Homebasix Visco Ortopedik Yastık 60X40X23 Cm

329,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
314,90 TL

Ürün Bilgileri

Homebasix Visco Ortopedik Yastık 60X40X23 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAGO HOME Satıcı Ünvanı: TUĞBA ERCİYES ERAVCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3420231850
    Bu ürün TAGO HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebat / Beden: 40X60 CM Renk Seçenekleri: Beyaz Yıkama Talimatı: Yıkanamaz. 60 x 40 x 23 cm. ebatlarında satılan Visco ortopedik yastık ''uyku rahatlığı için'' sloganıyla tüketiciye ulaşmaktadır. NEHOŞ TEKSTİL Visco Ortopedik Yastık, vücut ısısına ve ağırlığına duyarlıdır. Vücut konumuna şekil alan yastık, hafızalıdır.GÖRSEL DEKİ ÜRÜN TEMSİLİDİR.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Pamuklu
  • Dolgu Materyali Visko
  • Boyut/Ebat 50 x 70
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Homebasix 50303568 60 x 40 x 23 cm Visco Ortopedik Yastık

Uyku kalitesini Homebasix visco yastık ile artırabilmek mümkündür. Mükemmel bir konfor imkânı sunan bu ürün, daha rahat bir uykuya dalmanıza olanak tanır. Deliksiz uykular için tercih edilebilecek bir yastık olarak dikkat çeker. Homebasix visco ortopedik yastık 60x40x23 cm kalitesinden dolayı öne çıkar. Markanın bu ürünü ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir. Belgelerle kalitesini gösteren marka, bu şık ve rahat yastıkla kişilerin memnun bir şekilde uyuyabilmesine yardımcı olur. Rahat ve deliksiz uyku sayesinde gün içindeki enerji daha yüksek olur. Ayrıca düzenli uyku hem fiziksel hem de ruhsal sağlık için önemlidir.

  • Dış Kumaş Malzemesi: %100 polyester
  • İç Dolgu Malzemesi: Visco sünger
  • Ölçüler: 60x40x23 cm

Homebasix Visco Ortopedik Yastığın Özellikleri

Homebasix Visco Ortopedik Yastığın Özellikleri

Homebasix visco ortopedik yastık oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Taşıdığı özelliklerle kullanıcı ihtiyaçlarına cevap verebilen bu ürün, verimli olmasından dolayı sıkça tercih edilir. Kullanıcılar tarafından dikkat edilen ilk özelliklerden biri boyutlardır. Bu modelin ölçüleri 60x40x23 cm şeklindedir. Bu ölçüler standart bir kullanıma uygundur. Baş ve boyun bölgesini rahatsız etmeyecek boyuttadır. Homebasix visco ortopedik beyaz yastık 60x40x23 cm, %100 polyester kumaşla kaplıdır. Dışı polyester kumaş olan ürünün iç kısmında 1250 g visco sünger dolgusu yer alır. Dolgu sayesinde visco kategorisine giren ürün hafızalı olma özelliği de taşır. Vücudun konumuna ve uyuma pozisyonuna göre şekilde alır. Hafızalı olduğu için başınızın şeklini alır ve uyku sırasında maksimum konfor sağlar. Ayrıca vücudun ısısına ve ağırlığına duyarlı bir modeldir.

Homebasix Visco Ortopedik Yastık Nasıl Temizlenir?

Homebasix Visco Ortopedik Yastık Nasıl Temizlenir?

Sağlıklı bir uyku için yastığın hijyenik olması çok önemlidir. Bu nedenle Homebasix 60x40x23 cm visco ortopedik yastık da temiz tutulmalıdır. Kolay kirlenmeyen bir üründür. Yine de temizlemeniz gerektiğinde çamaşır makinesinde yıkanması uygun değildir. En pratik ve hijyenik yöntemlerden biri yastık kılıfı kullanmaktır. Kılıf kullanıldığı zaman tüm kir ve toz dışarıda kalır. İç kısımdaki yastık ise her zaman hijyenikliğini korur. Kirlenen kılıf temiziyle değiştirilebilir ve yıkanabilir. Böylece yastığı temizlemeye gerek kalmaz. Doğrudan yastık kumaşının kirlendiği durumlarda ise temizlik malzemeleri kullanılabilir. Fakat böyle bir durumda, kullanılacak temizlik malzemesinin, polyester kumaşa zarar vermeyeceğinden emin olunması gerekir. Homebasix 60x40x23 cm beyaz visco ortopedik yastık, iyi muhafaza edilmesi hâlinde temiz ve hijyenik kalır.

Homebasix Visco Ortopedik Yastık Kaliteli ve Şık mıdır?

Homebasix Visco Ortopedik Yastık Kaliteli ve Şık mıdır?

Homebasix 60x40x23 cm visco ortopedik yastık, taşıdığı tüm özelliklerle kalitesini yansıtabilen bir üründür. İç dolgu malzemesi ile dış yüzeyi ayrı ayrı materyallerden oluşur. Fakat her iki kısmın üretim materyali de oldukça kalitelidir. Dışı polyester kumaş, içi ise visco sünger dolguludur. Malzeme kalitesi, ürün her kullanıldığında kendini belli eder. Sunduğu konfor da kalitesinin bir göstergesidir. Son derece sade bir şekilde tasarlanan bu yastık, kendine özgü bir şıklığı da barındırır. Beyaz rengiyle saflığı temsil eden bir tasarımı vardır. Yastığın bu şıklığı, renkli ya da desenli bir kılıfla süslenebilir. Ürünün kalitesi, şıklığı ve diğer detaylarıyla ilgili kullanıcı görüşlerine, yorum bölümünden ulaşabilirsiniz. Homebasix visco ortopedik beyaz yastık 60x40x23 cm yorum bölümünde gerçek kullanıcı deneyimine dayanan görüşler yer alır. Dolayısıyla buradaki yorumlar sayesinde ürünün performansından emin olabilirsiniz. Yorumları Trendyol üzerinden okuyabilir ve tek tıkla ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz. Platformun güvenli ödeme altyapısı sayesinde kart bilgilerinizi riske atmadan satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz.