Hakii Fit Sport IPX5 Bluetooth Kulaklık - Siyah

799 TL

Ürün Bilgileri

Hakii Fit Sport IPX5 Bluetooth Kulaklık - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TechAway Satıcı Ünvanı: TECHAWAY İNTERNET HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833101601100001 Vergi Kimlik Numarası: 8331016011
    Bu ürün TechAway tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sarj Kutu Boyutu: 71*36.5mm Kulaklık Boyutu: 26*19*26mm * 2 Ağırlık: Kulaklık 5.2g / 75g Sarj Kutusu Bluetooth Version: 5.0 Dinamik Hoparlör: 6mm, Dynamic Titanium Batarya: 60mAh*2+500mAh Çalışma Süresi: up to 8H Wireless Mesafesi: 10m(without obstacle) Sarj Süresi: 1.5H(Earbuds)/2H(Case) (Earbuds + Charging Pod) Diğer Uygulamalar: Eller Serbest, cVc Gürültü Azaltma, Mono Mode, Sesli Asistan

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Hakii 6939119027766 Fit Sport IPX5 Siyah Bluetooth Kulaklık

Hakii IPX5 Fit Sport siyah bluetooth kulaklık teknolojik bir aksesuardır. Kablosuz yapıda tasarlanan bu ürün son derece kullanışlıdır. Siyah renkli olan bu ürünün üzerinde ve şarj kutusunda kırmızı detaylar bulunur. Bu ayrıntılar kulaklığın daha şık bir hâl almasını sağlar. Estetik görünümü sayesinde beğeni toplar. Cihaz küçük boyutu sayesinde çantada veya cepte rahatlıkla taşınabilir. Pasif gürültü önleme özelliğine sahip olan ürünü toplantı sırasında, önemli görüşmelerde ya da müziğe odaklanmak istediğiniz zamanlarda keyifle kullanabilirsiniz. Hakii IPX5 Fit Sport siyah bluetooth kulaklık özel günlerde sevdiklerinize alabileceğiniz iyi bir hediye seçeneğidir.

  • Bağlantı Tipi: Tam Kablosuz
  • Kullanım Süresi: 3.5
  • Mikrofon: Var

Hakii Fit Sport İpx5 Siyah Bluetooth Kulaklık Modeli

Hakii Fit Sport İpx5 Siyah Bluetooth Kulaklık Modeli

Hakii Fit TWS bluetooth kulaklık oldukça şık ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir. Kulak kanalına yerleştirerek kullanılmaya uygundur. Ergonomik tasarımı sayesinde kulağın iç kısmına rahat bir şekilde oturur. Kulak sabitleyicileri sayesinde düşme ve kaybolma riski oldukça azdır. Silikon uçlu tasarımı uzun süreli kullanımlarda dahi rahatsızlık vermez. Kablosuz olarak kullanılır. Böylelikle hareket özgürlüğü sağlar. Kabloların karışması, takılması gibi istenmeyen durumlar bu cihazda yaşanmaz. Çağrı ve müzik kontrolünü cihazın üzerindeki düğmelerle kolayca yapabilirsiniz. Gürültü önleyici mikrofonu sayesinde net bir ses kalitesi elde edebilirsiniz. Android ve iOS işletim sistemlerine sahip cihazlarla entegre edilebilir. Google Asistan ve Siri Asistan uygulamalarının desteğiyle uzaktan kumanda görevi görür. Hakii IPX5 Fit Sport bluetooth kulaklık özel kutusunda şarj edilir. Ayrıca su sıçramalarına dayanıklı bir modeldir. Yağmurlu havada dışarıda güvenle kullanabilirsiniz.

Hakii Fit Sport İpx5 Bluetooth Kulaklık Fonksiyonları Neler?

Hakii Fit Sport İpx5 Bluetooth Kulaklık Fonksiyonları Neler?

Hakii Fit Sport IPX5 bluetooth kulak içi siyah kulaklık pek çok gelişmiş özelliğe özelliğe sahiptir. Ürün telefon, bilgisayar ve tablet gibi akıllı cihazlara bluetooth ile kolayca bağlanır. 5.0 bluetooth bağlantı standardına sahiptir. Ayrıca Qualcomm QCC3020 bluetooth yonga setiyle donatılır. Kulaklığın tamamen şarj olma süresi 90 dakikadır. Tamamen şarj edildikten sonra 3,5 saat kesintisiz kullanım imkânı sunar. Hakii IPX5 Fit Sport siyah bluetooth kulaklık modelinin menzili 10 metredir. Bu mesafe içinde net ve kesintisiz bir bağlantı imkânı sunar. Kulaklıkların toplam ağırlığı 10.4 g olup şarj kutusu ise 75 g ağırlığındadır. Dinamik sürücüye sahip olan ürünün sürücü büyüklüğü ise sadece 6 mm’dir.

Hakii Fit Sport Siyah Bluetooth Kulaklık Ses Kalitesi Nasıl?

Hakii Fit Sport Siyah Bluetooth Kulaklık Ses Kalitesi Nasıl?

Hakii IPX5 Fit Sport siyah bluetooth kulaklık oldukça iyi bir ses kalitesine sahiptir. Stereo ses çıkışına sahip olan bu kulaklıklar müzik dinleme keyfinizi artırabilir. Kulaklık pasif gürültü azaltma özelliğine sahiptir. Böylelikle seslerin daha temiz ve anlaşılır şekilde dinlenmesi mümkün olur. Telefon görüşmelerinde de sizin sesinizi karşı tarafa püsüzsüz biçimde iletir. Sayısal sinyal işleme fonksiyonu ses kalitesini artıran önemli özelliklerden biridir. Cihazın sahip olduğu bir diğer özellik ise “mono mode" fonksiyonudur. Bu fonksiyon sayesinde kulaklıkların her birinden birebir aynı tonların işitilmesi sağlanır. Müzik dinleme, film izleme gibi etkinliklerde bu özellik büyük kolaylık sağlar. Hakii Fit Sport IPX5 siyah bluetooth kulaklık yorumları incelendiğinde ürünün kaliteli yapısının ve yüksek ses performansının oldukça beğenildiği görülür. Hakii IPX5 Fit Sport siyah bluetooth kulaklık almak için güvenli alışverişin adresi Trendyol’a göz atabilir, avantajlı fiyatlardan yararlanabilirsiniz.