2
Diğer Baharat kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Hayfene İngiliz Karbonatı (YENİLEBİLİR) 1000 gr

124,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  124,90 TL
%5 indirim
2 x  118,66 TL
237,31 TL
%7 indirim
3 x  116,16 TL
348,47 TL
%10 indirim
4 x  112,41 TL
449,64 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
350 TL'ye 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene İngiliz Karbonatı (YENİLEBİLİR) 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natureller Satıcı Ünvanı: LEYLA ADIYAMAN ANTEP MALATYA AKTARİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608077513400001 Vergi Kimlik Numarası: 6080775134
    Bu ürün Natureller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karbonat (Sodyum Bikarbonat) Nedir? Saf sodyum bikarbonattan oluşan karbonat özellikle kabartma tozuna bir alternatif oluşturmasıyla ön plana çıkar. Hamur işlerini kabartması için faydalanılan bu maddenin aynı zamanda geniş bir kullanım alanı mevcuttur. Mutfaktan temizliğe, ilaçtan cilt bakımına pek çok sektörde kullanıldığı görülür. Çeşitli yiyecekleri kabartmak için kullanılabilir. Nerelerde Kullanılır? Hamur işlerinde, kabartma işlevi görmesi için karbonat kullanılabilir. İçerisinde limon suyu ve sirke gibi asidik malzemelerin bulunduğu hamur işlerinde kabartıcı bir rol oynayacaktır. Çünkü, kabartma tozunun aksine, tepkimeye girip yiyecekleri kabartması için bir aside ihtiyaç duyar. Sirke ile karıştırılarak temizlik malzemesi olarak da faydalanılabilir. Karbonat Nasıl Kullanılır? Evde kabartma tozu bulunmadığı sırada karbonattan yardım alabilirsiniz ancak doğrudan sodyum bikarbonat içerdiği için hamurunuzu çok fazla kabartıp lezzetini bozmaması için az miktarda uygulamalısınız. Temizlik malzemesi olarak tercih edeceğinizde sirke ile karıştırıp özellikle halı ve koltuk temizliğinde kullanabilirsiniz. Favori Tariflerimiz ? Karbonatlı Kurabiye, ? Karbonatlı Köfte, ? Karbonatlı Poğaça. Karbonatlı Pankek Tarifi Bu tarif için malzemeler şunlardır: ? 1 adet yumurta, ? 1,5 su bardağı süt (300 ml), ? 1 su bardağı un (130 gram), ? 1 tatlı kaşığı karbonat (sodyum bikarbonat). Karbonatlı Pankek tarifi şu şekildedir: Yumurtayı genişçe bir kaba kırın. Sütü de içerisine ilave edip iyice çırpın. Yumurta ve süt iyice homojen bir kıvama gelene kadar çırpmaya devam edin. Karbonat ve unu da ekleyip yavaş yavaş karıştırın. Harcınız topaklansa da yavaş karıştırmaya devam ederek topaklanmaları giderin. Hazırladığınız pankek harcını 5 dakika dinlendirin. Yapışmaz bir tavayı ocağa alıp orta kısık ateşte ısıtın. Bütün pankeklerinizin aynı renkte ve kıvamda kalabilmesi için ocağı çok yüksek derecede tutmamanız gerekmektedir. Harcınızı karıştırıp bir kepçe ile dilediğiniz miktarda harç alıp tavaya yuvarlak bir şekilde dökün. Harcınızdan her alışınızda karıştırmanız oldukça önemlidir. Pankeklerinizin üst yüzeyi göz göz olana kadar bekleyip bu görüntüye kavuştuğu anda ters çevirin ve diğer tarafını pişirmeye bırakın. Pankekinizi çevirdikten 10-20 saniye sonra diğer yüzeyi de pişmiş olacaktır. Bütün harç tükenene kadar aynı işleme devam edin. Pişirdiğiniz pankekleri dilediğiniz reçel, çikolata kreması veya meyvelerle beraber servis edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Hayfene Karbonat 1000 gr

Karbonat ev içinde pek çok farklı amaçla kullanılan işlevsel bir maddedir. Hayfene Karbonat doğal şekilde sodyum bikarbonattan üretilerek müşterilere sunulur. Ürün, losyon, nemlendirici gibi vücut bakım ürünlerine karıştırılarak pürüzsüz bir cilt elde edilmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra pH düzenleyici özelliğiyle bilinir. Karbonat, hamur işi tariflerinde de sıkça tercih edilir. Eklendiği takdirde tariflerin akışkanlığını azaltır. Pankek, muffin, kek gibi tarifler için kullanıldığında kabartıcı etki gösterir. Mayalama işlemini başlatmak amacıyla da sık sık tercih edilir. Çok amaçlı kullanım olanağına sahip ürün, bu açıdan ekonomiktir. Markanın karbonatı 1000 gr’lık ambalajıyla satışa sunulur. Hava almayan bir kutuda sakladığınız takdirde kolay kolay bozulmaz, uzun kullanım ömrüne sahiptir. Unlu karışımları kabartma amacıyla mutfaklarda her zaman bulundurulan bu ürünü Hayfene kalitesiyle satın alabilirsiniz.

