Hayfene Çemen Tohumu (BOY OTU TOHUMU) 220 gr

91,08 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Çemen Tohumu (BOY OTU TOHUMU) 220 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayfene Çemen Tohumu 220 gr Diğer İsimleriBoy Otu Tohumu, Çemen, Boyotu, Boyotu Tohumu, Çemenotu MenşeiHindistan İngilizce AdıFenugreek Botanik AdıTrigonella foenum-graecum L. Çemen Tohumu Nedir? Boy otu, bitkisel karışımlarda ve lezzeti ile mutfaklarda binlerce yıldır kullanılan bir bitkidir. Hint, Mısır ve Orta Doğu mutfaklarında daha yaygın kullanılsa da tüm dünyada lezzetlendirici bir baharat olarak kullanımına rastlanabilir. Fas, Türkiye, Hindistan, Çin ve Güney Amerika’da ticari amaçlı yetiştiriciliği yaygındır. Türk mutfağında özellikle çemen olarak bilinir. Hardal, çörek otu, rezene gibi çemen otununda tohumundan faydalanılır. Orta ve Güneydoğu Anadolu’da, tohumları için yetiştirilir. Çemen Tohumunun Faydaları Nelerdir?-Mide şişkinliklerini önler. -Sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur. -Boğaz ağrılarını hafifletici etkiye sahiptir. -Mide gazlarını giderici bir etki taşır. Çemen Tohumu Nasıl Kullanılır?Sarımsak ve kırmızı biberle birlikte pastırmanın üzerinin kaplanması en yaygın kullanım şekillerinden biridir. Bunun dışında salçayla ve değişik baharatlarla karıştırılarak kahvaltılık sos şeklinde tüketilir. Öğütülmüş olarak çorbalarda, soslarda ve et yemeklerinde kullanılır. Ürün UyarılarıHamile kadınların kullanması önerilmez.
Geri Bildirim Ver