HEDEF BEBEK EVİ Ahşap Oyuncak Bebek Evi(15 Adet Mobilyalı)

596 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

HEDEF BEBEK EVİ Ahşap Oyuncak Bebek Evi(15 Adet Mobilyalı)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hedef Pazarlama Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2770326281
    Bu ürün Hedef Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8 mm MDF ahpşaptan yapılma
  • İçinde15 adet mobilyası ile birlikte herşey dahil
  • Toksik olmayan su bazlı akrilik boyalar ile boyamaya uygun
  • Orta boy barbieleri, lol bebekleri ve çeşitli bebek aksesuarlarını koyabilecek büyüklükte
  • 52cm genişlik x 52cm yükseklik x 21cm iç derinlik
  • Demonte gönderim yapılıp kurulumu çok kolay
  • Çocuğunuzun hayal dünyasını geliştirir, yaratıcılığına katkı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver

HEDEF BEBEK EVİ HDF76861002PZLM 15 Adet Mobilyalı Ahşap Oyuncak Bebek Evi

Hedef Bebek Evi̇ 15 adet mobilyalı ahşap oyuncak bebek evi, çocuğunuzun hayal dünyasını geliştiren oldukça kaliteli bir üründür. Boyasız bir biçimde gönderilen bu oyun evi, miniklerin istekleri doğrultusunda renklendirilmek için uygundur. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilen oyun evinde, insan sağlığına uygun olmayan hiçbir madde kullanılmaz. Bu özelliği sayesinde söz konusu oyuncak, uygun yaş grubuna mensup çocuklar için rahatlıkla tercih edilebilir. Hedef Bebek Evi̇ 8 mm ahşap oyuncak bebek evi, ideal boyutlarda tasarlanmıştır. Ürün, son derece hafiftir. Bu sayede çocuğunuz oyuncağını dilediği noktaya rahatlıkla taşıyabilir. Oyuncağın ana materyali MDF ahşaptır. Bu da ürünü son derece sağlam ve sağlıklı bir hâle getirir.

  • Ürün Boyutları: 52 x 52 x 21 cm
  • İçindeki Eşya Sayısı: 15 Adet
  • MDF Ahşap Kalınlığı: 8 mm

Hedef Bebek Evi Mobilyalı Ahşap Oyuncağının Özellikleri Nelerdir?

Hedef Bebek Evi Mobilyalı Ahşap Oyuncağının Özellikleri Nelerdir?

Hedef Bebek Evi̇ ahşap oyuncak bebek evi, kaliteli malzeme kullanılarak imal edilen sağlıklı bir üründür. Söz konusu ev ve mobilyalar toksik madde içermeyen akrilik boyalar ile renklendirilmeye uygundur. Bebek evinin içinde 15 adet oyuncak eşya bulunur. Bu eşyalar, çocuğunuza gerçek bir evin içinde yaşıyormuş hissi verir. Miniklerin kurgulama, düşünme ve hayal etme becerilerini geliştirecek ürünün, genişliği ve yüksekliği 52 cm’dir. Oyuncağın derinliği ise 18 cm kadardır. Bu ideal boyutlar oyun evini pek çok alanda kullanmaya imkân verir. İdeal boyutları sayesinde oyunun içine lol ya da klasik bebekler ve bunlara ait oyuncaklar sığabilir. Hedef Bebek Evi̇ 15 adet mobilyalı ahşap oyuncak bebek evi, demonte olarak gönderilir. Ürünün montajı son derece kolaydır. Çocuğunuzun bile yardım edebileceği montaj aşaması kısa sürede tamamlanır.

15 Adet Mobilyalı Ahşap Oyuncak Bebek Evi Dayanıklı mıdır?

15 Adet Mobilyalı Ahşap Oyuncak Bebek Evi Dayanıklı mıdır?

Hedef Bebek Evi̇ 15 adet mobilyalı ahşap oyuncak bebek evi, 8 mm ahşap MDF materyalden imal edilir. 8 mm’lik ideal kalınlık ürünü dayanıklı kılar. Bu kalın materyal sayesinde monte edilmiş oyuncak kolay kolay kırılmaz. Söz konusu bebek evinin; devrilme, düşme, sarsılma gibi durumlara dayanıklı olduğu söylenebilir. Ürün sulu ortamlardan uzak tutulmalı ve ıslanmamasına özen gösterilmelidir. Islaklık ahşap malzemenin formunu bozabilir. Hedef Bebek Evi̇ 15 adet mobilyalı ahşap oyuncak bebek evinin temizliği de çok kolaydır. Ürün nemli ve yumuşak bir bezle tozu alınarak temizlenebilir. Oyuncak boyalı ya da boyasız hâlde deterjanla veya sert fırçalar ile yıkanmamalıdır. Kullanım koşullarına uyulduğu takdirde çocuğunuzun uzun yıllar kullanabileceği bu oyuncak, daha sonra bir aksesuar olarak bile saklanabilir.

Hedef Ahşap Bebek Evi Oyuncağın Çocuk Gelişimine Etkileri Nelerdir?

Hedef Bebek Evi̇ 15 adet mobilyalı ahşap oyuncak bebek evi, çocukların sosyal becerilerini geliştirmeye yardımcı olur. Uygun yaş grubunda kullanılırsa ürün, konuşma becerilerini de geliştirir. Özellikle bir partner ile oynanan oyunların çocukların dil gelişimine büyük katkı sağladığı bilinmektedir. Söz konusu oyuncak miniklerin ince ve kalın motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlar. Ayrıca bu verimli ürün kullanılarak çocukların hayal güçlerine ve mantıksal düşünme yetilerine büyük katkılar sağlanabilir. Hedef Bebek Evi̇ 15 adet mobilyalı ahşap oyuncak bebek evi fiyatı ve performansı ile kullanıcılardan alkış toplar. Eğlenceli, kaliteli ve sağlam olan bu oyuncak, çocuğunuzun keyifli vakit geçirmesine olanak sağlar. Ürün, aynı zamanda çevrenizdeki minikler için hoş bir armağan olacaktır. Siz de çocuklara uygun nitelikli bir oyuncak arıyorsanız bu evi tercih edebilirsiniz. Sizden önce ürünü deneyimleyenlerin geri dönüşleri için Hedef Bebek Evi̇ 15 adet mobilyalı ahşap oyuncak bebek evi yorumlarına da göz atmanızı öneririz.