  • Doğal ve uzun ömürlü
  • Hamur kabartma özelliği
  • pH düzenleyici etki

Çok Amaçlı Hayfene Karbonat Etkisi

Çok Amaçlı Hayfene Karbonat Etkisi

Karbonat çok amaçlı olup kullanıldığı her yerde oldukça etkili bir üründür. Antiseptik özelliği olduğu için pH dengesini düzenler. Antibakteriyel özelliği sayesinde yüzey temizliği ve hijyeninde kullanabilirsiniz, bakterileri yok edilmesi konusunda yardımcı olabilir. Birçok kişi tarafından gümüş takıların parlatılması amacıyla da kullanılır. Oldukça işlevsel bu madde pek çok farklı iş için tercih edilir. Hayfene markası 1000 gramlık paketlerde size sunduğu karbonatı doğal olarak ve özenle üretir. Kabarık poğaça ve kek gibi hamur işlerinde hamurun boşluklu yapısının doldurulmasını sağlayarak ortaya leziz yiyecekler çıkarmanıza yardımcı olur. 1 kiloluk olması sebebiyle uzun süre kullanılabilir. Hava geçirmeyen bir kapta saklarsanız ürünün kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Farklı kullanım amaçları için incelikle üretilerek beğeninize sunulan Hayfene markasının tamamen doğal karbonatını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Doğal Hayfene Karbonat 1000 gr Faydaları

Doğal Hayfene Karbonat 1000 gr Faydaları

Hayfene karbonat 1000 gr paketiyle size sunulur. Ürünü mutfakta, temizlikte ve farklı pek çok şekilde kullanabilirsiniz. Hayatınızı birçok yönden kolaylaştırmanıza yardımcı olan bir üründür. Parkeleri silmek için hazırladığınız suya 1 yemek kaşığı karbonat katarak evinizin geç tozlanmasını sağlayabilirsiniz. Misafirlerinize hazırlık yaparken hamur işlerinde kullanacağınız karbonat tarifin iyice kabarmasına olanak tanır. Dilerseniz cilt bakımında da tercih edebilirsiniz. Peeling amacıyla kullanılırsa sivilceleri kurutabilir, ölü deriyi temizleyebilir. Ayrıca saçınızdaki kepekleri gidermek için de tercih edebilirsiniz. Saçınıza karbonatla masaj yaparak durulayabilirsiniz. Bütün gün koşuşturma içinde olan ayaklarınıza karbonat deneyebilirsiniz. Bunlara ek olarak antiseptik özelliğinden faydalanmak isteyebilirsiniz. Pedikür etkisi yaratarak ayaklarınızı ölü derilerden arındırır ve yumuşatır. Sigara, çay, kahve gibi ürünlerin sararttığı dişleriniz için de deneyebilirsiniz. Karbonatı dişlerinizde düzenli kullanmanız halinde beyazlatıcı etkisini görebilirsiniz.

Etkili Hayfene Karbonat 1000 gr Fiyatı

Etkili Hayfene Karbonat 1000 gr Fiyatı

Hayfene karbonat 1000 gr fiyatı ürünün kalitesi, miktarı, üretim ve paketlenmesi gibi faktörler göz önünde bulundurularak belirlenir. Karbonatı evinizde bulundurmanız size avantaj sağlar. Deterjanınıza karıştırırsanız etkisini güçlendirebilir, temiz kıyafetler elde edebilirsiniz. Bebek kıyafetleri için doğal bir deterjan ile karıştırıp kullanabilirsiniz. Mutfakta mikrodalga temizliğinde ya da bulaşık yıkarken yağ çözme etkisi için tercih edebilir. Doğal ve etkili bir temizlik sunan markanın karbonatı müşteriler tarafından beğenilerek kullanılır. 1 kiloluk olarak satışa sunulmasıyla avantajlı bir üründür. Kolay kolay bozulmayan karbonat bu açıdan ekonomik bir alışveriş yapmanıza olanak tanır. Dilerseniz ürünü satın almadan önce gerçek müşteriler tarafından yapılan yorumları okuyarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Hayfene markasının karbonatı bütçe dostu bir üründür. Doğallığıyla öne çıkan bu ürünü online alışverişin güvenli adresi Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.