği devrilme gibi problemlerin önüne geçer. Bu sayede olası küçük kazaları önleyebilirsiniz. Hot Wheels mega tır yorumları ürün hakkında merakettiğiniz detayları öğrenmeniz için sizinle paylaşılır. Marka tırı, ürüne özel tasarlanan kutusuyla gönderir ve paket boyutu 46 cm’e 9’dir. Kutunun yüksekliği 19 cm olmakla beraber, taşıma katları açılan oyuncak, çocuklarınızı hayran bırakan yüksekliğe ulaşır. Çocuğunuzun keyifli vakitler geçirebileceği tırı Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.