HAMAHA Ksilofon-Metalofon Ahşap 8 Ton Vurmalı Çocuk Müzik Aleti

399 TL

Ürün Bilgileri

HAMAHA Ksilofon-Metalofon Ahşap 8 Ton Vurmalı Çocuk Müzik Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pop Puck Satıcı Ünvanı: HAMAHA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0456167433400001 Vergi Kimlik Numarası: 4561674334
    Bu ürün Pop Puck tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap ksilofon Çocukların eğlenceli vakit geçirmesini sağlar. Ksilofon ile çocuklar müzik aletlerini ve sesleri tanıyacak. Çocuklar ahşap çubuklar ile değişik notaları çalabilecekler. Toplamda 8 adet nota bulunmaktadır. 2 adet ahşap çubuk kutu içerisindedir. Ürün boyutları: 24 x 12,6 cm Yaş grubu: 3+ yaş

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Hamaha Ksilofon - Metalofon Ahşap 8 Ton Vurmalı Çocuk Müzik Aleti

Müzik aletleri, küçük yaştaki bireylerin dikkatini çeken ürünlerden biridir. Eğlenceli vakit geçirmeye yardımcı olmasının yanı sıra bireylerin müziğe olan ilgisinin de artmasını destekler. Bu gibi nedenlerden dolayı kişisel gelişime katkı sağlar. O sebeple sıklıkla tercih edilir. Tonları ayırt etmeyi öğrenme aşamasına gelenler için uygun olan 8 tonlu ürün, çocukların keyifli şekilde geçirdiği zamanlara eşlik eder. Hamaha vurmalı çocuk müzik aleti, renkli tasarımı sayesinde dikkat çeker. Ayrıca ürünü kullanmayı keyifli hale getirir. Plastik renkli kısımların yanı sıra ahşap kenar bölümleri de ürünü kullanışlı kılar. Hafif olduğundan dolayı küçük yaştaki kişilerin taşıması da son derece kolaydır. Hamaha markasına ait olan bu materyali gerekli dönemlerde temin ederek kullanacak kişilerin sese olan ilgisini artırabilirsiniz. Bu alanda gelişim sağlamasına katkıda bulunabilirsiniz.

  • Renkli tasarım
  • 8 tonlu
  • Kenar kısımları ahşap detaylı

Hamaha Vurmalı Çocuk Müzik Aleti Özellikleri

Hamaha Vurmalı Çocuk Müzik Aleti Özellikleri

8 farklı tona sahip olan materyal, ahşap kısımların renkli tuşlar ile birleşmesinden oluşur. Vurarak pek çok sesin çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede çeşitli melodileri çalmaya öğrenerek müzik alanında gelişim kaydedebilirsiniz. Hamaha ksilofon-metalofon ahşap 8 ton vurmalı çocuk müzik aleti kullananlar tarafından farklı biçimlerde değerlendirilen ürün dekoratif amaçlı da tercih edilebilir. Çocuk odalarını süsleyen ve kullanımı basit olan ürünü hediye amaçlı da sevdiklerinize verebilirsiniz. Ksilofon - metalofon olarak isimlendirilen ve kullanımı uzun yıllar öncesine dayanan materyaller giderek çeşitlenir. Giderek gelişme göstermekle birlikte tonları etkili bir şekilde dışa yansıtır. Bu aletin nasıl kullanılacağını kısa süre içerisinde öğrenerek sevdiklerinize öğretebilirsiniz. Basit bir çalışma mantığına sahip olmakla birlikte öğrenme sürecinde kişileri zorlamaz. Özellikle küçük yaştaki bireyler kısa süre içerisinde ürünün çalışma mantığını kavrar. Sipariş oluşturarak siz de eğlenceli anlara sahip olabilirsiniz.

Hamaha Vurmalı Çocuk Müzik Aleti Kullanım Şekli

Hamaha Vurmalı Çocuk Müzik Aleti Kullanım Şekli

Sıklıkla kullanılan müzik aletleri, küçük yaştaki kişilerin yoğunlaşacağı alanı belirleme noktasında yardımcı olur. Kullanımı basit olan ürünlerden yola çıkarak bu alanda gelişme kaydedebilirsiniz. Bebeklik döneminden itibaren sesleri ayırt etme yetisi gelişir. O nedenle ksilofon ve metalofon olarak isimlendirilen ürün sıklıkla talep edilir. Hem dikkati bir yöne toplayarak odaklanma konusunda destek verip hem de bol kahkahalı anların yaşanmasına fırsat tanır. Ürün üzerinde bulunan parçaların yeterli düzeyde ses yansıtabilme özelliği çok sayıda kişi tarafından beğenilir. Bu ve benzeri konular ile ilgili olarak yapılan pek çok paylaşıma Hamaha ksilofon-metalofon ahşap 8 ton vurmalı çocuk müzik aleti yorumları kısmında ulaşabilirsiniz. Çoğunluk tarafından beğenilen ürün tercih edilmesi mümkün olan armağanlar içinde bir alternatif oluşturur. İşlevsel yanı ağır basan materyali hediye ederek özel anları unutulmaz kılabilirsiniz.

Hamaha Vurmalı Çocuk Müzik Aleti Fiyatı

Hamaha Vurmalı Çocuk Müzik Aleti Fiyatı

Hamaha ksilofon-metalofon ahşap 8 ton vurmalı çocuk müzik aleti, dikkat çekici özelliğe sahip olan araç gereclerden biridir. Bu nedenle küçük çocuğa sahip olan kişiler tarafından son derece talep edilir. Etrafındaki nesneleri algılamaya başlanan bireylerin bu yönünü kuvvetlendirmek için söz konusu üründen destek alınır. Ayrıca oyun saatlerini eğlenceli biçimde ve hoş melodiler eşliğinde geçirebilmek için de yapılan tercihler arasında yer alır. Müşterilere sağladığı faydalar ve mevcut özelikleri neticesinde belirlenen Hamaha ksilofon-metalofon ahşap 8 ton vurmalı çocuk müzik aleti fiyatı bütçeye uygunluğu ile dikkat çeker. Hem işlevsel hem de hoş görünümlü materyali tercih ederek seneler boyunca kullanabilirsiniz. Ses tonlarına olan ilgiyi artıran materyal tasarımı ile müşterileri memnun eder. Rengarenk görünümü sayesinde kolaylıkla dikkat çeker. Bu gibi özelliklere sahip olan ürüne Trendyol üzerinden ulaşarak sipariş oluşturabilirsiniz.