Hemel Home Parquet Varnish İpek Mat

2.299 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.788 TL

Ürün Bilgileri

Hemel Home Parquet Varnish İpek Mat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: antikceviz Satıcı Ünvanı: TAHA İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0816010895800017 Vergi Kimlik Numarası: 8160108958
    Bu ürün antikceviz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hemel Home Parke Vernik İpek Mat 2,5 lt Dış cephe ahşaplarının bakımı: Üzeri boyalı veya vernikli ahşap yüzey zımpara kullanılarak boya ve vernik kalıntısından tamamen arındırılır. Bakım öncesinde yüzey tozdan ve kirden arındırılır. Çam ve benzeri yumuşak dokulu veya emprenyesiz ahşaplar, çürümeye karşı korunarak uzun hizmet ömrü kazanması için, Timbercare Aqua ile emprenye edilir. Timbercare Aqua’nın kuruması için 1 gün beklenir. Hickson Decor®, Sayerlack Hydroplus Gold, Sayerlack Linea Blu ürünlerinden biri uygulanır. Deck bakımı: Üzeri boyalı veya vernikli ahşap yüzey zımpara kullanılarak boya ve vernik kalıntısından tamamen arındırılır. Üzerinde vernik ya da boya bulunmayan ahşapların temizliğinde HEMEL Deck Restorer kullanılır. HEMEL Deck Restorer uygulamasından sonra yüzeyin kuruması için 1 gün beklenir. Çam ve benzeri yumuşak dokulu veya emprenyesiz ahşaplar, çürümeye karşı korunarak uzun hizmet ömrü kazanması için, Timbercare Aqua ile emprenye edilir. Timbercare Aqua’nın kuruması için 1 gün beklenir. Uzun süreli etkin koruma ve renkli uygulamalar için HEMEL Deck Oil uygulanır. Ahşapların yüzeyini canlandırma amaçlı sezonluk bakım için ise HEMEL Exotic Oil*, HEMEL Waterproofing Wood Protector veya HEMEL Teak Oil uygulanır. Bahçe mobilyaları bakımı: Üzeri boyalı veya vernikli ahşap yüzey zımpara kullanılarak boya ve vernik kalıntısından tamamen arındırılır. Üzerinde vernik ya da boya bulunmayan ahşapların temizliğinde HEMEL Deck Restorer kullanılır. HEMEL Deck Restorer uygulamasından sonra yüzeyin kuruması için 1 gün beklenir. Çam ve benzeri yumuşak dokulu veya emprenyesiz ahşaplar, çürümeye karşı korunarak uzun hizmet ömrü kazanması için, Timbercare Aqua ile emprenye edilir. Timbercare Aqua’nın kuruması için 1 gün beklenir. Uzun süreli etkin koruma ve renkli uygulamalar için HEMEL Deck Oil uygulanır. Ahşapların yüzeyini canlandırma amaçlı sezonluk bakım için ise HEMEL Exotic Oil*, HEMEL Waterproofing Wood Protector veya HEMEL Teak Oil uygulanır. İç mekan ahşapların bakımı: Üzeri boyalı veya vernikli ahşap yüzey zımpara kullanılarak boya ve vernik kalıntısından tamamen arındırılır. HEMEL Universal Stain, HEMEL Varnish for Interior veya HEMEL Ultramat uygulanır. Parke bakımı: Üzeri cilalı parke yüzey sistre edilerek eski ciladan tamamen arındırılır. HEMEL Home, HEMEL Heavy Traffic veya HEMEL Ultramat uygulanarak bakım tamamlanır. Panel kapı bakımı: Bakım öncesinde yüzey tozdan ve kirden arındırılır. Uygulama öncesinde panel kapının yüzeyine yoklama zımparası yapılır. Kapı yüzeyine HEMEL Panel Door Paint sürülür.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver