Hayfene Soğan Toz - 1 Kg

456,15 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  456,15 TL
%10 indirim
2 x  410,54 TL
821,07 TL
%15 indirim
3 x  387,73 TL
1.163,18 TL
%20 indirim
4 x  364,92 TL
1.459,68 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Soğan Toz - 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı Hayfene Öğütülmüş Soğan Menşei Hindistan İngilizce Adı Onion Ground Botanik Adı Allium cepa Soğan Öğütülmüş (Toz) Nedir? Soğan öğütülmüş, beyaz kuru soğanların kurutulup öğütülmesi ile elde edilen bir çeşit baharattır. Soğan tozu yapılırken soğanın içinde bulunan su buharlaşır ve sadece soğanın özü kalır. Dolayısıyla soğan tozu yüksek besin değerlerine sahiptir. Öğütülmüş soğanın taze soğan gibi keskin bir kokusu bulunmaz ancak aroma açısından zengindir. Özellikle çeşitli sebeplerle taze soğan tüketmek istemeyenlerin favorisi olabilecek bir baharat çeşididir. Soğan Öğütülmüş (Toz) Nerelerde Kullanılır? Öğütülmüş soğan hazır ve paketli gıda sektöründe yaygın olarak kullanılır. Soğan tozu, soğan tadının ve aromasının istendiği tüm tariflerde kullanılabilir. Öğütülmüş soğan özellikle et ve tavuk tariflerinde, köfte harçlarında, böreklerde, çorbalarda, soslarda, cipslerde, mantılarda, çeşnili ekmeklerde, pizzalarda, krakerlerde, makarnalarda, balık tariflerinde ve sebze yemeklerinde kullanılır. Soğan Öğütülmüş (Toz) Nasıl Kullanılır? Öğütülmüş soğanı tariflere direkt olarak veya suyla karıştırarak ekleyebilirsiniz. Pratik bir ürün öğütülmüş soğanı et, tavuk ve balıkları marine ederken kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra köfte ve mantı harcı gibi kıymalı tariflere ekleyebilirsiniz. Favori Tariflerimiz ? Tavuk fajita ? Fındık lahmacun ? Bolonez sos Yemek Tarifi Fasulye Piyazı Malzemeler: ? 1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye ? 2 yemek kaşığı soğan tozu ? ½ demet maydanoz ? 2 yemek kaşığı zeytinyağı ? 1 yemek kaşığı elma sirkesi ? 1 çay kaşığı sumak ? 1 çay kaşığı tuz Yapılışı: ? Bir kasede soğan tozu, yağ, sirke, sumak ve tuz karıştırılarak sos hazırlanır. ? Maydanozlar ince ince kıyılır. ? Hazırlanan sos, kuru fasulyeler ve maydanozlar bir kasede güzelce karıştırılarak servis edilir. Genel Bilgi Soğan öğütülmüş, kuru beyaz soğanların kurutulup öğütülmesi ile elde edilen baharat çeşididir. Soğan tozunun besin değeri taze soğana oranla çok daha yüksektir. Soğan tozunun yoğun bir kokusu yoktur, özellikle çeşitli nedenlerle soğan tüketmekten çekinenler bu baharatı rahatlıkla kullanabilir. Soğan tozunu et ve tavuk tariflerinde, köfte harçlarında, böreklerde, çorbalarda, soslarda, cipslerde, mantılarda, çeşnili ekmeklerde, pizzalarda, krakerlerde, makarnalarda, balık tariflerinde, sebze yemeklerinde kısacası soğan ile yapılan tüm tariflerde kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver