Hayfene Salata Baharatı - 35 Gr

88,54 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  88,54 TL
%10 indirim
2 x  79,69 TL
159,37 TL
%15 indirim
3 x  75,26 TL
225,78 TL
%20 indirim
4 x  70,83 TL
283,33 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
350 TL'ye 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Salata Baharatı - 35 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Salata Baharatı Nedir? Salata baharatı
  • doğal ürünlerden özel olarak hazırlanmaktadır. Baharat içindekiler sayesinde sağlığınız için faydalı olabilir. Aromatik tadı ve muhteşem kokusu ile Hayfene’nin doğal salata baharatından vazgeçemeyeceksiniz… Salata Baharatı Nerelerde Kullanılır? Salata baharatını tüm salata çeşitlerinde kullanabilirsiniz. Kızarmış ekmeklerin yanına hazırlayacağınız soslara da çok yakışacaktır. Özellikle peynirli ve yeşillikli salatalarının vazgeçilmez baharatı olacağına eminiz! Salata baharatını yoğurtlu salatalarınızda da deneyebilirsiniz. Farklı tatlar denemeyi seviyorsanız salata baharatını yemeklerinizde de kullanabilirsiniz. Salata Baharatı Nasıl Kullanılır? Salata baharatını salata çeşitlerinizde direkt olarak veya zeytinyağı ile karıştırarak kullanabilirsiniz. Salata baharatını kullanmadan önce zeytinyağı ve sirke ile karıştırarak bir süre beklemeniz önerilir. Özellikle bol yeşillikli salatalara sadece sirke, zeytinyağı ve salata baharatı karışımı ekleyerek kullanabilirsiniz. Üstelik salata baharatından eklediğiniz salatalara ekstra limon eklemenize gerek kalmaz. Favori Tariflerimiz ? Nohutlu baharatlı salata, ? Keçi peynirli Akdeniz salatası, ? Mozarellalı fırınlanmış domates salatası. Salata Baharatlı Panzanella Malzemeler: ? 250 gr bayat ekmek, ? 20 ml balzamik sirke, ? 30 ml zeytinyağı, ? 5 gr tuz, ? 250 gr çeri domates, ? 150 gr renkli biber, ? 100 gr misket mozzarella peyniri, ? 1 adet mor soğan, ? 1 yemek kaşığı salata baharatı. Yapılışı: ? Bayat ekmekler küp küp doğranır, yağsız tavada hafif kızarana kadar çevrilir. ? Bir karıştırma kabında balzamik sirke, zeytinyağı, tuz karıştırılır ve kızarmış ekmekler sosun içine eklenir. ? Önce çeri domatesler ve sonra biberler tavada ayrı ayrı hafifçe sotelenir ve diğer malzemeler ile birleştirilir. ? Hazırlanan karışım bir servis tabağına alınır ve üzerine mozzarella peyniri eklenir. ? Soğan ve baharat karışımı ile süslenen salata yemeye hazır! Genel Bilgi Salata baharatı, içeriğinde çeşitli baharatların bulunduğu, kokulu ve lezzetli bir baharat karışımıdır. Biberiye, reyhan, Türk safranı, fesleğen, aspir, nane ve sumaktan oluşan baharat karışımı ile lezzetli salatalar hazırlayabilirsiniz. Özellikle bol yeşillikli salatalarda kullanılması tavsiye edilir. Farklı tatları bir arada seviyorsanız yemeklerde ve yoğurtlu salatalarda da salata baharatını deneyebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver