Haylou W1 Dokunmatik Tws Kablosuz Bluetooth 5.2 Kulaklık

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.298 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.659 TL

Ürün Bilgileri

Haylou W1 Dokunmatik Tws Kablosuz Bluetooth 5.2 Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BETPA DİJİTAL Satıcı Ünvanı: BETPA DİJİTAL TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167052733300018 Vergi Kimlik Numarası: 1670527333
    Bu ürün BETPA DİJİTAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler Bluetooth versiyonu: Bluetooth 5.2 Çalışma aralığı: 10m Kulaklık şarj süresi: Yakl. 2 saat Şarj kutusu şarj süresi: Yakl. 2.5 saat Tek şarj ile kullanım süresi: 7 saat Şarj kutusu ile kullanım süresi: 24 saat Pil tipi: Li-Ion Pil kapasitesi: (tek kulaklık) 35mah Pil kapasitesi: (şarj kutusu) 310m ah Chip: Qualcomm qcc3040 Destek protokolü: Hfp/hsp/a2dp/avrcp Mikrofon: 4-Mic Gürültü iptali: Cvc 8.0 Su geçirmez seviye: Ipx4 Şarj portu: C tipi-C Knowles dengeli armatür ve dinamik sürücüler: 7mm dinamik sürücü ve knowles dengeli armatür sürücüsü, daha net bir tiz ve gerçekçi bir dinleme deneyimi getirerek ses çözünürlüğünü artırabilir. ? bt 5.2 + qualcomm qcc3040 chip: Önceki nesil qcc3020 + bt5.0 ile karşılaştırıldığında, iletim hızı ve bt stabilitesi arttırılır ve güç tüketimi azalır. ? cvc 8.0 ve 4-Mic gürültü azaltma: Saf ses kalitesini ve daha net sesli aramayı sunmak için arka plan gürültüsünü engelleyin. ? ıpx4 su geçirmez kulaklık, ter geçirmez ve sıçramaya dayanıklı. ? 6 + 20 saat uzun pil ömrü: Tip-C hızlı şarj, 310mah şarj davası ile. ? mıuı açılır penceresi: Hızlı bağlantı ve kulaklık ve şarj kasasının pil kapasitesini kontrol etmek kolaydır. ? akıllı dokunma kontrolü: Kulak içi kulakiçi, kompakt ve hafif ağırlık yüksüz kulak kanalı...

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Lacivert
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.2
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Haylou W1 Dokunmatik Tws Kablosuz Bluetooth 5.2 Kulaklık

Haylou W1 dokunmatik kablosuz Bluetooth kulaklık uzun süreli pil ömrü sayesinde gün içinde size kolaylık sağlar. Üstelik şarj kutusu aracılığıyla da şarj edilebilmesi sayesinde kısa süre sonra cihazı tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip bu kulaklık dokunmatik özelliği dolayısıyla pratik kullanıma olanak tanır. Suya dayanıklı ve ter geçirmez olması her alanda sizin için kullanışlılık sağlar. Haylou W1 TWS Bluetooth 5.2 dokunmatik kulak içi kulaklık aktif gürültü önleme özelliğine sahiptir. Bu sayede dışarıdan gelen gürültüyü azaltıp engellerken aramalar esnasında sesleri net şekilde duymanıza yardımcı olur. Aynı zamanda mikrofonu da gürültü önleyici özelliğe sahiptir ve görüşmelerde karşı tarafa sesinizi iyi bir şekilde iletir. Haylou markasının W1 modelinin öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Kablosuz
  • Suya ve tere dayanıklı
  • Aktif gürültü önleme

Haylou W1 Dokunmatik TWS Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Haylou W1 Dokunmatik TWS Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Haylou W1 dokunmatik TWS kablosuz Bluetooth 5.2 kulaklık kulak içi şekilde tasarlanır. Ter veya su geçirmeyen cihazın pil ömrü de uzundur. Kulaklık şarj süresi yaklaşık 2 saattir. Şarj kutusu da yaklaşık 2.5 saatte tamamen şarj olur ve tamamen şarj olan kulaklıklar 7 saatlik kullanım süresine sahiptir. Buna ek olarak şarj kutusu ile beraber 24 saat daha kullanabilirsiniz. Li-ion tip pile sahip olan cihazda tek kulaklığın pil kapasitesi 35 mAh, şarj kutusunun ise pil kapasitesi 310 mAh’tır. Mikrofona da sahip olan Haylou W1 dokunmatik TWS kulaklık dışarıdaki aktif gürültüyü önleme özelliği de vardır. Berrak ve net sesli aramayı sunabilmek için arka plan gürültüsünü engeller. Akıllı dokunma kontrolü ile kullanabileceğiniz cihazı, hafif ve kablosuz yapısı ile kolay bir şekilde her an yanınızda taşıyabilirsiniz.

Haylou 6971664931112 Bluetooth Kulaklık Avantajları

Haylou 6971664931112 Bluetooth Kulaklık Avantajları

Haylou W1 dokunmatik TWS kablosuz Bluetooth 5.2 kulaklık kullananlardan olumlu geri dönüşler alır. Koşarken, telefonla konuşurken, her an her yerde rahat bir şekilde ve uzun süreli pil ömrü sayesinde sürekli olarak kullanabilirsiniz. Tere ve suya dayanıklı olma avantajı da size hareket özgürlüğü tanır. Dışarıdan gelen gürültüleri engelleyerek dinlediklerinize odaklanmanıza fırsat verir. Üstelik telefonla konuşmak veya ses kaydetmek için de mikrofonu bulunur. 6971664931112 Bluetooth kablosuz kulaklık sesli asistan özelliğini de destekler. Google asistan ve Siri asistan ile uyumlu çalışır. Gürültü önleyici mikrofonu ile çağrılar da ve görüşmelerde sesi net yansıtır. Pasif gürültü önleyici özelliği ile de size gelen sesi netler ve ayrıştırır. Dokunmatik ekranlı uzaktan kumanda işlevi sayesinde cihaz yanınızda olmadan çağrı kontrol ve müzik kontrol sağlar.

Haylou W1 Dokunmatik Kablosuz Bluetooth Kulaklık Fiyatları

Haylou W1 Dokunmatik Kablosuz Bluetooth Kulaklık Fiyatları

Pek çok farklı müşterinin beğenisini kazanan Haylou W1 dokunmatik TWS kablosuz Bluetooth 5.2 kulaklık yorumları da oldukça olumludur. Ürünü deneyerek hakkındaki düşüncelerini yorumlar kısmında bildiren müşterilerin geri dönüşlerini okuyarak cihazla ilgili memnuniyetleri öğrenebilirsiniz. Haylou W1 dokunmatik TWS kablosuz Bluetooth 5.2 kulaklık 6971664931112 modelinin fiyatı tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Dikkat çeken estetik görünümü ve üstün performansıyla ilgiyi üzerine toplar. Su ve ter geçirmez ve sıçramaya dayanıklıdır. Saf ses kalitesini arttırır ve aramalarda iyi bir ses sağlar. Arka plan gürültüsünü engeller üstelik dokunmatik kontrole sahiptir. Hayatın hemen her anında yanınızdan ayırmadan kullanacağınız, bir parçanız haline getireceğiniz Haylou W1 dokunmatik TWS kablosuz Bluetooth 5.2 kulaklık fiyatları hakkında bilgi almak için online alışverişin güvenilir ve keyifli adresi Trendyol’u tercih edebilirsiniz.