Happy Dog Naturcroq Biftekli Ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 15kg

2.216 TL
(147,73 TL / kg)
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.254 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.534,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Happy Dog Naturcroq Biftekli Ve Pirinçli Yetişkin Köpek Maması 15kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bircan Pet Shop Satıcı Ünvanı: BURAK BİRCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1770152240
    Bu ürün Bircan Pet Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek derecede sindirim kolaylığı sağlayan NaturCroq Sığır Eti& Pirinç, Normal enerji düzeyine sahip tüm ırkların yetişkin köpekleri için ideal bir mamadır. Gevrek kroketler içeriğindeki sığır eti, pirinç sağlıklı tam tahıllar, besleyici sebzeler, vitamin ve minareller sayesinde köpeğinizin dengeli beslenmesi için ihtiyacı olan her türlü besini sağlar. Enerji ihtiyacı normal düzeyde olan köpekler için ideal bir mamadır. · Kaliteli proteinler içerir · Sindirim kolaylığı İçindekiler et yemeği (% 12, etin% 70'i), tam buğday, tam tahıllı mısır, buğday unu, tam tahıllı arpa, pirinç unu (% 7), mısır unu, kümes hayvanları yağı, sığır yağı, kümes hayvanları et yemeği, balık yemek, hemoglobin (kurutulmuş), hidrolize karaciğer, pancar posası, elma posası (kurutulmuş) (% 0.8), maya (kurutulmuş), malt filizi, sodyum klorür, yeşil yulaf (kurutulmuş), ayçiçekleri (kurutulmuş), tere (kurutulmuş), maydanoz (kurutulmuş), (toplam yeşil otlar:% 0,3) Sindirilebilir enerji: 1,550 kJ / 100 g Analitik Bileşenler Ham protein 22.0%, çiğ yağ 9.0%, ham lif 3.0%, çiğ kül 5.5%, Kalsiyum 1.15%, fosfor 0.8%, sodyum 0.25%, potasyum 0.5% Katkılar Vitaminler / kg: Demir 10250 I.E., bakır 1000 I.E., çinko 60 mg, manganez 4 mg, iyot 6 mg, kalsiyum-D-pantotenat 3 mg, niasin 350 µg, vitamin B12 10 mg, vitamin A 45 mg, D vitamini 60µg, vitamin E 80 mg, vitamin B1 8 mg, vitamin B2 80 mg, vitamin B6 5 mg, biyotin 2 mg, Selenyum 0.15 mg, Antioksidanlar: doğal toksik olmayan yüksek tokoferol özleri Uzman Önerisi Köpekler optimum bir diyet için hayvansal proteinin yanı sıra başka besinlere de ihtiyaç duyarlar. Naturcroq içeriğinde ayçiçeği, yeşil yulaf, tere, maydonoz ve diğer yeşil otlar bulunur

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Ağırlık 15+ Kg
Geri Bildirim Ver