9
Çapa Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Honda Antrac 200 Çapa Makinası 2+1 Şanzımanlı Benzinli Gx 200 Çapalama

42.000 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
43.150 TL

Ürün Bilgileri

Honda Antrac 200 Çapa Makinası 2+1 Şanzımanlı Benzinli Gx 200 Çapalama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bayer Motors Satıcı Ünvanı: MEHMET SAĞIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3489483791600014 Vergi Kimlik Numarası: 7370188157
    Bu ürün Bayer Motors tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ANTRAC SERİSİ GENEL TEKNİK ÖZELLİKLER Titreşim önleyici takozlar (Kullanım rahatlığı sağlar.) Gidon yüksekliği 20°'ye kadar ayarlanabilir (Bodur ağaçların çapalanmasında kolaylık sağlar). Gidon sağa ve sola 27° ayarlanabilir. (Ağaç diplerinin kolayca çapalanmasını sağlar).Özellikle bodur ağaçlar için opsiyonel kısa gidon kullanılabilir. Basit ayarlar için takım kutusu vardır. ANTRAC 200 BENZİNLİ ÇAPA MAKİNESİ Yüksek performanslı Honda motor,
  • Kolay çalıştırma ve pratik kullanım,
  • Düşük yakıt tüketimi,
  • Geniş servis ağı,
  • Modern tasarım,
  • Dayanıklı uzun ömürlü
  • TEKNİK ÖZELLİKLER Motor Honda GX200 Motor Gücü 6.5 Hp. Soğutma Siştemi Cebri Hava Hava Filtresi Yağ Banyolu Yakıt Tüketimi 230 Gr. / Saat Yakıt Depo Kapasitesi 3.1 Lt. Çapa Genişliği 94 cm Çalıştırma Sistemi İpli

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
  • Beygir Gücü 6-10 hp
  • Vites Tipi 2 ileri 1 geri
  • Çalıştırma Şekli İpli
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Pulluk Dahil Değil
Geri Bildirim Ver

Honda Antrac 200 Çapa Makinası 2+1 Şanzımanlı Benzinli

Honda Antrac 200 GX200 çapa makinası profesyonel çapalamaya imkan tanıyan bir makinedir. Benzinli olarak kullanılan bu çapa makinesi ile zorlu arazilerde rahatlıkla çapa yapabilmek mümkün olur. Bunun dışında daha az güç kullanılarak da uygulamalar hızlı şekilde tamamlanır. Gelişmiş özellikleri ile Honda Antrac 200 GX200 çapa makinası 2+1 benzinli çapalama üstün performans sağlar. Çapa işlemlerinin insan gücü kullanılarak kısa süre içerisinde tamamlanabilmesi mümkün değildir. Bu nedenle çapa makinesine ihtiyaç duyulur. Kısa sürede oldukça geniş tarım alanlarında etkin performans gösterir. Sizler de tarım arazilerinde kullanmak için yüksek performanslı ve tasarruflu bir çapa makinesi arıyorsanız ürünü detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

  • Yüksek Performans
  • Güç Tasarruflu Motor
  • Etkili Kullanım

Zaman ve Yakıttan Tasarruf Sağlamak için Honda Antrac 200 Çapa Makinası

Zaman ve Yakıttan Tasarruf Sağlamak için Honda Antrac 200 Çapa Makinası

Düşük yakıt tüketimi özelliği bulunan Honda Antrac 200 çapa makinası kullanımında zamandan da tasarruf edilmesini sağlar. Benzinli yani yakıt kullanılarak uygulama yapılabilen bu çapa makinesinin en önemli özelliği yüksek performansı düşük yakıt tüketimi ile harcamasıdır. Bu özellik de geniş ve zorlu araziler için oldukça önemli bir özelliktir. Çapa makinesi kullanılarak yapılan uygulamaların süreleri uygulama alanlarına göre farklılık gösterebilir. Ancak kısa süre içerisinde geniş ve büyük alanlarında çapa işlemlerinin yapılmasında garanti edilebilecek bir makinedir. Bu özellikleri ile tercih nedenleri arasında yer alan Honda Antrac 200 çapa makinesi profesyonel kullanım için uygundur. Kullanımda konfor sağlama gibi özellikleri de bulunur. Güçlü motora sahip olmasının yanı sıra motor kalitesi ile de uzun ömürlü olarak nitelendirilen motorlar arasında yer alır. Kullanım sıklığına göre motor ömrü ve yakıt tüketimi değişebilir.

Honda Antrac 200 Çapa Makinası İçeriği

Honda Antrac 200 Çapa Makinası İçeriği

Antrac 200 go Honda motorlu çapa makinası orijinal bir üründür. Bunun yanı sıra yeni kaputlu modeller arasında yer alır. Şanzımanlı ya da ipli olarak adlandırılan çalışma sistemine sahiptir. İçeriğinde orijinal bıçaklar da yer alır. Ürün bu bıçaklar ile gönderilir. Kurulumunun alıcılar tarafından yaptırılması gerekir. Gerekli parçaları ile satışa sunulur. Yetkili servislerden yardım alınarak kurulumu tamamlanmalıdır. Cebri hava soğutma sistemine sahiptir. Bu özelliğinin yanı sıra yağ banyolu hava filtresi de bulunur. Honda Antrac 200 çapa makinası 2+1 şanzımanlı benzinli GX 200 çapalama 82 kg ağırlığa sahiptir. Uzun saatler boyunca uygulama için kullanılması mümkün olur.

Honda Antrac 200 Çapa Makinası Fiyatları

Honda Antrac 200 Çapa Makinası Fiyatları

Honda Antrac 200 çapa makinası ANTRAC 200 GX yeni modeller arasında yer alır. Gelişmiş özellikleri ve kullanımı ile son dönemlerde tercih edilen bir modeldir. Honda kalitesi ile üretilen benzinli çapa makinesi oldukça uzun yıllar verimli şekilde kullanılabilir. Bakım ve kullanım talimatlara dikkat etmek de çapa makinesinin ömrünün uzamasını sağlar. Yakıt ve yağ kullanımına dikkat edilmesi gibi konular model ömrünün uzamasında etkili olur. Sizler de çapalama için verimli ve uzun ömürlü bir model arayışındaysanız Honda Antrac 200 çapa makinesi benzinli modeli ayrıntılı bir şekilde incelemelisiniz. Honda Antrac 200 çapa makinası 2+1 şanzımanlı benzinli GX 200 çapalama yorumları satın alım sırasında yol gösterici olabilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.