Hanezza Kadın Büyük Beden Yarasa Kol Çift Düğmeli Blazer Ceket - Şık ve Rahat Tasarım

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 42-44
Beden Tablosu
42-44
44-46
46-48
48-50
50-52

Ürün Bilgileri

Hanezza Kadın Büyük Beden Yarasa Kol Çift Düğmeli Blazer Ceket - Şık ve Rahat Tasarım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hanezza Satıcı Ünvanı: HANEZZA TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0457057108800016 Vergi Kimlik Numarası: 4570571088
    Bu ürün Hanezza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 25-55 yaş aralığındaki kadınlara özel olarak tasarlanmış Kadın Büyük Beden Yarasa Kol Çift Düğmeli Blazer Ceket, genç büyük beden tasarımıyla sizlere şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. İster iş ofis ortamlarında, ister akşam etkinliklerinde, isterseniz de günlük kombinlerinizde kullanabileceğiniz bu ceket, her zaman şık ve zarif görünmenizi sağlayacak.
  • Bu özel ceket, kullanışlı özellikleriyle de öne çıkıyor. 230 gr/m^2 dokuma Atlas Krep Kumaş kullanılarak üretilen ceket, yüksek kaliteli ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Tüylenmeye karşı dirençli olduğu için uzun süreli kullanımlarda bile ilk günkü görünümünü korur. Ayrıca, makinede rahatlıkla yıkanabilir özelliği sayesinde de pratik bir şekilde temizliği sağlanabilir.
  • Bu ceketin en önemli özelliklerinden biri de rahatlık ve şıklığı bir araya getiren tasarımıdır. Yarasa kol detayı, size hareket özgürlüğü sunarken aynı zamanda modern bir görünüm sağlar. Çift düğme detayı ise cekete sofistike bir hava katarken vücut hatlarınızı da güzel bir şekilde vurgular.
  • Kadın Büyük Beden Yarasa Kol Çift Düğmeli Blazer Ceket, kombin yapmayı kolaylaştıran renk seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Beyaz, siyah, sax, kırmızı ve lacivert renkler arasından istediğinizi seçebilirsiniz. Aynı renkteki pantolonlarınızla mükemmel bir uyum yakalayabileceğiniz gibi basic t-shirtler veya gömleklerle de şık bir şekilde kombinleyebilirsiniz.
  • Bu ürün, Türkiye'de üretilmiştir ve yüksek kalite standartlarına sahiptir. 25-55 yaş aralığındaki büyük beden kadınlara hitap edecek şekilde tasarlanan bu ceket, sizlere şıklığı, rahatlığı ve güveni bir arada sunuyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver